یکی از بچها خریده ، esx نصب کرده و داره کار می کنه
یکی از بچها خریده ، esx نصب کرده و داره کار می کنه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
اجازه بدید تا تمام مشکلات رو حل کنیم . در شبکه وی پی اس های لینوکسی مشکل پیش آمده ، اجازه بدید تا چند روز دیگه اعلام می کنم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
کمکی در مورد esx لازم داشتید در خدمتم ... تا زودتر به نتیجه برسیم
سایتشون که خیلی بد طراحی شده و به یک دیتاسنتر شبیه نیست زیاد !
سایت ملاک نیست ! منحرفم نکن تاپیک رو
کارشون بگیره و پولدار بشن ، میدن یه خوشگلشو طراحی کنن براشون![]()
خیلی از دیتاسنتر های معروف اصلا سایت ندارند ! اینگونه برداشت ها واقعا مناسب نیست .سایتشون که خیلی بد طراحی شده و به یک دیتاسنتر شبیه نیست زیاد !
بنده روی دو نوع سرور تست کردم و جواب نداد کارت شبکه را نمی شناخت ، از ایشون بپرسید کدام یکی از سرویس ها را خریداری کرده اند .یکی از بچها خریده ، esx نصب کرده و داره کار می کنه
موفق باشید .
شما چه برداشتی کردی که واقعاً مناسب نبود :دیخیلی از دیتاسنتر های معروف اصلا سایت ندارند ! اینگونه برداشت ها واقعا مناسب نیست .
من اصلاً راجب دیتاسنتر نظر ندادم و شناختی هم ازش ندارم نظر فقط در مورد طراحی وب سایت بود که به نظر من در حد یک دیتاسنتر نیست حالا ما چی رو برداشت کردیم و کجاش مناسب نبود را نمی دونم :دی
واسه اطلاعات ما و دوستان هم اگر 2-3 تا از این خیلی دیتاسنتر هایی که بدون داشتن سایت معروف هستند رو بفرمایید ممنون میشم
با تشکر
ویرایش توسط Desperados : August 12th, 2010 در ساعت 07:09
این دیگه بر می گرده به تفکرات شما ! وگرنه دیگران که بخونند متوجه میشن که چه چیزی مناسب نبود.... ، ضمن اینکه اصلا سایت برای یک دیتاسنتر ملاک نیست و شما تنها ملاکی رو ذکر کردید که مهم نیست و در درجه آخر قرار می گیره ...شما چه برداشتی کردی که واقعاً مناسب نبود :دی
من اصلاً راجب دیتاسنتر نظر ندادم و شناختی هم ازش ندارم نظر فقط در مورد طراحی وب سایت بود که به نظر من در حد یک دیتاسنتر نیست حالا ما چی رو برداشت کردیم و کجاش مناسب نبود را نمی دونم :دی
نمونه دیتاسنتر Aria جان و Ecatel - Currently under maintenance! که آشنا هستند و این رو هم می دونم که خیلی از دیتاسنتر های مشریان خصوصی دارند و با مشتری های معمولی کار نمی کنند که بنده اسم هاشون رو نمی دونم .واسه اطلاعات ما و دوستان هم اگر 2-3 تا از این خیلی دیتاسنتر هایی که بدون داشتن سایت معروف هستند رو بفرمایید ممنون میشم
با تشکر
موفق باشید .
احتمالاً شما اشتباه برداشت کردید که من جایی نوشتم چون طراحی سایت خوب نیست دیتاسنتر خوبی هم نیست یا کیفیت پایینی داره یا از این قبیل موارد که عرض کردم اصلاً راجب دیتاسنتر و اینکه خوب هست یا بد هست یا ... صحبتی نکردم و خوب یا بد بودن طراحی سایت هم ملاکی اصلاً برای کیفیت یا خدمات دیتاسنت قرار ندادم که شما می فرمایید در درجه آخر هست یک جمله خیلی ساده من گفتم و اون هم اینکه : " طراحی سایت مناسب نیست در حد یک دیتاسنتر " نه به تفکرات ربط داره و نه موردی در این زمینه یک نظر سلیقه ای هست در مورد طراحی وب سایت که به نظر من برای دیتاسنتر جالب نیست حالا اگر از نظر سلیقه شما جالب و خوب هست این طراحی دیگه بحث تفاوت سلیقه هست نه به تفکرات ربط داره نه به برداشت واقعاً نامناسب که شما می فرمایید !این دیگه بر می گرده به تفکرات شما ! وگرنه دیگران که بخونند متوجه میشن که چه چیزی مناسب نبود.... ، ضمن اینکه اصلا سایت برای یک دیتاسنتر ملاک نیست و شما تنها ملاکی رو ذکر کردید که مهم نیست و در درجه آخر قرار می گیره ...
Sorry For OFFTOPIC
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)