جناب کوشافر تائید میشن
با ایشون کار کردم و تا الان مشکلی در خدماتشون ندیدم
جناب کوشافر تائید میشن
با ایشون کار کردم و تا الان مشکلی در خدماتشون ندیدم
سلام دوستان من خریدار این اسکریپتم
اگه کسی داره به من اطلاع بده
اسکریپت خبرخوان بسیار عالی و حرفه ای موجود هست و بصورت کاملا اصولی کدنویسی شده و به همین دلیل براحتی روی هاست های معمولی و جواب میده حتی با بازدید بالا
طراحی شیک و فلت داره
قابلیت دسته بندی
لود ای جکس
استفاده از lazy load در لود عکس ها ( عکس ها تا زمانی که در دید کاربر نیستن لود نمیشن که این مورد باعث افزایش چشمگیر سرعت میشه )
ریسپانسیو
دوستانی که تمایل به خرید دارن جهت دمو و … پ.خ بدن
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
دوستانی که این اسکریپت رو دارن مشخصات کامل سیستم رو با نجوه خرید و دمو ارسال کنند
به نظر من از اسکریپت اختصاصی استفاده کنید و هرگز از وردپرس استفاده نکنید
من از وردپرس استفاده کردم و چند مشکل داره:
۱- خبرخوان ها در برابر ارسال ها کم میارن (نمیتونن هزاران خبر رو در دقیقه ارسال کنن)
۲- خبر خوان هایی که از طریق rss کار میکنن خیلی سریع شناسایی میشن
۳- فکر کنم وردپرس توسط ابزار هایی با جستجوگر ها در ارتباط هست که اگه خلاف قوانین جستجوگر ها عمل کنید متوجه میشن (در حالی که در دیگر سیستم ها اینجوری نیست)
دوستدار کتاببلیان
خدمت شما ارسال شد...
بله وردپرس خیلی سنگین هست مخصوصا تو چنین مواردی…
سیستم بصورت کاملا اختصاصی هست و طبق تستی که انجام شده قابلیت ارسال ۵۰ خبر در ثانیه را دارد ( البته روی هاست اشتراکی! )
سیستم مستقل از آر اس اس هست و عنوان، عکس و توضیحات رو نشون میده
موفق باشید...
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
همه و همه در نگاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)