ببینید دوست عزیز فکر کنم هدف شما تخریب هست تا سوال !!!
من در جمله اول شما را به خدا واگذار میکنم اگر حقیقت نداشته باشد و اگر فکر کنید ما کاربر تازه وارد انجمن شدیم سخت در اشتباه هستید دوست عزیز ما نه تازه اومدید تو اینکار نه با حرف هاتون میتونید ما رو تخریب کنید.
اگر شما خیلی راحت سوال میکردید که چرا اینقد رارزون هست چطور دیتاسنتر اینقدر میگیرید ما واستون توضیح میدادیم پس چرا زود قضاوت میکنید و اصلا دوست ندارم تاپیک فروش هم خراب بشه و فکر کنم شما عقده پروژه شکست خورده " هاست نامحدود " تون دارید!!! اما خیلی از دوستان شیرازی هستند و حضوری به شرکت ما مراجعه کردند و حضوری هم تعدادی خرید کردند که تعدادشون هم کم نیست و اونا خودشون بهتر میدونن و مشتری میتونه قضاوت کنه که از یکی مثل شما که با یک شماره ایرانسل یا همراه اول اعتبار خرید کنه یا از یک شرکت با دفتر در بهترین نقطه استان فارس ( + 2 دفتر مرکزی)
در ضمن بازم بگم ما این کارو مثل شما واسه سرگرمی شروع نکردیم که بخواهیم با سرگرمی کنارش بزاریم روش سرمایه گذاری کردیم و بزودی هم متوجه خواهید شد. پس فکر نکنید میتونید با این حرف هاتون ما رو تحریب کنید.. اره شاید فکر کنید قیمت هامون پایین هست اما انشا الله درست خواهد شد نگران نباشید هرکس یک سیاست کاری داره !!!