همین که اینطور مسئولیت شناس هستین توی کارتون خیلی با ارزشه و نشونه شرافت شماست.این مشکل هم حل خواهد شد.فکر میکنم بهترین کار قرض کرفتن از نزدیکانتون باشه.گرچه میدونم این گزینه رو قبلا بهش فکر کردین.
همین که اینطور مسئولیت شناس هستین توی کارتون خیلی با ارزشه و نشونه شرافت شماست.این مشکل هم حل خواهد شد.فکر میکنم بهترین کار قرض کرفتن از نزدیکانتون باشه.گرچه میدونم این گزینه رو قبلا بهش فکر کردین.
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
برای اتفاقی که افتاده متاسفم.
اگر بازاری آشنا دارید میتونید باهاشون معامله کنید که به شما جنس قسطی میفروشن و به شما شخصی معرفی میکنند که نقدی از شما بخره. اینجوری میتونید نقدینگی را زیاد کنید و ماههای بعد جبران کنید.
خیلی هم ریسک بالا نکنید که صد در صد بتونید اون پول را از تمدید مشتری در بیارید. چون امکان اینکه درصد زیادی از مشتریها بخاطر کسراعتماد تمدید نکنند وجود داره و سود شما کم میشه. درست نبود که توی این موقعیت این موضوع را مطرح کنم اما لازم بود یادآوری کنم که آمادگی این موضوع را هم داشته باشید.
خدا خودش کمکتون کنه انشاءالله.
,وضعیت کاملا قابل درک است!
مساله رو جوری نگه دارید که بشه اطلاعات رو برگردوند و حالا بهدش خدا بزرگه!
بهترین کاری که میتونید بکنید الان فقط مدارا کردن با مشتری هاست!
پیشنهاد میکنم سعی کنید تا جایی که میشه خسارات مشتری رو هرطوری هست برطرف کنید
اگر هم نیازی به کمک بود 09353225846 رحیمی
با سلام خدمت دوستان
بنده هم یکی ار مشتریان سرو ای تی هستم
از خدماتشون راضی هستم
(فقط اطلاعات از روی سرور نپره مشکلی نیست)
در مورد این مشکل هم باید صبر کنیم ببینیم اقای اسکندری چه کار خواهند کرد
از دوستان هم انتظار میره همکاری داشته باشند
سلام
واقعا متاسفم ، به نظر بنده هم پرداخت ماه بعدی رو دوستان بزنن مشکل شما تا حدی رفع میشه.
فقط میتونم بگم ما ایرانی ها فقط ادعای خوبی داریم !
با عرض سلام و احترام
سعید خان واقعا بابت این مورد متاسفم اما خوب صرافی به صورت مستقیم برای دیتاسنتر ها درست نیست و بهترین راه تهیه ویزا کارت و حواله به ویزا کارت و سپس پرداخت توسط ویزاکارت خودتان بوده که این مورد میتونست جلوی خیلی موارد رو بگیرد
مورد دیگر اینکه در ایران پرداخت کننده های معتبر زیاد داریم که برای سرعت عملکرد میشد به آنها مراجعه بکنید که طبیعتا از سابقشون میشه فهمید که مشکلی در سورسشون ندارند
به هر حال کمکی اگر در رابطه با روند رایزنی داشتید میتوانیم در تیکتینگ به شما کمک بکنیم که انشا الله اگر بشه مشکل را با گفت و گو حل کرد
البته این بستگی به قدمت پنل شما نیز دارد .
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام.
اتفاقا شما دارید اسپم می کنید !
چندین نوبت در همین انجمن گفته شده این دیتاسنتر مشکل داره و بیش از اندازه سخت گیری میکنه و گیر میده.
چندین نوبت گفته شده اطلاعات کاربران رو به دلایلی کلا پاک کرده و کسی نتونسته کاری بکنه.
بازم بعضی از دوستان برای این دیتاسنتر جون میدن.
ممنونم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)