استارتر گرامی بهترین کار همینه که بیخیال این شغل بشید .
اگر باهاتون تماس گرفتند بگید سایتی موجود نیست برای تکمیل اطلاعات و تمام . اگرم تماس نگرفتن که هیچی ...
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندنتا وارد نشدی خارج بشی خیلی بهتره ، اذیت هم نمیشی ...
استارتر گرامی بهترین کار همینه که بیخیال این شغل بشید .
اگر باهاتون تماس گرفتند بگید سایتی موجود نیست برای تکمیل اطلاعات و تمام . اگرم تماس نگرفتن که هیچی ...
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندنتا وارد نشدی خارج بشی خیلی بهتره ، اذیت هم نمیشی ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
مشکلی نداره برو
سالهای قبل ما هم رفتیم
بنده به شخصه بخاطر اینکه همیشه قانون مدار هستم از این بابت خیالم راحت بوده و برخورد گرم و راحتی با هم داشتیم
www.mediapanel.ir - جامع ترین سامانه ارسال پیامک در کشور
تماس: 08338259156 پیامک: 500051551
دارای نماد اطمینان و ثبت شده در ستاد ساماندهی
و همکار با به پرداخت بانک ملت
امروز قرار بود که برم ولی نرفتم
سه بار موقع ظهر تماس گرفتن جواب ندادم الانم تماس گرفتن گفتن چرا نیومدی گفتم مشکل پیش اومده گفت همشون اومدن فقط شما نیومدین پیش رئیسمون هم شرمنده شدیم و هیچی دیگه گفت یکشنبه بیا
از پشت تلفن هم مشخصات و آدرس آی پی رو گرفت و گفت از لینوکس و این چیزا اطلاعاتی دارین گتم یکم
هیچی دیگه یکشنبه قرار برم
دوست عزیز اونی که باهاتون تماس میگیره اسمش آقای دانشیار هستش ، از دوستان بنده هستن
یک فرد بسیار محترم و خون گرم هستند ... ایشون توی کارشون جدیه و تا شما نری ول کن نیست
توی پست قبلی هم بهتون گفتم کاری ندارن با شما ، برای خودتون هم خیلی خوبه که تشریف ببرید ... حداقل یک آشنایی کوچیک براتون میشه و اینکه اگه کارتون درست باشه بهتون پیشنهاد کار هم میکنند .
شما دیگه اینقدر این مسئله رو بزرگ کردین که انگار قراره چه اتفاقی بیوفته ، البته کاملا مشخصه چون تا الان اینجور جاها تشریف نبردین یک مقدار ترس دارید که عادیه ، اما شما باید به عنوان مدیر یک هاستینگ باهاشون همکاری کنید تا در حدودی این کلاه برداری ها و مسائل ناجور در محیط مجازی کم بشه
یا حق
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
دوستان گرامی هر سرویس دهنده هاستینگ میبایست برای تشکیل پرونده جهت همکاری در مواقع مورد نیاز یکبار به پلیس فتا مراجعه کنند.
وقتی که تماس بگیرند هدف همین مورد هست.
گاهی هم طرحی صورت میگیره، برای مثال تخلف وجود عبارت H-a-c-k در نام دامین، در این صورت با حکم قضایی خودشون مراجعه میکنند و تجهیزات شما رو جمع آوری میکنند و بعد از مراجعه به دادگاه مجدد تجهیزات رو برمیگردونند.
اطمینان داشته باشید که پلیس فتا فقط برای امنیت خودتون چنین مواردی رو بررسی میکنه و نیاز به چنین کارهایی که دوستان فرمودند نیست.
استارتر عزیز مراجعه کنید قطعا خیلی هم با احترام با شما برخورد میکنند جای نگرانی نیست
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
اسمش رو گفت که من دانشجو هستم نکنه همون دانشجیار باشه من خوب نشنیدم :|
تلفنشم
011-2182599 بود که مستقیم به خودش وصل میشه که تماس گرفتم براش
کلا من ترسم تو اینجور قضایا زیاده
ویرایش توسط MazandHosting.com : October 20th, 2015 در ساعت 20:19
شماره ی ساری که نیست. بعد از این تغییر شماره ها، با شماره ی شهر های دیگه ی استان اصلا آشنایی ندارم.
به هر حال، مطمئنا از 118 جویا شدید که مطمئن بشید شماره ی فتا هست یا خیر دیگه؟
به هر حال پلیس این مملکت هست و چیزی بعید نیست ازشون.
اگه برید، چیزی رو از دست ندادید ولی اگه نرید، ممکنه براتون گرون تموم بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)