-
March 8th, 2015, 05:08
عضو انجمن
پاسخ : ...این سایتو چیکارش کنم...

نوشته اصلی توسط
sam127
ولی سئوکارم گفت کار شده
من که چیزی در این باره ندیدم جز چند مورد جزئی
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
March 8th, 2015 05:08
# ADS
-
March 12th, 2015, 11:00
عضو جدید
ما آخر نفهمیدیم سئو شده یا نه
- - - Updated - - -
باقی بچه ها نظرشون چیه
- - - Updated - - -
بچه ها به نظرتون امکان داره یه سایتی را بشه بالا آوورد فقط با آپدیت منظم و مطالب اختصاصی و پربیننده؟
بدون گرفتن بک لینک و این چیزا
-
-
March 12th, 2015, 11:29
عضو جدید
دوست عزیز
تو خیلی از کلمات کلیدی که رقابتی نیست .... می توان سایت رو بدون بک لینک گیری به صفحه ی اول و حتی لینک اول اورد ...
ولی مهمه که مطالب اختصاصی باشه و کپی پیست از جای دیگه ای نباشه ....
و حداقل سئو سایت و قالب باید امجام شده باشه ...
-
-
March 12th, 2015, 11:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pedrami
دوست عزیز
تو خیلی از کلمات کلیدی که رقابتی نیست .... می توان سایت رو بدون بک لینک گیری به صفحه ی اول و حتی لینک اول اورد ...
ولی مهمه که مطالب اختصاصی باشه و کپی پیست از جای دیگه ای نباشه ....
و حداقل سئو سایت و قالب باید امجام شده باشه ...
بی زحمت سایت منو چک کنید ببینید سئو سایت و قالب انجام شده یا خیر.مطالبم همش اختصاصیه یه مقدارشم نیمه اختصاصی
-
-
March 12th, 2015, 11:52
عضو جدید
دوست عزیز جهت آگاهی خودتون ، چند تا سایت میدوم که باهاش در سطح مقدماتی بتونین یک انالیز مختصر سئو، از سایت هایی که می خواید داشته باشد
https://chkme.com
http://gtmetrix.com/
تو انالیز از این 2 سایت تقریبا سئو خوب و قابل قبولی شما دارین ( جا داره بهتر بشه ، اما همین مقدار هم خوب و قابل قبول میتونه باشه)
این سایت اگه عضو شید یکم انالیز دقیق تری می گیره، که یکم ارورهای سایتتون رو زیاد نشون میده
http://www.seositecheckup.com/
که بازم تا یک حدی ارور طبیعی هست .... اما خوب جا داره چند جا مشکلش حل بشه ...
پ.ن: دوست عزیز این نکته هم بگم که هیچ کدوم از سایت های انالیر به صورت دقیق و جامع سایت رو نمی تونه انالیز کنه و هر کدوم از سایت ها نقطه ضعف هایی دارن .... فقط جهت یک انالیز سطحی بیشتر توسط سئو کارها مورد استفاده قرار می گیرن
اما سر جمع به نظر من سئو قالب و طراحی شما پوینت بالای 75% میگیره که یک امتیاز قابل قبوله
-
-
March 12th, 2015, 12:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pedrami
دوست عزیز جهت آگاهی خودتون ، چند تا سایت میدوم که باهاش در سطح مقدماتی بتونین یک انالیز مختصر سئو، از سایت هایی که می خواید داشته باشد
https://chkme.com
http://gtmetrix.com/
تو انالیز از این 2 سایت تقریبا سئو خوب و قابل قبولی شما دارین ( جا داره بهتر بشه ، اما همین مقدار هم خوب و قابل قبول میتونه باشه)
این سایت اگه عضو شید یکم انالیز دقیق تری می گیره، که یکم ارورهای سایتتون رو زیاد نشون میده
http://www.seositecheckup.com/
که بازم تا یک حدی ارور طبیعی هست .... اما خوب جا داره چند جا مشکلش حل بشه ...
پ.ن: دوست عزیز این نکته هم بگم که هیچ کدوم از سایت های انالیر به صورت دقیق و جامع سایت رو نمی تونه انالیز کنه و هر کدوم از سایت ها نقطه ضعف هایی دارن .... فقط جهت یک انالیز سطحی بیشتر توسط سئو کارها مورد استفاده قرار می گیرن
اما سر جمع به نظر من سئو قالب و طراحی شما پوینت بالای 75% میگیره که یک امتیاز قابل قبوله
بالای 200 هزار تا لینک اسپم دارم که معرفی کردم به گوگل واسه حذف شدن.به نظرتون ممکنه یکی از دلایل ورودی کم همین لینکای اسپم باشه.پس فقط رو مطلب کار کنم و کلمات کلیدی که رقابت بالایی نداره
-
-
March 12th, 2015, 12:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sam127
بالای 200 هزار تا لینک اسپم دارم که معرفی کردم به گوگل واسه حذف شدن.به نظرتون ممکنه یکی از دلایل ورودی کم همین لینکای اسپم باشه.پس فقط رو مطلب کار کنم و کلمات کلیدی که رقابت بالایی نداره
والا دوست عزیز ... به نظز من در حال حاضر اصلا لینک های اسپم شما دلیل بر کاهش بازدید شما نمیتونه باشه ... من تو پیام خصوصی سایت هایی رو می تونم بهتون معرفی کنم که با 100% بک لینک اسپم، لینک اول گوکل چندین ماهه که هستند و هنوز پنالتی نشدن ...
البته این احساس منه که دلیل افت بازدید شما لینک های اسپم نیست، و یک دفعه 75% کاهش بازدید شما دلیل دیگه ای باید داشته باشه ....
اما واقعا این مسئله ای نیست که من یا همکارامون با انالیز سایتتون بتونیم بگیم .... باید قشنگ ریشه یابی بشه و وب مسترتون و خیلی چیزهای دیگه برسی بشن ....
به نظز من شما که سئو کار دارید ازشون بخواید که صادقانه دلیل این قضیه رو بهتون بگه .... ایشون چون از بدو کار سایتتون دستشون بوده میتونن بهتر از هر کس دیگه ای نظر کارشناسی شده بده .... و حرف ایشون 100%، از حرف های من و دوستان کامل تر و ذقیق تر هست ...
-
-
March 12th, 2015, 15:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pedrami
والا دوست عزیز ... به نظز من در حال حاضر اصلا لینک های اسپم شما دلیل بر کاهش بازدید شما نمیتونه باشه ... من تو پیام خصوصی سایت هایی رو می تونم بهتون معرفی کنم که با 100% بک لینک اسپم، لینک اول گوکل چندین ماهه که هستند و هنوز پنالتی نشدن ...
البته این احساس منه که دلیل افت بازدید شما لینک های اسپم نیست، و یک دفعه 75% کاهش بازدید شما دلیل دیگه ای باید داشته باشه ....
اما واقعا این مسئله ای نیست که من یا همکارامون با انالیز سایتتون بتونیم بگیم .... باید قشنگ ریشه یابی بشه و وب مسترتون و خیلی چیزهای دیگه برسی بشن ....
به نظز من شما که سئو کار دارید ازشون بخواید که صادقانه دلیل این قضیه رو بهتون بگه .... ایشون چون از بدو کار سایتتون دستشون بوده میتونن بهتر از هر کس دیگه ای نظر کارشناسی شده بده .... و حرف ایشون 100%، از حرف های من و دوستان کامل تر و ذقیق تر هست ...
بدبختی همینه دقیق بهم نمیگه چیکارش باید کرد.فک کنم آخرش باید یه سئوکار بگیرم باز
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pedrami
این 75 درصد را از کجا آووردید؟
-
تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2015, 15:52
عضو جدید
از پست اول خودتون دوست عزیز

نوشته اصلی توسط
sam127
قبل از اینکه از این دوستمون پکیج بگیرم و قبل از غیر فعال کردن بک لینک ورودی گولم در حدود 1400.1700 تا بود ولی بعد از غیر فعال کردن بک لینک و گرفتن پکیج وبلاگ از این دوستمون ورودی گوگلم زورکی 400 تا هستش و
اگه 1600 تا ورودی از گوگل داشته باشید و الان شده باشه 400 تا یعنی 75% افت بازدید داشتید دیگه
-
-
March 12th, 2015, 15:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pedrami
از پست اول خودتون دوست عزیز
اگه 1600 تا ورودی از گوگل داشته باشید و الان شده باشه 400 تا یعنی 75% افت بازدید داشتید دیگه

آهان.به نظرتون ممکنه بخاطر این لینکا باشه.آخه مگه میشه یهویی
-