نه خلاف نیست.
بله فقط اجرای برنامه هست.
روی کامپیوتر شخصی خودم انجام میدادم اما به دلیل ترافیک محدود هر 2روزی باید 1گیگ ترافیک میخریدم که سرور بخرم برام به صرفه تر هست.
فقط ببخشید سیستم عامل رو خودمون باید نصب کنیم؟
ویرایش توسط ma3oud91 : November 7th, 2015 در ساعت 13:24
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
یک سرور سفارش داده شد.
فقط من حواسم نبود داخل کادر بنویسم ویندوز 7 نصب شود 2تا فاکتور برام ایجاد شد.
با تشکر از شما جهت پیگیری این مورد
از یاهو و یا پشتیبانی آنلاین در صفحه اصلی پیگیر باشید
و مورد بعدی اینکه معمولا ویندوز 2008 مشابه ویندوز 7 عمل مبکند و فکر میکنیم برنامه شما را هم اجرا میکند پیشنهاد میدیم از 2008 استفاده کنید چون برای کار شما سریعتر است و همچنین اپتیمایز شده برای ریموت است
ویرایش توسط serverstar.ir : November 7th, 2015 در ساعت 13:58
برای کانفیگ یه سری نرم افزار همین سرور رو بخریم انجام میدید یا آفر دیگه ای هم دارید؟چون یه جا دیدم گفتید برای کانفیگ هایی که با قانون اینجا نمیخونه از یه آفر دیگه باید خرید کرد..این ها خام تحویل داده میشه(درست فهمیدم؟)
میشه یه سرور از آمریکا خرید و یه آی پی از آلمان تا اگر یه موقع نیاز به آی پی آلمان داشته باشیم به یه روش راحت آی پی سرور رو عوض کنیم؟
من ناشی هستم برای همین میپرسم
----------------------
در ضمن من تو تا تاپیک شما رو دیدم که تیترتون یه قیمته داخل تاپیک یه قیمت دیگه و تو سایتتون یه قیمت دیگه!
مثلا اینجا تیتر 10 تومنه تو تاپیک 14 تومن تو سایت برای ویندوز میشه 18 تومن!!!
بهتر نیست قیمتتون رو درست بزنید؟ چون آدم احساس میکنه داره سو استفاده میشه این وسط!!
ویرایش توسط sina13 : November 7th, 2015 در ساعت 20:55
با سلام و احترام
در مورد کانفیگ همین سرور برای مورد خاص کانفیگ میشود
در مورد آی پی باید عرض شود سرور از دیتاسنتر مای لوک و در آلمان است وفقط آی پی همانجا یعنی آلمان را خواهد داشت
در مورد قیمت باید عرض شود چند عدد 10 تومانی تقدیم شد و به پایان رسید و پس از ان قیمت ها به 14 تومان تغییر کردند و در پست هم قیمت 14 تومان نوشته شده اما امکان ویرایش موضوع وجود ندارد
این آفر کلا برای لینوکس است و از اوپن وی زد استفاده میشود
و برای کابرانی که نیاز به ویندوز دارند چون با کی وی ام سرور آماده میشود قیمت متفاوتی خواهد داشت
ویرایش توسط vp_server : November 9th, 2015 در ساعت 01:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)