می تونم در بخش " طراحی سایت " در خدمت فروم باشم و برای این مسئولیت در حد توانم به فروم کمک خواهم کرد
با سپاس فراوان از این ایده خوب /
من برا محسن یه نامه دادم که می تونم تو هایپر و فعالیت کنم ولی جوابش نیومد
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
من بره بخش انگلیسی هم داوطلبم ....
فردا شب این تاپیک بسته میشه و هفته آینده بررسی میشه.
اگه کسی مونده که ممکنه بخواد تو مدیریت بخشها همکاری کنه، فردا هم می تونید تو همین تاپیک پست بدید.
كاربر goldstar بخش سرور اختصاصي (كار تجاري هم نميكنند)
كاربر 1eng.ir سرباز گمنام فروم (حفاظت اطلاعات)
تایید میشهكاربر goldstar بخش سرور اختصاصي (كار تجاري هم نميكنند)
منم گلداستار رو کاملا قبول دارم پیشنهاد میکنم
با سلام .
در صورتي كه دوستان در قسمت برنامه نویسی اعلام آمادگي نكرده باشند در اين قسمت مي توانم در خدمت اعضا باشم .
البته دوست داشتم دوستان خوبي مثل be099 , itjavani , rn4j1m1 , parsibox , J4vad , skrsoft , zoghal , hello , 0x21HATE , amiri113 , iacbook و... كه تجربه بيشتري داشتند مديريت اين بخش را بر عهده بگيرند ولي شايد به دلايلي تا امروز اعلام آمادگي نكردند .
بنده هم براي اينكه اين بخش بدون مدير نباشد اعلام آمادگي كردم تا مانند مابقي بخش ها كمي سامان دهي شود و البته شايد اين بخش نياز به مديريت نداشته باشد چون همه افرادي كه در اين بخش فعاليت مي كنند ارتباط كاملا دوستانه اي دارند و همه دوستان به هر اندازه اي كه در توان باشد در اين زمينه به مابقي دوستان كمك مي كنند .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)