-
February 8th, 2015, 12:48
عضو دائم
پاسخ : تماس پلیس فتا

نوشته اصلی توسط
hossein6151
ایندفعه اگه زنگ زدن میگم نمیتونم بیام و برم شعبه نزدیک قبلا هم این شماره زنگ زدن من برنداشتم امروز برداشتم که اینجوری شد
چرا اینقدر استرس داری عزیزم؟
اگر مشکلی بود شک نکنید میومدن با دست بند میبردنتون
پس وقتی دعوتتون کردند یعنی جمع دوستانست
والا من به همراه بچه های شرکت رفتیم
تازه چایی هم خوردیم
-
-
February 8th, 2015 12:48
# ADS
-
February 8th, 2015, 12:52
سیم رو در بیارم چی خاموش بشه بابا اینا فکر کنم خیلی پیلن.واقعا موندم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
چرا اینقدر استرس داری عزیزم؟
اگر مشکلی بود شک نکنید میومدن با دست بند میبردنتون
پس وقتی دعوتتون کردند یعنی جمع دوستانست
والا من به همراه بچه های شرکت رفتیم
تازه چایی هم خوردیم
اخه اصلا وقتشو ندارم بعدشم حدود ۳ با ۳ ساعت فقط زمان میبره تا برم یه روز وقتمو میگیره اصلا نمیشه
-
-
February 8th, 2015, 13:47
دوست عزیز نیازی نیست مراجعه به فتا کنید .
هیچ نگران نباشید .
ما ها که مراجعه کردیم بیشتر جنبه کمک به فتا رو داره که اگر بعدا سایتی تخلف کرد از طریق ما بتونن سریعتر مدیر اون سایت رو پیدا کنند .
در نهایت زیاد اهمیتی نداره نگران نباشید .
-
-
February 8th, 2015, 13:53
با سلام
دوست عزیز ماه پیش با بنده هم تماس گرفته بودن
منم مثل شما سر در گم بودم که تصمیم گرفتم برم ببینم چه خبره
رفتم در عرض 5دقیقه 3تا فرم مربوط به اینکه ریسلری یا سرور خودته و اینا و خدماتت چیه بود رو پر کردم
بعدا گفتن به سلامت. برگشتیم. تمام هیچ نگرانی ای نداره
-
تعداد تشکر ها از rezaserver به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2015, 14:05

نوشته اصلی توسط
rezaserver
با سلام
دوست عزیز ماه پیش با بنده هم تماس گرفته بودن
منم مثل شما سر در گم بودم که تصمیم گرفتم برم ببینم چه خبره
رفتم در عرض 5دقیقه 3تا فرم مربوط به اینکه ریسلری یا سرور خودته و اینا و خدماتت چیه بود رو پر کردم
بعدا گفتن به سلامت. برگشتیم. تمام هیچ نگرانی ای نداره
ممنون از توضیحت دقیقا درسته فقط اضافه کنم بجز فرو کپی مدارک هویتی هم ازت گرفتند
-
-
February 8th, 2015, 14:15
تمام صحبت ها رو خیلی جدی میکرد ولی من گفتم تو شهر خودم میرم یه خورده از تندی حر فش کن شد و گفت نه باید بیای اینجا.بعد بهم گفت من مینویسم که ابلاغ شده یعنی به من اطلاع دادن یه همچین چیزی.فعلا دامنه رو لغوش کردم و سرویسی که خریدم رو هم مسدودش کردم.زنگ هم زدن امروز یا فردا جواب نمیدم
-
-
February 8th, 2015, 14:18

نوشته اصلی توسط
hossein6151
تمام صحبت ها رو خیلی جدی میکرد ولی من گفتم تو شهر خودم میرم یه خورده از تندی حر فش کن شد و گفت نه باید بیای اینجا.بعد بهم گفت من مینویسم که ابلاغ شده یعنی به من اطلاع دادن یه همچین چیزی.فعلا دامنه رو لغوش کردم و سرویسی که خریدم رو هم مسدودش کردم.زنگ هم زدن امروز یا فردا جواب نمیدم
خب جواب ک ندی اگ بخوان باهات لج کنند تو5دیقه ادرسش رو پیدا میکنند میاد درب منزلت
ازمن میشنوی زنگ بزن بهشون رک وراست بگو سرویس لغو کردم البته ب اونا زنگ نزن ب مرکز فتا زنگ بزن
-
-
February 8th, 2015, 14:26

نوشته اصلی توسط
bolorweb
خب جواب ک ندی اگ بخوان باهات لج کنند تو5دیقه ادرسش رو پیدا میکنند میاد درب منزلت
ازمن میشنوی زنگ بزن بهشون رک وراست بگو سرویس لغو کردم البته ب اونا زنگ نزن ب مرکز فتا زنگ بزن
یه بار با همین شماره ده روز پیش زنگ زدن من نتونستم گوشی رو بگیرم فکر کنم فقط زنگ زدن اطاع بدن چون گفته پس من میزنم ابلاغ کردم بهتون.دور بعدی زنگ زدن میگم میتونم فقط برم نزدیکترین فتا چون وقتشو ندارم .بهش گفتم که کنسل کردم گفت بیا اینجا بنویس که کنسل کردی فقط حرف خودشونو میزدن اصلا توجه نمیکردن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bolorweb
از طریق سایتشون اطلاع بدم یعنی ایمیل کنم میشه؟
-
-
February 8th, 2015, 14:32
عضو انجمن
-
-
February 8th, 2015, 14:35
نه کارمندای سایتشون هویجن حتی شرایط ثبت سایتم بلد نیسن
-