-
September 30th, 2015, 14:45
پاسخ : دیتاسنتر داخلی با امکان مهار ddos
ممنون از راهنمایی و توضیحات.
-
-
September 30th, 2015 14:45
# ADS
-
October 3rd, 2015, 13:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsanix
ممنون از توضیحات.
بله AS اختصاصی و کلاس ip واسه این کار موجوده ولی آیا فکر می کنید چنین خدماتی را زیرساخت ارایه میده؟ یا لازمه مستقیما از تلیا سرویس گرفت یا اصلا زیرساخت چنین هماهنگی میکنه؟ تجربه ای در این زمینه بوده؟
شخصا فکر نمیکنم این همکاری از سمت زیر ساخت انجام بشه
چند سال پیش یکی از مراکز دانشگاهی به این مشکل برخورد کرده بود که تنها کمکی کردند Prefix هاشون رو تبلیغ نکردند در اینترنت
- - - Updated - - -
دلیلی نمیبینیم امکانات خود را برای شما مشخص کنیم جهت اثبات به یک کاربر انجمنی، شما فکر کنید خیالی هست و ما همه را الکی ذکر کردیم و از هیچ چیزی مطلع نیستیم و سرویس های زیرساختی ما هم زیرساختی نیست(اینقدر بیکار هستیم و وقت داریم جهت تفریح مطالب پوچ ارائه کنیم!!! کلا ارائه مطلب در انجمن اشتباه هست چون چنین حاشیه هایی همیشه مطرح میشود حال خوب هست بازتر نکردیم وگرنه ...)
ما هر چیزی ذکر کنیم از نظر شما خیالی هست ولی با داشتن مسیر های خاص این امکان وجود دارد.
تمام سایت های بزرگ که کاربر afshin هم ذکر کردند پرواویدر آنها از همین روش خیالی ما که ذکر کردیم استفاده میکنند.
ترجیح میدهیم مطالب اشتباه خود را با شما درمیان نگذاریم چون از همه چیز مطلع هستید پس پاسخی نمیدهیم دیگر، لطفا پاسخ های ما را ندید بگیرید.
انشالله موفق باشید
شاید شما از نظر خودتون بتونید این مسایل به یک فرد غیر فنی و مشتری هاستینگتون بقبولونید
ولی وقتی دارید در یک انجمن تخصصی پست میزنید بهتره با مدرک و بیان فنی صحبت کنید
همانطور که قبلا گفتم پست های شما کمکی در این مورد به کاربران نمیکنه که فقط سر بسته بگید ما اینکارو کردیم اونکارو کردیم
و من هم درخواست دارم که در این مورد دیگه بحث نکنید چون کاملا مشخصه در این موارد اطلاعاتی ندارید
شما هم موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ehsanix
ممنون از راهنمایی و توضیحات.
اگر به نتبجه ای رسیدید خوشحال میشیم در انجمن نتیجه را قرار بدید
-
-
October 4th, 2015, 22:42

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
دلیلی نمیبینیم امکانات خود را برای شما مشخص کنیم جهت اثبات به یک کاربر انجمنی، شما فکر کنید خیالی هست و ما همه را الکی ذکر کردیم و از هیچ چیزی مطلع نیستیم و سرویس های زیرساختی ما هم زیرساختی نیست(اینقدر بیکار هستیم و وقت داریم جهت تفریح مطالب پوچ ارائه کنیم!!! کلا ارائه مطلب در انجمن اشتباه هست چون چنین حاشیه هایی همیشه مطرح میشود حال خوب هست بازتر نکردیم وگرنه ...)
ما هر چیزی ذکر کنیم از نظر شما خیالی هست ولی با داشتن مسیر های خاص این امکان وجود دارد.
تمام سایت های بزرگ که کاربر afshin هم ذکر کردند پرواویدر آنها از همین روش خیالی ما که ذکر کردیم استفاده میکنند.
ترجیح میدهیم مطالب اشتباه خود را با شما درمیان نگذاریم چون از همه چیز مطلع هستید پس پاسخی نمیدهیم دیگر، لطفا پاسخ های ما را ندید بگیرید.
انشالله موفق باشید
1.برای مستقیم از تلیا گرفتن که امکانش نیست چون اجازه نمیدهد و انحصار خودشان هست، در جواب شما باید عرض کنم نیاز به خرید پهنای باند از مرکز زیرساخت هستید (1 STM) و طبیعتا باید از طریق یکی از شرکت های ISP برای چنین کاری اقدام کنید حال این که نحوه روتینگ شما به کدام سمت باشد و برای موارد اتک و ... همش بسته به مذاکره و نحوه هزینه شما دارد شاید حتی هزینه شما به صورتی باشد که روی کل رنجتون بتوانید سرویس سایتتون را وقتی بالا آوردید با هر اتکی که تشخیص بدید خودتان دسترسی بدهند دراپ خارج انجام بدهید و ....
2.دو تا از رنج های ما نیز دقیقا روی بستر پهنای باند زیرساختی و در همان مرکز با کمک چند ISP میباشد این کار شدنی هست اما با هزینه.
ممکن هم هست سوالتون این باشه بعدا که چرا مستقیم از زیرساخت پهنای باند نگیرید :
1.نیاز به مجوز هست مثل ADSL خانگی نیست.
2.به شما ارائه نمیکنند و فقط در برنامه ریزی جدیدشون با چند شرکت ISP بزرگ در ارتباط خواهند بود و شما باید خدمات زیرساخت را از آنها خرید کنید.
خودم میخواهم با زیرساخت صحبت کنم :
شما جهت این امر به ساختمان تنظیم مقررات رادیویی در زیر پل سید خندان بروید اگر خاطرم یاری کند طبقه چهارم بخش مشاوره و امور مشترکین هست برای پهنای باند میتوانید صحبت کنید. (دقیقا میز روبه روی در اتاق)
موفق باشید
ممنون از پاسخ شما
بنده از ایران سرور تهیه کردم
با خودن این تاپیک به کل نا امید شدم!
لطفا شرکتهای isp ذکر کنید
اگه امکانش هست این مسیرهارو برای من مطرح کنید اگه پهنای باند اختصاصی بگیریم و سرور در افرانت باشه برای جلوگیری از دیداس باید چیکار کرد با حجمی که استاتر گفتن و حتی بیشتر از آن
-
-
October 4th, 2015, 22:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
afshinh
ممنون از پاسخ شما
اگه امکانش هست این مسیرهارو برای من مطرح کنید اگه پهنای باند اختصاصی بگیریم و سرور در افرانت باشه برای جلوگیری از دیداس باید چیکار کرد با حجمی که استاتر گفتن و حتی بیشتر از آن
سلام
اصلا گفتن این موارد سودی ندارد و بیشتر باعث جنجال در انجمن میشه.
اگر هم بدانید باز هم فرقی ندارد چون برید به هر میزبانی بگید چنین چیزی دارید تایید یا رد نمیکند و زیرساخت خود را که جزو مسائل مهم یک شرکت هست برای شما ذکر نمیکند.
شما هر جایی میخواهید میزبانتان باشند برای چنین موردی و سایت اگر دارید (نه گیم سرور) به میزبانتون(پرواویدر-نه واسط دلال) بگید اگر چنین امکانی داشته باشند به شما سرویس میدهند. (این امکان و نحوه کانفیگ آن مربوط به موارد زیرساختی شبکه هست و یه جورایی جلوگیری اتک نیست بلکه سر در گم کردن اتکر و ... هست یک نوع ترفند برای اپتایم بالاتر)
آسیاتک هم اکنون چنین کاری میکند و سایت هایی که میزبانی میکند به همین صورت هست.
به هر حال با میزبانتون صحبت کنید اگر بخواهید خودتان وارد عمل بشوید باید یک متخصص شبکه استخدام کنید و پهنای باند بالا بگیرید (میلیونی خرج کنید) اما اگر خود مرکز میزبانیتون بکند شرایط فرق دارد چون در کنار مشترکین دیگر هستید.
البته باز هم میگم این مورد فقط برای سایته و برای گیم و ... اصلا پشتیبانی نمیشه. (هیچ مرکزی حوصله گیم نداره چون سودیم نداره اما سایت تولید محتوا هست)
موفق باشید
ویرایش توسط RoobinaServer : October 4th, 2015 در ساعت 22:54
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2015, 22:57

نوشته اصلی توسط
afshinh
ممنون از پاسخ شما
چنین حملاتی که من مطرح کردم خیلی روزمره و همگانی نیست. خیلی نگران نباشید.
-
تعداد تشکر ها ازehsanix به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2015, 13:08

نوشته اصلی توسط
ehsanix
سلام به همه.
آیا دیتاسنتری داخل ایران هست که پهنای باندی با قابلیت مهار حملات سنگین ddos را داشته باشه و به قول معروف ip را iran access نکنه؟
میتونید سروری تهیه کنید که دی داس پروتکشن داشته باشه که الان خودمون از افرانت داریم واقعا تاثیر گذار بوده است ولی یه مقدار هزینه ها بالاتر میره
-
-
October 8th, 2015, 11:36

نوشته اصلی توسط
netpooyesh
میتونید سروری تهیه کنید که دی داس پروتکشن داشته باشه که الان خودمون از افرانت داریم واقعا تاثیر گذار بوده است ولی یه مقدار هزینه ها بالاتر میره
واقعا افرانت سرویسی داره که پاسخگوی چنین حملاتی هست؟ میشه در مورد هزینه اش بیشتر توضیح بدین و احیانا چه کسی در جریان چنین سرویسی هست؟ (از پرسنل فروش افرانت) و اینکه لطفا اگر تجربه ای از حمله روی این سرویس داشتین مطرح کنید.
-
-
October 8th, 2015, 20:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsanix
واقعا افرانت سرویسی داره که پاسخگوی چنین حملاتی هست؟ میشه در مورد هزینه اش بیشتر توضیح بدین و احیانا چه کسی در جریان چنین سرویسی هست؟ (از پرسنل فروش افرانت) و اینکه لطفا اگر تجربه ای از حمله روی این سرویس داشتین مطرح کنید.
سلام
دوست عزیز ما میتوانیم به شما کمک کنیم سرور های ایران ما در زیرساخت دارای فایروال سیسکو سری 5512x - security plus میباشد که به راحتی میتواند جلوی حملات دیداس را بگیرد
-
-
October 10th, 2015, 12:43

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
دوست عزیز ما میتوانیم به شما کمک کنیم سرور های ایران ما در زیرساخت دارای فایروال سیسکو سری 5512x - security plus میباشد که به راحتی میتواند جلوی حملات دیداس را بگیرد
خود زیرساخت مشکلی با این حملات نداره؟ iranaccess نمیکنه؟
-
-
October 10th, 2015, 17:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsanix
خود زیرساخت مشکلی با این حملات نداره؟ iranaccess نمیکنه؟
پیام خصوصی رو چک کنید.
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-