اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
ساير دامين های بين المللی که در رابطه با محتوای v p n بودند و اطلاعات whois اونها اشتباه بوده suspend شدن (توسط ما)
چون متاسفانه از سايت ايران هويز داشت سوء استفاده ميشد توسط بعضی دوستان متاسفانه.
ايران هويز و مجموعه سامان سيستم، آماده ارائه خدمات به دوستانی هستش که دوست ندارن فعاليت غير قانونی بکنند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
این کار بسیار بد و خلاف مقررات است. موسسه ای که خدمات ثبت دامنه میدهد به هیچوجه نباید کاری به محتوای سایت داشته باشه. این کار بیشتر از کار اونها غیر قانونی است . در ثانی شما مقام قضایی نیستید که خودتان تشخیص دهید چه کسی از دامنه اش استفاده غیر قانونی میکند و بخواهید برخورد کنید. در همه زمینه های مرتبط با دامنه های بین المللی فقط و فقط مقررات icann معتبر است . و در آن مقررات به شما اجازه چنین کاری داده نشده
بخشی در دادسرای جرائم رايانه ای وجود داره که کارش شناسايی سايت های متخلف و احضار اونها هستش. ماشالا اونجا اولين چيزی که از هر دامين بلدن چک کنن همين whois ها هستش.
نميدونم دوستانی که پيش ما يک دامين هم حتی ندارند چرا اينقدر حرص ميخورن.
مشتری های ما در زمان ثبت دامين قواين سايت ايران هويز رو مطالعه و تاييد کردند:
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreementsکد:(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
منم گفتم ما کاری به محتوا نداريم.
برای ما اطلاعات هويز مهم هستش.
توی قوانينمون هم توضيح داده بوديم.
در هر حال ما با مشتری های خودمون طرف هستيم انشالا. تماس بگيرند مسئوليت دامين هاشون رو برعهده بگيرند دامين رو منتقل کنن به جاییی که ميتونه بهشون سرويس بده.
ما دوست نداريم به سرنوشت هاست دی ال و امثال اونها دچار بشيم.
خود ما دوستانی داشيم به خاطر اينکه نتونستند ثابت کنن دامين مربوط به مشتريشون هستش زندان و جريمه کشيدن.
که چی ؟ يک نفر ديگه v p n بفروشه و پولشو بزاره تو جيبش ما بريم زندان يا جريمه بديم ؟
اجازه بديد ما کار خودمون رو بکنيم. ما قوانين مون مشخص بوده و مشتری های ما هم در زمان عضويت قوانين رو پذيرفتند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
ما اصلا کاری به محتوا نداريم :دی
ما کار به اطلاعات هويز داريم. اطلاعات درست بديد دامين ها رو تحويل بگيريد.
مقررات ican هم همين هستش. دامينی که اطلاعاتش غلط باشه رو report ميدن و suspend ميشه.
الان هم اگر کسی دامينش suspend شده و فکر ميکنه کار ما غير قانونی هستش ميتونه به directi ايميل بزنه ببينه با اين هويز غلط ميتونه دامين رو پس بگيره يا نه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
هر کسی از دوستان هم فکر ميکنه ما داريم زياده روی ميکنيم اطلاعات تماس و آدرس خودش رو بده ما بزنيم تو اين هويز دامين ها (به جای اين اطلاعات غلط فعلی) تا فردا هر مشکلی شد گردن خودش باشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
اینکه جواب نشد. شما نوشته بودین که کار به محتوا دارین و بخاطر فلان محتوا دامنه را ساسپند کردین. اطلاعات هویز مسئله دیگه ای است.
این کار شما خلاف مقررات است. من اگر دامنه ای پیش شما داشتم همین الان آنها را منتقل میکردم و نجات میدادم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)