من تا الآن 3 بار بصورت کامل از ویندوز به لینوکس نقل مکان کردم
اما یه عنصر لعنتی به نام فتوشاپ هست که دوباره منو به ویندوز برگردوندهبه امید روزی که Adobe فتوشاپ رو واسه لینوکس هم ریلیز کنه..
من تا الآن 3 بار بصورت کامل از ویندوز به لینوکس نقل مکان کردم
اما یه عنصر لعنتی به نام فتوشاپ هست که دوباره منو به ویندوز برگردوندهبه امید روزی که Adobe فتوشاپ رو واسه لینوکس هم ریلیز کنه..
خب از یه چیز بهتر استفاده کن از gimp استفاده کن هم سبک تره هم یکمی خلوت تره شاید اولش کمی کار باهاش برات مشکل باشه ( قبول کن اوایل کار فتوشاپ هم برات مشکل بود )![]()
تازه تم های مختلف هم داره یکیش کاملا شبیه فتوشاپ هست ..
از خود فتوشاپ هم میتونی استفاده بکنی با استفاده از نرم افزار wine یک سری کار هارو توش نمیتونی بکنی مثل اینکه عکس رو از دسکتاپ لینوکس بکشی بندازی تو فتوشاپ این قابلیت رو نداره
http://www.bendangelo.me/install/201...on-ubuntu.html
البته شنیدم تازگی مشکلات cs6 حل شده و تو لینوکس اوکی هست فقط خیلی بیش از حد منابع مصرف میکنه
ممنون از پاسخ شما 2 دوست عزیز ،
برای بنده که چندین سال هست که با قتوشاپ کار میکنم و نیاز به استفاده حرفه ای از فتوشاپ دارم عملا جایگزین کردن gimp یا هر نرم افزار دیگری در هر سیستم عاملی غیر ممکن هست برام.
چرا که بنده گرافیست هستم و شغل و راه در آمدم وابستگی شدید به فتوشاپ داره.. و ممکن نیست تا بتونم وقت بذارم تمامی فوت و فن هایی که با فتوشاپ بلدم رو با نرم افزار دیگری یاد بگیرم.
فتوشاپ رو با wine تست کردم روی ubuntu صرف نظر از کندی و لاگ در بعضی از مواقع که قابل چشم پوشی بود برای روتوش تصاویر و حتی طراحی تصاویر ثابت کاملا پاسخگو و عالی بود.
ولی وقتی صحبت به طراحی متحرک و انیمیشن می رسید واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.. سرعت سیستم به شدت کند می شد ( فکر کنم 100% منابع مصرف می شد) فتوشاپ کاملا هنگ می کرد و force close می شد.
امیدوارم که Adobe یکم روابطش رو با لینوکس بهتر کنه.. آخه الآن mac هم فتوشاپ داره. چرا لینوکس نداشته باشه واقعا..
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام
دوستان فونت فارسی (منظورم مثلا سری B هست) با wine سازگاره؟
بعد از نظر فارسی ساز برای فوتوشاپی که نصب کردیم چی کار کنیم؟
---------------------------------------------
یک مشکل دیگه که من با لینوکس دارم فونت داغون فارسی داخل مرورگر هست یا خیلی ریز و نازک هست که چشم درد میگیره یا خیلی ضخیم که بازم راحت نیستم باهاش
فونت های true type هم نصب کردم و از تنظیمات مرورگر انتخاب کردم بازم مثل ویندوز نیست
دوستان شما هم با این مشکل مواجه هستید؟
--------------------------------------------
سوال دیگر ان که : به نظر شما از نظر درایور فدورا قوی هست (مثل ubuntu و توضیع های مختلف ان)؟
باتشکر از پاسخ شما
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
بنده همیشه بعد از نصب لینوکسم از این اسکریپت برای فونت استفاده می کنم و این مشکلی که گفتید را ندارم.
نسخه GUI نصب : اسکریپت نصب فونت فارسی برای لینوکس نسخه GUI | سیاره گنو/لینوکس فارسی
نسخه CLI نصب: اسکریپت نصب فونت فارسی برای لینوکس | سیاره گنو/لینوکس فارسی
البته این مورد ممکن هست بخاطر Render کردن فونت ها هم باشه ، اما اول سعی کنید فونت ها را از این طریق نصب کنید.
اگر حل نشد در این مورد جستجو کنید.
یک مشکل دیگه که من با لینوکس دارم فونت داغون فارسی داخل مرورگر هست یا خیلی ریز و نازک هست که چشم درد میگیره یا خیلی ضخیم که بازم راحت نیستم باهاش
فونت های true type هم نصب کردم و از تنظیمات مرورگر انتخاب کردم بازم مثل ویندوز نیست
دوستان شما هم با این مشکل مواجه هستید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)