-
September 1st, 2015, 11:41
پاسخ : مشکل در نصب whmcs 6.0.1

نوشته اصلی توسط
MamadAli
هنوز جواب ندادن اما مطمئنم مشکل از همینه چون WHMCS خودشون اومدن تو هاست
و برسی کردن، و بعد این کد رو دادن، میری PHPmyadmin WHMCS بعد اونجا رو دیتابیس WHMCS خودت بزن بعد روی SQL بالا بزن
کد رو وارد کن و بعد بزن GO (حتما از دیتابیس بکاپ بگیر قبلش)
سلام دوست عزیز من کد را زدم خطا می ده می شه بگید نتیجه ی پشتیبانی whmcs چی شد ممنون؟
-
-
September 1st, 2015 11:41
# ADS
-
September 2nd, 2015, 13:38
درود
اسکریپت را روی یک هاست در سرور دیگری نصب کردم در مرحله اخر با ارور زیر مواجه شدم :
SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away (SQL: select count(*) as aggregate from `tblconfiguration` where `setting` = Version)
در هاست قبلی ارور زیر داده میشد :
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/whmcstheme/public_html/cp/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Table 'tblupdatehistory' already exists
کسی میتونه راهنمایی کنه چگونه بدون مشکل نصب کنیم ؟
باتشکر
-
-
September 2nd, 2015, 13:42
عضو انجمن
اسکریپت ظاهرا با کلود لینوکس مشکل داره
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
September 2nd, 2015, 14:39

نوشته اصلی توسط
PlusNew
درود
اسکریپت را روی یک هاست در سرور دیگری نصب کردم در مرحله اخر با ارور زیر مواجه شدم :
SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away (SQL: select count(*) as aggregate from `tblconfiguration` where `setting` = Version)
در هاست قبلی ارور زیر داده میشد :
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/whmcstheme/public_html/cp/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Table 'tblupdatehistory' already exists
کسی میتونه راهنمایی کنه چگونه بدون مشکل نصب کنیم ؟
باتشکر
با سلام خدمت شما
اررو سرور قبلی تان هنوز راه حلی براش پیدا نشده در حال پیگیری هستیم و دوستان هم گفتند ولی جوابی از پشتیبانی رسمیشان نگرفتند
در مورد سرور جدیدتان هم سرورتان کاملا مشکل داره و اسکریپت با دیتابیس سرور هم خوانی نداره اگر خواستید سروری در اختیارتان قرا می دهم که این مشکل را نداشته باشه و تست شده هم هست
-
-
September 2nd, 2015, 14:59

نوشته اصلی توسط
alireza7596r
با سلام خدمت شما
اررو سرور قبلی تان هنوز راه حلی براش پیدا نشده در حال پیگیری هستیم و دوستان هم گفتند ولی جوابی از پشتیبانی رسمیشان نگرفتند
در مورد سرور جدیدتان هم سرورتان کاملا مشکل داره و اسکریپت با دیتابیس سرور هم خوانی نداره اگر خواستید سروری در اختیارتان قرا می دهم که این مشکل را نداشته باشه و تست شده هم هست
درود
بله اگر میتوانید هاستی در اختیارمان بگذارید که بتوانم نصب کنم خیلی ممنون میشم مشکلی بابت هزینه نیست . سایت شخصی هست و فضای زیادی نیاز ندارم در حد نصب اسکریپت . مورد استفاده مان طراحی قالب برای این اسکریپت هست و ادرس سایت به کسی داده نمیشه فقط برای تست قالب هاست .
-
-
September 2nd, 2015, 15:14

نوشته اصلی توسط
PlusNew
درود
بله اگر میتوانید هاستی در اختیارمان بگذارید که بتوانم نصب کنم خیلی ممنون میشم مشکلی بابت هزینه نیست . سایت شخصی هست و فضای زیادی نیاز ندارم در حد نصب اسکریپت . مورد استفاده مان طراحی قالب برای این اسکریپت هست و ادرس سایت به کسی داده نمیشه فقط برای تست قالب هاست .
بله سرور ایران ما کاملا مناسب است لطفا با ایمیل بنده ali7596r@gmail.com در ارتباط باشید
آخرین نسخه ی whmcs را هم برایتان نصب می کنم
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
PlusNew
درود
بله سرور ایران ما کاملا مناسب است لطفا با ایمیل بنده ali7596r@gmail.com در ارتباط باشید
آخرین نسخه ی whmcs را هم برایتان نصب می کنم
با تشکر
-
-
October 21st, 2015, 12:38
سلام دوستان .
کسی راه حلی برای مشکل فوق پیدا نکرد ؟
ما هم همین مشکل را داریم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...75#post1420775
-
-