با تشکر از تمام دوستانی که ما رو حمایت کردند
با تشکر از تمام دوستانی که ما رو حمایت کردند
چقدر جالب و خوب بود حداقل یاد گرفتیم که جنس رایگان به ما غالب نکنند.
کسی که تاپیک رو شروع کرد با قصد بدی شروع کرد و از همون اول آنقدر بد سوتی داد که هر پست متناقض با پست بعدیش بود!
با اینکه یه روزه در انجمن عضو شدم دم آقای hamid.soltani92 گرم که همیشه به موقع میان و نکات رو گوشزد میکنن.
نتیجه اخلاقی تاپیک: اگه چشات خوب ببینه کسی نمیتونه چوب بچینه!
صبر کنید تا برم تخمه بخرم بحث جذاب شده :| استاد دانشگاه.....
چرا تاپیک دیگران اینطور نمیشه چون توضیحات کامله و جای هیچ سوالی رو نمیزاره.
اینم برای اون کسانی که میگن به ما ربطی نداره : عزیز انجمن یک فضای عمومی هست و هر چیزی که رخ بده داخلش به همه مربوط هست بهتره لینکی جناب سلطانی داده بخونید.
مثلا نون بشه ۱۰۰ هزار تومان بعد مردم چیزی بگن بعد رییس جمهور بگه به شما چه :|
- - - Updated - - -
من حال میکنم برای تاپیک های شما تو یک سه الی چهار ساعت ۵۰ تا پاسخ داره ببینید که نقطه ضعفتون چیه...
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
پاسخ در یاهو:ssl رایگان است و ۱۵ هزار تومان هزینه ی نصب میباشد.
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
25-2: لطفا در جهت حفظ نظم و آرامش و رعایت حقوق دیگر کاربران لطفا هر گونه انتقاد ، منازعات ، مشکلات و نظرات شخصی خود در خصوص یک کاربر و فعالیت های او ( تاپیک ،پست ، مطلب و ... ) را به صورت خصوصی با ایشان در میان بگذارید و از مطرح نمودن مطالب فوق به صورت عمومی اکیدا خودداری فرمائید.
13-3: ایجاد کننده تاپیک فروش ملزم به پاسخ سوالات کابران در خصوص سرویس و خدمات ارائه شده با حوصله و رعایت ادب و احترام می باشد.
18-3: کاربران مجاز به اظهار نظر در خصوص کلیات و جزئیات سرویس ارائه شده و موارد متفرقه مانند طراحی سایت فروشنده ، مجوز های فروشنده ، لوکیشن سرویس ، بحث و جدل در خصوص اثبات کیفیت و قیمت مناسب برای سرویس ارائه شده و موارد مشابه در تاپیکهای بخش فروش نمی باشند.
==============
دوستانی که داخل تاپیک شرکت کردند پست خودشون رو با موارد بالا و (سایر قوانین) بسنجند اگه مواردی داشت پاک کنند.
ماشالله به اینهمه کاربر دلسوز و با وجدان![]()
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
اقای سطلانی ممنون
خدایش نزدیک بود بعده سه سال سرمون یه سر پوش بره![]()
لینکی ک دادی یه دونه ثبت کردم منتظر تائیدشم
![]()
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
بله میشود.
نمونه سایت.
https://hashtgerdiha.ir
موفق باشید
چه خبر از سرویس های ussd و تیم امنیتی ساوجلاغ استاد دانشگاه؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)