-
February 19th, 2015, 17:05
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازclack به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015 17:05
# ADS
-
February 19th, 2015, 20:14
عضو جدید
پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر
من در مورد حمله حرف نمیزنم چون زیاد خوشایند نیست در مورد چیزهایی که تخصصی روشون تحقیق نکردیم حرفی بزنیم و خیلی کلی نظر بدیم !
اما در مورد این شرکت آنتی ویروس واقعا خیلی مسخرست بدون دلیل و مدرکی که نه منبع معتبر و نه استدلال درستی داشته باشه بیاید شرکتی به این بزرگی رو رد کنید
حالا رد که میشه هیچی کلی هم بهش توهین میشه من چندین ساله دارم از این آنتی ویروس استفاده میکنم بارها و بارها این برنامه رو با برنامه های رقیب مقایسه کردم اما واقعا بهترین و جالبترین راه ها برای حفظ امنیت یک سیستم رو داره و تقریبا تمام چیزهایی که یک برنامه امنیتی باید داشته باشه واسه یه سیستم حرفه ای رو داره
-
تعداد تشکر ها ازRozhin Karimi به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 20:28
عضو دائم
پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

نوشته اصلی توسط
clack
خوب دوست من اینجا کسپر زیاد طرف دار داره فکر نکنم بتونید توی وب هاستینگ تالک ضد کسپر باشید

من خودم چند سال از کسپر استفاده کردم بدی ازش ندیدم و برای همه ی اعضای فامیل و دوستان هم کسپر نصب کردم و راضی هستند .
هر چند حدود 1 سال هست روی آوردم به Bitdefende و به نظر شخصی من ( البته کارشناس نیستم من

) بهتر جواب داده .
سلام
حرف شما را تایید میکنم
مدتی هست که انتی ویروس استفاده نمیکنم (جدیدا اعتقادی بهش ندارم :دی) اما از اسمارت سکیورتی استفاده کردم زیاد رضایت رو جلب نکرد فقط : سرعت کم نمیکنه
کسپر خوب بود اما مصرف منابعش بالا بود (سیستم قبلی زیاد قوی نبود سی پی یو 2 هسته) اما از نظر قدرت عالی!سیستم قوی باشه حرف نداره
روی لپتاپ بیت دیفندر توتال سکیورتی نصب کردم (لایسنس دار) واقعا عالی!
البته گفتم که مدتی هست که چیزی استفاده نمیکنم به زودی هم کاملا به لینوکس مهاجرت میکنم ....
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 21:00
عضو انجمن
با سلام
من 4 سال کامل دارم از کاسپر استفاده میکنم
تا حالا بیش از 6 کافینت سیستم هاشون رو تعویض ویندوز و نصب سیستم هاشون با من بوده و هر کافینت هم کمترینشون 10 سیستم داشته رو ، رو همشون کاسپر زدم
تا حالا تو بیش از 14 شرکت تو استان برای نصب سیستم هاشون رفتم و رو همشون کاسپر نصب کردم کمترین سیستم 3 تا بوده
رو سیستم خودمم کاسپر هستش
و تا حالا چندین بار به نود 32 تغییر دادم برای تست ، و بعضی از ویروس ها رو که کاسپر پیدا کرده نود 32 حتی به خوابشم نمیتونست بیاد
درسته یه خورده از مابقی انتی ویروس ها ( تا اون جایی که تجربه کردم ) سنگین تر بوده اما قویتر تر هم بوده
با تشکر
TeleGram & Tell : 09184613882
-
تعداد تشکر ها ازhasanazizi به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2015, 01:51
بیش از 4 سال که کسپر استفاده می کنم و به همه توصیه می کنم و همیشه راضی بودم حالا دوستان یک نفر هم باید مخالف باشد همه اگر کسپرسکی استفاده کنند پس تکلیف آنتی ویروس های دیگر چه می شود آنها هم باید مشتری داشته باشند . بگذریم ...
البته به نظر من خیلی خوب که یک نفر بگه کسپر بده حالا چرا ؟
به این وسیله تعدادی از افراد پیش خودشون فکر می کنند که چرا یک نفر می گه آنتی ویروس بدی هست و بقیه می گویند خوبه حالا من برای یکبار هم شده نصب کنم و تست کنم اگر بد بود که پاک می کنم و اگر خوب بود که چه بهتر استفاده می کنم و اینطوری مشتری های کسپر بیشتر می شود
-
تعداد تشکر ها از viphyip به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2015, 02:30
عضو انجمن
عجب
کزارش جالبی بود
ممنون
ایشالا مسئولین به فکر باشند
جناب صفاری خوشحال میشم رزومه شما رو در زمینه آنتی ویروس ببینیم
واقعا حرفتون خنده داره
موندیم سایت AV-Comparatives Independent Tests of Anti-Virus Software » AV-Comparatives رو باور کنیم یا حرف شما رو
درمورد سابقه بنده هم شما در این حوزه که فعالیت کردید حتما شرکت مهران رایانه را میشناسید
میتونین رزومه بنده را از شرکت مذگور حویا شوید
با تشکر
- - - Updated - - -
از نظر امنیتی بنده خودم به شخصه اول کسپر و سپس بیت دیفندر رو پیشنهاد میکنم
البته که در مورد سبک بودن هم که eset فعلا هنوز روون تره
ولی دوستان ترجیحا بیاین به آنتی ویروس ایرانی روی بیاریم
یک دو تا تا الان نوشته شده
حمایت بشه برای کشور خیلی بهتره
الان نسحه جدید که اومده توی بازار ایران نسخه سورنای آنتی ویروس ایمن هست
این آنتی ویروس توی نسخه ایمن کلا ریبرند بیت دیفندر بود
ولی الان یک انجین ایرانی نیز سوار آنتی ویروس شده و آنتی ویروس با دو انجین ایرانی و بیت داره کار میکنه
نظر شخصی بنده اینه که اونایی که بیت دیفندر استفاده میکنند بیان از ایمن استفاده کنند همون بیت رو خریدن ولی حداقل از یک تولید کننده داخلی حمایت کردند که هرچه زودتر بتونه نسخه های قوی تری رو به طور بومی تولید کنه
-
تعداد تشکر ها از fanous_m به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2015, 03:49
عضو جدید
همیشه زدیم توی سر خودمون و این طرز فکر هارو کشورایی بهمون تحمیل کردند که خودشون در لیست جاسوسان اینترنتی قرار دارند که ما رو سرگرم درگیری و تمسخر شخصیت ها و مردم کشورمون میکنند با راه اندازی شبکه های اینترنتی و آنلاین و خودشون اقدام به جاسوسی در بین مردم در مورد افکار و طرز فکر و زندگی اجتماعی و سیاست و بحث های امنیتی و علمی میشن و همیشه کم کاری و نا آگاهی خودمونه که بزرگترین ضربه رو به خودمون میزنه
سعی کنیم بیدار باشیم
آنتی ویروس هم بنده از دید تجربی که کسپراسکای رو تایید میکنم چون تفاوت بزرگش رو نسبت به نود قبلی که داشتم دیدم و حدود دو سه سالی هست سراغ نود نرفتم و نمیرمو از کسپراسکای 2012 تا 2015 استفاده میکنم
خواستم از دید تجربی بگم ولی به دلیل دیدگاه دوستان متفاوته و هرکس دید خودش رو داره تحقیق کردم و این مطلب رو پیدا کردم و خواستم اشتراک بزارم دوستان استفاده کنند
این نمودار مربوط به آخرین تست سایت معتبر AV Comparatives در تست های واقعی می باشد : (این نکته رو بگم مال سال 2013 هست و اگر همکاران جدیدش رو دارن ممنون میشم بزارند )

که پنج آنتی ویروس برتر جهان در تست September 2013 به ترتیب : Emsisoft ، Panda ، Trend Micro ، F-Secure و Kaspersky می باشد.
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها ازgeniune به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2015, 08:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fanous_m
عجب
کزارش جالبی بود
ممنون
ایشالا مسئولین به فکر باشند
جناب صفاری خوشحال میشم رزومه شما رو در زمینه آنتی ویروس ببینیم
واقعا حرفتون خنده داره
موندیم سایت
AV-Comparatives Independent Tests of Anti-Virus Software » AV-Comparatives رو باور کنیم یا حرف شما رو
درمورد سابقه بنده هم شما در این حوزه که فعالیت کردید حتما شرکت مهران رایانه را میشناسید
میتونین رزومه بنده را از شرکت مذگور حویا شوید
با تشکر
- - - Updated - - -
از نظر امنیتی بنده خودم به شخصه اول کسپر و سپس بیت دیفندر رو پیشنهاد میکنم
البته که در مورد سبک بودن هم که eset فعلا هنوز روون تره
ولی دوستان ترجیحا بیاین به آنتی ویروس ایرانی روی بیاریم
یک دو تا تا الان نوشته شده
حمایت بشه برای کشور خیلی بهتره
الان نسحه جدید که اومده توی بازار ایران نسخه سورنای آنتی ویروس ایمن هست
این آنتی ویروس توی نسخه ایمن کلا ریبرند بیت دیفندر بود
ولی الان یک انجین ایرانی نیز سوار آنتی ویروس شده و آنتی ویروس با دو انجین ایرانی و بیت داره کار میکنه
نظر شخصی بنده اینه که اونایی که بیت دیفندر استفاده میکنند بیان از ایمن استفاده کنند همون بیت رو خریدن ولی حداقل از یک تولید کننده داخلی حمایت کردند که هرچه زودتر بتونه نسخه های قوی تری رو به طور بومی تولید کنه
سلام
دوست عزیز تمام امکانات بیت دیفندر رو داره؟
ممنون
-
-
February 20th, 2015, 14:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
دوست عزیز تمام امکانات بیت دیفندر رو داره؟
ممنون
با سلام
نسخه ایمن که همون بیت هست فقط با قراردادی که با بیت نوشتن بیت هرجا اسم بیت بوده عوض کرده شده ایمن در اختیار ایران قرار داده
ولی نسخه ایرانی سورنا علاوه بر انجین بیت به علاوه یک انجین ایرانی هست
که بنده خودم در زمانی که همکاری داشتم واقعا تلاش این گروه رو دیدم که قابل ستایش بود
تیمی 20 نفره از جوانان کشور حدود 4 سال تلاش کردن برای نوشتن این انجین
ضمن اینکه شرکت مهران رایانه سابقه 20 ساله توی امر آنتی ویروس داره
-
تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2015, 18:26
بنده هم به عنوان یه کاربر معمولی نت از نسخه 6 کاسپر یا به قول بعضی کسپر دارم استفاده میکنم اونم رو چندین سیستم و حتی نسخه مک ....
تا الان که ویروسی نشدیم و مشکلی هم باهاش ندیدم (جالب بود واسم که تو این پست متوجه شدم خیلی از اساتید wht کاسپر بازن !
-
تعداد تشکر ها ازseyyed_ahmad به دلیل پست مفید