صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 67

موضوع: ثبت سایت در ساماندهی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی

تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
    وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
    الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...

2. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
    وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
    الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...
    دوست عزیز مطمئنی ارسال میکنن تذکر کتبی رو ؟!!

عضو انجمن alivw71 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    635
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    113 پست

فقط با سایت های سیاسی و پورن به شدت برخورد میکنند و این اکثر جاهای دنیا همین قانون هست. و هم چنین سایت های فیلمی محتوای غیراخلاقی دارند.

شلاق زدن و جریمه 3 میلیونی برای سایت موزیک و فیلم معمولی کاملا حرف بی پایه و اساس هست و مدرکی اثبات که چنین چیزی هست وجود ندارد!

5. تعداد تشکر ها از alivw71 به دلیل پست مفید

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر

مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...

شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...

7. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

عضو جدید sam127 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sheagle نمایش پست ها
    چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر

مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...

شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...

ممکنه سایتش 3 سال بزنه هیچ مشکلی هم بر نخوره ولی کار یه بار میشه اگه کارت بیوفته به دست فتا و دادگاه دیگه خدا باید کمکت کنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    سلام

جالبه در اون جا هم بنده پست دادم توی همون تاپیک الان کجاست پستم خدا میدونه

گفتم عزیز شمارو اگه بخوان در عرض کمتر از یک ساعت گیر میارن چه ثبت شده باشه چه نشده باشه

بنده نمیخوام بهتون بگم که سایت فیلم بزنید یا نزنید ولی اینکه بخوان برای یه سایت فیلم و سریال نمیدونم جریمتون کنن اینا کاملا اشتباه البته بازم میگم کمی اخلاقیات توش باشه بد نیست

ولی اینکه شما توی لب تاپ و هاردتون چی دارید اینو دیگه باید خودتون بدونید ربطی به سایت فیلم و سریال داشتن نداره بنده الان 8 ترابایت فیلم و سریال دارم ولی دیگه فیلم های +18 کامل نداریم تو هاردم و مشکلی هم مطمئنم پیش نمیاد

چند نمونه بهتون میگم از سایت های فیلم و سریال که سال هاست کار میکنن قرار بر دستگیری یا اینا بود الان باید خیلی وقت میشد که سایتی نمونده بود

سایت BaranMovie جزو اولین سایت های ایرانی فیلم و سریال بوده البته متاسفانه مدیر اصلیش و اولیش فوت کردن مثل اینکه
    سایت Patogh-DL سال هاست که دارن کار میکنن بنده 3-4 سالشو کامل در جریانم قبلشو نمیدونم متاسفانه
    سایت TinyMoviez بیش از 4 ساله داره کار فیلم و سریال میکنه
    سایت warez-ir بیش از 4-5 ساله که در حال فعالیت هستش
    سایت Nightmovie بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن
    سایت MyKavirMusic بیش از 3 ساله که دارن فعالیت میکنن
    سایت Imovie فعلی و Imdb-dl سابق تقریبا 3-4 ساله در حال فعالیت هستن
    سایت Ashookfilm بیش از 3 ساله که در حال فعالیت هستن
    سایت IranFilm بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن

اینا نمونه های زنده و در حال فعالیت هستن متاسفانه حوصله نداشتم نمونه های بیشتری خدمتتون عرض کنم

این دوستمون که داستان تعریف کردن خوشحال میشم آدرس سایتشون رو بگن برام جدا جالب شده
    اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟

گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)

9. تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sam127 نمایش پست ها
    اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟

گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)

دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن

این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .

حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ

ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

11. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن

این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .

حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ

ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
    والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت

13. تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sam127 نمایش پست ها
    والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت
    وبلاگ و 3 میلیون تومن جریمه ؟

احیانا از طرف خود مدیریت سرویس وبلاگ دهی ازتون شکایت نشده بود ؟

یا فیلم ایرانی قرار نداده بودید از طرف شرکت ازتون شکابت بشه ؟

چون خود مام سر سریال ویلای من شرکت پخش گلرنگ ازمون شکابت کردن البته به جایی نرسیدن
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

15. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    54 پست

داداش گلم اگه میخوای کار کنی باید ریسک کنی همین

الان یه سایتی مثله ایران فیلم ***** میشه ! اما فیلم 2 مووی صفحه 1 گوگله ***** نمیشه

سایت و ثبت کرده همین .

مشکلی باشه تضمین و قول بهت میدم که ایمیل یا تماس باهات میگیرن این فیلم پاک کن مذهبی ه ، سیاسیه ، خیلی صحنه داره ، زد ایرانیه !! وگرنه نه به سریال های خاطرات خون آشام و... کار دارن نه باقی فیلم ها

بنده خودم سایت فیلم وسریال داارم اینو میگم

17. تعداد تشکر ها از studio.design به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

خلاصه دادا خیلی مواظب باش دستی دستی واسه خودت مشکل درست نکن

19. تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)