بحث رو منحرف نکنید شضکایت اسپم جایی دیگر برید.. بابا همه ازا ین دیتاسنتر ضربه خوردند.. چون یکی دو نفر به خاطر منافع دوست دارند باهاش کار کنند دلیل بر اطلاع رسانی درست نمیشه که..
بحث رو منحرف نکنید شضکایت اسپم جایی دیگر برید.. بابا همه ازا ین دیتاسنتر ضربه خوردند.. چون یکی دو نفر به خاطر منافع دوست دارند باهاش کار کنند دلیل بر اطلاع رسانی درست نمیشه که..
Shahserver عزیز فقط داره با زمان تحویل سرور، ارزش یک دیتاسنتر رو می سنجه که کار درستی نیست.
بهتر بود تیتر رو می زدید : *netdirect بدترین دیتاسنتر در جهان در تحویل سرور*
Uptime و سرعت Port و کیفیت عالی و نیز قیمت ارزان از ملاک های مهم دیگری هستند که خوشبختانه همه رو NetDirekt داره.
سلام.
چندین بار اشاره کردم که بحث بی جا نکنید!
بنده از قدرت مدیریت سو استفاده نکردم، در این دیتاسنتر هم زی نفع نیستم، مشتری این دیتاسنتر یا *هیچ دیتاسنتر* دیگه ای هم که ایرانی ها اسمش رو می دونند نیستم و *فقط* با دیتاسنتر خودمون و چند دیتاسنتر ناشناس دیگر در اروپا و در کشور های مثل Spain و ... کار می کنم که اون هم برای یک سری مشتری های خیلی قدیمیم هست که احترامشون بسیار واجب هست برام.
بارها اشاره کردم که هر دیتاسنتر بدی و خوبی خودش رو داره، این دیتاسنتر هم *برای بعضی افراد* جوابگوی نیازشون هست و در نتیجه اسم *خوب* روش میزارند و برای بعضی های جوابگوی نیازشون نیست و در نتیجه اسم *بد* روش میزارند که در هر دو حالت بحثی وجود نداره!!
Goldstar عزیز، من با شما در یاهو کار دارم، لطفاً چند دقیقه آنلاین شو (اگر آزاد هستی) باید باهات خصوصی صحبت کنم.
با تشکر.
بله عزیزم ارزش یک دیتاسنتر به برنامه ریزی و پشتیبانی هست. اگه اینها برنامه داشتن میرفتم از قبل سخت افزار تهیه میکردن که اصلا دلیل منطقی نیست. پشتیبانی ایمیل هم که جواب نمیدن. پس اگه اینا از نظر شما عادی هست پس برو باهاش حال کن
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
تاپیک زدم تو wht.com خوبه بازتابشو اینجا هم دنبال کنیم
netdirect.de is the worst datacenter in the world - Web Hosting Talk
من هنوز هم میگم سه تا سرور دارم ازشون یکی رو 3 روزه دادن یکی یک روزه و آخری کمتر از 24 ساعت (دو روز پیش) !
حالا نمیدونم چرا بقیه باهاشون مشکل دارن?
ایمیل هایی هم که مهم بود زیر 3 دقیقه جواب میدن
البته قبول دارم درست و حسابی سرور تحویل نمیدن ! (یه بار اشتباه دادناین آخری هم به جای پورت 1000 پورت 100 دادن که ایمیل زدم و مشکل حل شد)
در ضمن توی wht . com هم که کسی تحویل نگرفته![]()
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
سلام.
متاسفم که در WHT.com تاپیک زدید، لطفاً به هیچ عنوان ذکر نکنید که ایرانی هستید تا بیشتر از این بهمون نگن جهان سومی!!
درضمن، جواب ها رو مطالعه کنید، هیچ کس با Title انتخابی موافق نیست و با لحن تمسخر آمیز دارن جواب شما رو میدن که برای من هم به عنوان یک ایرانی ناراحت کننده هست چون حرکت شما بسیار احساسی بود و الان مسولان دیتاسنتر دارن تاپیک رو می خونند و به شما می خندند!
با تشکر.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
نمیدونم هنوز احسان (چاوشی - پرشین دات) میاد این فروم یا نه اما احسان شاهد هست یه بار آی وب به من 21 روزه سرور داد ! این چیزی ازش کم میکنه ؟ هنوز هم یکی از بهترین ها هست
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)