-
December 28th, 2015, 14:14
عضو انجمن
پاسخ : شکایت از طراح کلاهبردار ( لطفا راهنمایی کنید)
یک چیزو رک بگم
پیامک به هیچ وجه مدرک حساب نمیشه
اگر توهینی بهشون نکردید اصلا نگران نباشید
بزارید برند شکایت
تنها از یک راه میتونند شکایت کنند اینکه قرار داد کتبی با شما نوشته باشند
در صورت اینکه ننوشتن اصلا نگران نباشید
فقط در دعوا ها و بحث هاتون توهین نکنید چون اگر بکنید برگ برنده دست ایشون میفته
اگرم تماس گرفتن و شروع به تهدید کردن سعی کنید قبلش به طریقی صداشون رو ضبط کنید
این نو ع سو استفاده ها زیاد دیده شده در ماه های گذشته که اکثرا پوچ هستند
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015 14:14
# ADS
-
December 28th, 2015, 15:00
عضو جدید
خیر به هیچ عنوان کاری نمتیونن بکنن
شکایت هم بکنن چون کاری که قول دادن رو نیمه کاره ول کردن مقصر هستند
-
تعداد تشکر ها ازshahabhost به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 15:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sav
شکایت اگه به همین راحتی بود همه میرفتن شکایت میکردن
یه رسیلر داریم 550 یه ساله به عنوان نمایندگی با هارد ssd هزینه دادیم هر ماه ایشون بخاطر اینکه هزینه لایسنس سی پنل و لایت اسپید و ... رو ندن
سرور تغییر میدن چند روز هم سایتا داون میشه !!!! اولین سرورشون هارد ssd بود بعد دیگه به چشم هم ندیدیم
نصف ماه اول بخاطر انتقالشون سایتا داون بود بعدم ایشون انتقال بلد نیستن همه سایتا با بکاپ اولین روزی که اونجا بودیم انتقال داده شده بودن با مشکلات فرآوان
الان 3 ماهه همین مشکل رو داریم و دست و پنجه نرم میکنیم
برای شکایت باید کلی هزینه بدی خیلی هم وقت گیره و بری اینور اونور کشور !! کلا پولیو که بخوای بگیری باید خرج کنی !!! تازه قرارداد کتبی هم داریم !!!
البته اگر برنده بشید در دادگاه کل هزینه های دادرسی و مخارجی که برای شکایت کردید هم می توانید بگیرید! همچنین می توانید درخواست غرامت بیشتر هم بکنید!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 16:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
senatord
با سلام و خسته نباشید
من ی سایتی دارم از قالب رایگان استفاده میکنم که ی چند تا مشکل داشت
من به ی طراج پیام دادم و گفتم هزینه سئو و بهنیه سازی قالب چقدر میشه ؟ گفتش 150 ت بعد که قرار شد اوکی کنه سایت رو گفت رسپانسیو هم اوکی کنم 50 میگیرم گفتم اوکی کن . گفتش حدود سه چهار روز طول میکشه.
من مشکلاتی رو که خودم دیده بودم که خیلی جزیی بود و همش عوض کردن جای منو ها و آمارگیر و این جور چیزا بود حدود 14 تا شد براش فرستادم فرداش دیدم همه اینارو اوکی کرده به جز یکی دوتا مثل آمارگیرو ... (نصف پولو اول دادم بهش ) بعد گفت چک کن ببین مشکلات بر طرف شد بقیه پولو واریز کن . گفتم که این مشکلات هست هنوز و بعد جند روز که من هر روز میگفتم هنوز اینا مشکل داره ایشون بر طرف نکردن .بعد گفتم سئو سایت رو انجام ندادی گفتن هزینه سئو چند ملیونه و اونم انجام ندادن .منم دیدم ایشون کارو تموم نمیکنه بعد از چند روز دسترسی شونو بستم و گفتم که دیگه نمیخواد انجام بدید. ( ایشون فقط از اون 14 تا 10 تاشو بر طرف کرد و ن سئویی ن چیزه دیگه ای) بعد چون کارو نصفه ول کرد منم گفتم باقی پولو نمیدم یکی دو روز پیام دادیم بالاخره قانع شد .
بعد از ی ماه پیام داده بقیه پولو ندید ازتون شکایت میکنم و از این حرفا . منم گفتم شما کارو تموم نکردی میگه دسترسی بدید کارو تموم کنم. منم گفتم نمیخواد دیگه
جالا میگه ازتون شکایت میکنم اگه پولو ندید .
اینو بگم که من اسم این اقا رو تو یکی دوتا از سایتای که رتبه الکسا زیر 100 دارن دیدم به خاطر همین کار سپردم به ایشون
ایشون میتونه کاری کنه ؟؟؟
به نظر بنده هم کاری از پیش نمیتونن ببرند .
اگر کار به دادگاه کشیده به دو راه هست که دوستان بیان کردند
1- یا قاضی قرار داد رو با صحبت های(چت) شما میشناسه ، که در نتیجه چون کار ناقص بوده و به موقع انجام نشده حق با شما خواهد بود
2-یا قاضی چون قرار داد مکتوب نیست ، قرار داد رو نمیشناسه ، اون موقع هم شما هیچ دلیلی ندارید که هزینه ی برای چیزی که نیست پرداخت کنید . اینجا باز شما نیاز به پرداخت چیز دیگیری نخواهید بود . فقط اون پرداخت اولی هم که انجام دادید میشه کار خیر که به یک نفر پول دادید . که پس گرفتن اون پول اولتون باز داستانش و بررسیش جدا خواهد بود .
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید