-
January 16th, 2015, 01:45
پاسخ : هاست میزبانی با آپتایم بالا

نوشته اصلی توسط
marketvps
دوست عزیز مدرکی برای اثبات حرفتون دارید ؟ هر کس عقل داره خداوند بهش قدرت تصمیم گیری داده خودش برندش رو انتخاب میکنه .اگر نیاز بود مشورت کنه میگه . شما نیازی نیست تبلیغ خودت رو بکنی برند معروف !1 نگاه به تاپیک های خودتون کنید بعد بگید در مورد بقیه تخقیق کنن.
چرا اینقدر کینه ؟ اینقدر حسادت ؟ بخدا تو webhostingtalk.com برین ببینید اینطور مواردی هست ؟ هرچند همش انگلیسی هست در حد سواد بعضی دوستان نیست!!! همینکارهارو میکنیم اینقدر اسم ایرانی جماعت بد در اومده.اگر یکی
غیر از ایرانی بیاد تو این جمع چی میگه ؟ میگه اینا زیراب همو میزنن چه توقع داریم ما که خارج از ایران هستیم. یکی هم که خوب کارشو انجام میده باید بقیه خرابش کنن انقدر تکرار کنن تکرار کنن که ادم خودشم باورش میشه اره واقعا نکنه من اینم .... ! و بعد کنار میکشه بخدا دیدم که میگم اینقدر گفتن فلانی فلان فلانی چنان که واقعا همونطوری شد . بجای اینکه تعریف کنیم ز همدیگه با هم همکار باشیم کمک همدیگه کنیم 1 چیزی من ندارم از اون تهیه کنم 1 چیزی شما ندارید از من تهیه کنید هاستینگ خوبی راه بندازیم تو ایران به هم بد و بیراه میگیم ؟ زیراب همو میزنیم ؟ اخه چی گیر شما میاد ؟ یکم منظق خوب چیزی یکم فکر . کی میخوایم به بلوغ فکری برسیم همش جسمی نیست. به خدا زشته
ای قربونت اون انگشتت که اینو تایپ کرده
کاشکی این اتفاقی می افتاد که میگی
چی میشد آخه همه برای پیشرفت کار کنن.
-
تعداد تشکر ها از love-me به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2015 01:45
# ADS
-
January 16th, 2015, 01:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
love-me
ای قربونت اون انگشتت که اینو تایپ کرده
کاشکی این اتفاقی می افتاد که میگی
چی میشد آخه همه برای پیشرفت کار کنن.
بیشتر در این انجمن دنبال خراب کردن هم دیگه هستن تا کمک به هم دیگه ...
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2015, 21:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
love-me
سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم
من یه هاست پربازدید سیپنل یا دایرکت ادمین با آی پی اختصاصی نیاز دارم
یعنی سایت با آی پی لود بشه
دوستان من آپتایم بالا میخوام اگر در سال سرورتون بیش از دو بار قطع میشه لطفا پیام ندید
از سرور های ovh هم سرویس نمیخوام.
فضای درخواستی بنده حداقل 20 گیگ با پهنای باند نامحدود
وب سرور لایت اسپید باشه هم عالیه.
سایت من سایت موزیکه
میخوام یه جایی برم که همونجا بمونم و حوصله تکون خوردن رو ندارم
از همتون خواهش میکنم راهنماییم کنید تا هاست مورد نیازم رو تهیه کنم
قیمت حدودی بنده 30 تومن در ماه هست
با سلام و احترام
از هتزنر المان در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید 
ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت در خدمت شماست
با تمام موارد ذکر شده در خدمت شما هستیم ، لطفا به تایپیک ما سر بزنید لیست برخی از سایت های پر بازدید و حجیم که روی سرور هستند در تایپیک موجود میباشد
هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ، استاندارد ، حرفه ای ، پر بازدید (اختصاصی)
تمامی امکانات نامحدود در پنل استاندارد و پر بازدید
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه مختص کاربران ارجمند وب هاستینگ تالک
شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه
کد تخفیف : WHToff
تایپیک جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک قبلی ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک تخفیف ایران سرور : ▆▇ ایران سرور •••◄ 40 % تخفیف ویژه یلدا 93 ►••• شروع قیمت از 4800 تومان سالیانه ▇▆
در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد
بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرور
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 17th, 2015, 00:29
با سلام از شرکت نت افزار در خدمت شما هستیم توجه کنید شرکت ما خدمات هاست ارائه میدهد با مجوز وزارت فرهنگ ارشاد و تایید شده سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
50 گیگابایت قیمت سه ماهه 59,000 تومان
50 گیگابایت قیمت سالیانه 139,000 تومان
15 گیگ سالیانه 55,000 تومان
قیمت سه ماهه 19,000 تومان
هر چند سایت هم بخوای میتونی متصل کنی پهنای باند هم نامحدود
دامین مجانی فقط برای سرویس های 12 ماهه و 24 ماهه ارایه می شود.
قیمت کیفیت و مهترین چیز برای یک هاست خوب پشتیبانی عالی ان است
جهت خرید از شرکت نت افزار
-