وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
دوستان توجه داشته باشین، منظور ایشون از سرویس تست 24 ساعته، حدود 12 ساعته.
از نظر ایشون اهمیتی نداره 24 ساعت نوشتن یا چیز دیگهای، کاریو انجام میدن که به نظرشون منطقیه ! گویا منطقی دارن که برای بنده قابل درک نیست.
بله با تشکر از یاد اوری تون همون طور که قبلا توهمین تاپیک تو پوست های قبلی ذکر شده با توجه به تماما اتوماتیک بودن سیستم و تحویل فوری سرور تست زمان تست بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت متغیره و برای ما قابل تشخیس نیست که شما دقیقا کی سفارش ثبت کردی که ۲۴ ساعت اتون تمام شه (در واقع قابل تشخیص هست اما به صورت دستی نه اتوماتیک) ! لذا نفص عمل که تست باشه یک ساعت براش کافی و لذا ۱۲ ساعت نیز زمان کاملا مناسب وکافی هست !
بازم تکرار میشه با توجه به زمان سفارش شما که اگر ابتدای صبح باشه شما ۲۴ ساعت تست سرور مجازی دارید و اگر مثل این دوست گلمون ساعت ۱۲ شب سفارش بدین مینیم زمان تست که ۱۲ ساعت میشه دارید
با تشکر
ویرایش توسط vpsgroups : May 14th, 2015 در ساعت 16:56
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
قربان من یک سرور سفارش دادم و فوری هم تحویل شد اما مشکلی که دارم من ایمیل یک اشتباه کوچک کردم در وارد کردنش و اطلاعات سرور به آدرس ایمیل اشتباهی رفته و من به سرور دسترسی ندارم الان باید چه کار کنم ؟
سلام خسته نباشید
ماشالله انقدر تنوع زیاده قاطی کردم
قربان این کد تخفیف iof-vpsgroups-50 برای سرویس 1 مگ آمریکا زدم جواب نداده هنوز فعاله؟ اصلا درست زدم؟
ممنون میشم رسیدگی بفرمایین
ایمیل من به این تغییر بدین
imyz2000@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)