خوب الان چطور اقدام کنم من ؟
چطوری واریز کنم و چطوری دامنه هام رو انتقال بدم ؟ کلاً شرایط رو می خواستم بدونم
خوب الان چطور اقدام کنم من ؟
چطوری واریز کنم و چطوری دامنه هام رو انتقال بدم ؟ کلاً شرایط رو می خواستم بدونم
منتظر پاسخ هستم .
شما ميتونيد خودتون اقدام به اين کار کنيد، با ساخت يک اکانت و انجام ثبت دومين يا انتقال دومينهای ثبت شده به پنل جديدتون.
برای پرداخت هم اگه خواستيد من اون رو برای شما انجام ميدم، معمولا دلار رو 100 تا 120 تومان بالاتر از نرخ روز محاسبه ميکنيم که بستگی به نرخ روز دلار داره، و 5000 تومان هم کارمزد دريافت ميکنيم. عمليات هم معمولا کمتر از 2 ساعت انجام ميشه. برای اطلاعات بيشتر هم ميتونيد با بنده تماس بگيريد.
هرچند تا دامنه باشه فقط 5 هزار تومان کارمزد میگیرید ؟
و اینکه 100 تا 120 تومان یه کم بیشتر نیست ؟ چون واسه چند تا دومین با صرفه نیست به خصوص اینکه کارمزد هم دارید .
حالا می خواستم ثبت وقیمت نهایی یک دامنه را با 100 تومان کشیدن رو دلار و کارمزد بدونم
بستگی به پسوند دومين و قيمت دلاری اون دراه، قيمت روز رو هم از سايتای مختلف ميتونيد استعلام بگيريد و اينکه و بعد 100 تومان بهش اضافه کنيد.
شما دقيقاً ميخوايد ما براتون پرداخت رو انجام بديم و يا ثبت رو هم مراحلش رو خودمون انجام بديم. ثبت و ترنسفر رو ميتونيد به راحتی انجام بديد تو پنلتون و ما در آخر پرداخت نهايی و جمعی رو انجام ميديم.
در اينصورت لازم چون مبلغ کلی ميخوايم واريز کنيم ديگه شما هم نياز نيست به ازای هر پرداخت کارمزد بديد، چون يک پرداخت صورت خواهد گرفت.
واقعیتش من تو سایتش ثبت نام نکردم توی این سایت انتقال دامنه چطوریه شرایطش ؟ یک شماره سکیوریتی دومینی که می خوام انتقال بدم رو داشته باشم کافیه ؟
و اینکه دامنه هایی که از دایرکت آی هستند و رسیلر کلوب هزینه انتقال 0 دلار هست ؟
و اگر مثلاً از آنلاین نیک اقدام به انتقال دامنه ها بکنم هزینه یک سال ثبت در سایتی که ذکر کردید است ؟
name.com فکر کنم بهتر باشه مشکلیم نیست نه با تحریم نه هزینه امنیتشم زیاده و معتبره
من دو سال دامنه یک موبایل ام اونجاس هیچ مشکلیم
از دایرکتی فکر نکنم بهتر باشه ولی چون دامنه مستقیم خریداری میشه قابل قبوله
کسیم نگفته name.com بده که شما میگین همه گفتن
این سایت زیر نظر دایرکتیه ؟ Answerable.com - Register Domain Name | Buy Domain Name | Cheap hosting | Digital certificates
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)