ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
همین دیگه وقتی از 100 تا 50 تاش تایم اوته یعنی قطعی دیگه.حالا حرف من این بود که ما نباید اصلا سرعت رو مقایسه کنیم.خیلی فاکتور های دیگم هستن که دخیلن
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
طبق اینی که دوست عزیزمون نوشتن
دولتی اونا ساعتی تقریبا 7گیگ میشه!
اینجا ما تو یک ساعت چقد دانلود میکنیم تازه ناراضی هم هستن اونا از ساختار دولتی شون.
![]()
خرید اسکریپت های بدون باگ تراوین با پشتیبانی
Phone: 09398533517
البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که خیلی این کار ها برای صنعت خودشون هست
کیفیت ویدئو ها امروز خیلی بالاست و در نتیجه حجم بالایی دارن
و بدون شک کاربرا حاظر نیستن برای خرید یک فیلم برن بیرون
همین سرویس میتونه امکان پخش ویدئو های با کیفیت بالا را رو به صورت آنلاین به کاربر بده در نتیجه نیاز به خیلی از هزینه های اضافی دیگه، ترافیک و ... نیست
متاسفانه در کشور ما فقط نگاه می کنن اگر سرعت بدیم مردم لذت می برند و یا میتونن استفاده خاصی بکنن یا نه
اگر بله = نمیدیم
اگر خیر = مهم نیست بدید
همین سرعت و گسترش پهنای باند زمان حال رو اگر با قبل مقایسه کنید درسته بیشتر شده ولی در حقیقت اگر شیب پیشرفت رو در نظر بگیرید نسبت به استاندارد جهانی اگر پسرفت نکرده باشیم باز هم در نهایت همون شرایط 5 سال قبل هست.
از ماست ک بر ماست
اینترنت فرهنگ میخواد
دانشگاه زیاد مورد داشتیم یه جا نت رایگان زدن سرعت 256 بعد یوزرا انقدر جنایت کردن الان سایت دانشگاه رو بزور باز میکنه رایگان ک پَر کلا
اینکه شما خوبی ما بدیم اصلا درست تو خوبی ولی فقط تو نیستی ... (برای بعضیا که میخوان جواب بدن گفتم دیگه حوصله جواب ندارم )
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
دوستان همین اولش میگم نظر من ربطی به موضوع نداره !!
بنده اینترنت 1مگابیت با 3گیگ حجم دارم از "های وب" . سرعت دانلود در طول 24 ساعت , 1 مگ الی 800 کیلوبایت بر ثانیه هست. (هزینه= 14 هزار ماهانه )
اصل قضیه اینجاست که من 15گیگ ترافیک مدت دار رو تهیه میکم 9هزار تومان.. دانلود زیاد داشتم اما تا بحال 1گیگ رو یهو تو 17 دقیقه نریختم تو سیستم
شما چطور ؟!
کاهو ! کلم ! کرفس !
سرعت دانلود من با 8 مگ شاتل به زور به 800 kb میرسه![]()
شما یبار های وب رو امتحان کن بعدا نظرتون رو میپرسم.
اینم اضافه کنم در تمام اعیاد و مناسبتها 1 الی 3گیگ ترافیک هدیه میده
+ اینکه برای دانلود نرم افزاری که مربوط به مشکل یابی اینترنت بود , 3گیگابایت ترافیک هدیه میدادن...
خلاصه هرچی از این آی اس پی بگم کم گفتم چون واقعا مناسبترین اینترنت رو در ایران اراپه میدن ( از نظر کیفیت و قطعی و مشکل با سایت ها و...)
پشتیبانی هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم![]()
اتفاقا همین های وب زنگ زدم پشتیبانش پرسیدم این اینترانت که روی سایت هم دربارش نوشتین چه طوری باید تهیه کنم؟گفتن اطلاعیه های روی سیات رو از روی خود سایت پی گیری کنید ما اطلاع نداریم.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)