-
December 29th, 2014, 13:40
پاسخ : سوال در رابطه با بازدهی راست کلیک

نوشته اصلی توسط
aminrt4
ایمیل شخصی بدین تا وردی از سایت شما و google analiz چک کنیم ببینیم یکی بود یا خیر
شما هم تضمین کنید هزینه ما برگشت می دهید تا مستند سازی کنیم! هزینه هم که عرض شده قبلا پرداخت شده و در طول 3 ماه همکاری تناقض زیادی دیدیم و منصرف شدیم.
عزيز دل برادر شما موضوع رو در ايميل پيگيری نکرديد که در اين تاپيک پيگيری کرديد.
مطرح کرديد 500 هزار تومان هم شارژ کرديد و نتيجه نگرفتيد.
الان هم در همين تاپيک يوزرتون رو بگيد تا شفاف سازی بشه.
اگر قرار بود از ايميل پيگيری کنيد که همون ابتدا ميتونستيد تيکت بزنيد و نياز به اين تاپيک نبود. وقتی شما داريد تو تاپيک اطلاعات اشتباه ميديد لازم هست تو همين تاپيک اشتباه اطلاعات رو تصحيح کنيم
-
-
December 29th, 2014 13:40
# ADS
-
December 29th, 2014, 13:42
عضو انجمن
مثل اينکه همين تاپيک رو کامل نخونديد.
مطالعه کنيد عزيزانی که پرداخت کردند نظر خودشون رو اعلام کردن.

نوشته اصلی توسط
sarwhost
متاسفانه تنها عیب بزرگی که داره اینه که سایتهای نمایش دهنده به هیچ وجه قابل مشاهده و مدیریت نیست
برای ما هم زیاد جالب نبود

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
ما با مبلغ پایین تست کردیم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت
فکر کنم با مبلغ بیشتر بازدهی داشته باشه
سه تا کمپین ایجاد کرده بودیم با قیمت کلیک های متفادت
ولی کیفیت کلیک ها خوب بودند و کاربرانی که وارد میشدند سایت رو بررسی میکردند

نوشته اصلی توسط
navid2zp
بنده هم با مبلغ پایین تست کردم .
کلیک ها به نظر خوب می رسیدند و کلیک تقلبی توش نبود .
تعداد بازدید هم اعلام می کنن که خوب امار خوبی هست . میتونید برسی کنید که بنرتون چقدر جذابیت داشته و چقدر از کاربران رو جذب کرده .
جدا از کلیک و بازدید از سایت میتونید برای برند سازی و تنها نمایش هم استفاده کنید .
برای 18 کلیک اگر اشتباه نکنم حدود 85 هزار بار نمایش داشتیم .

نوشته اصلی توسط
aminrt4
اصلا بازدهی نداره
لینک ارجاعی هم مشخص نیست. تعداد کلیک ها با ورودی هم همخوانی نداره و کلیک اکثرا فیک هستن

نوشته اصلی توسط
om!d-D
ما تست کردیم ولی بازدهی زیادی نداشت،...
مورد دیگه ***** کردن سایتای نمایش دهنده بود که وقتی ما نمیدونیم چه نمایش دهندگانی داریم چه طور *****شان کنیم؟ ! در تیکتی هم عرض کردم این موضوع رو خدمتتون و فرمودید خیر امکانش نیست
در آخر از تکرار تبلیغ فعلا منصرف شدیم. شایدم من بررسی هام درست نبوده باشه که اگر اینچنینه بزرگواری کنید در این خصوص توضیح دهید.
...
:-)
خيلی جالب هست که کاربری که پرداخت نداشته مياد در مورد موضوعی که تجربه نکرده اطلاعات اشتباه ميده
این هم یکی دیگه از دروغ هاتون
و تازه به ديگران هم ميگه شما چه حقی داريد

(دنيا برعکس شده.)
نه فقط شما حق دارید به دیگران گیر بدید
همونطور که میبینید از 4-5 نفری که تست کردن فقط 1 نفر راضی بوده که اونهم با مبلغ پایین انجام داده
در مورد anetwork هم همین موضوع رو گفتم که بازدهی پایین هست و خیلی از کلیک ها فیک هست
ویرایش توسط mojiz : December 29th, 2014 در ساعت 13:46
-
-
December 29th, 2014, 13:47

نوشته اصلی توسط
mojiz
این هم یکی دیگه از دروغ هاتون
شما اگر خودتون عادت به کاری داريد حق نداريد ديگران رو متهم کنيد. همچنين لطفا ادب و احترام رو رعايت کنيد چون اين نشون دهنده شخصيت شماست. 
شناسه کاربريتون رو بگيد مشخص بشه موضوع چی هست ؟
-
-
December 29th, 2014, 13:49

نوشته اصلی توسط
samansystems
عزيز دل برادر شما موضوع رو در ايميل پيگيری نکرديد که در اين تاپيک پيگيری کرديد.
مطرح کرديد 500 هزار تومان هم شارژ کرديد و نتيجه نگرفتيد.
الان هم در همين تاپيک يوزرتون رو بگيد تا شفاف سازی بشه.
اگر قرار بود از ايميل پيگيری کنيد که همون ابتدا ميتونستيد تيکت بزنيد و نياز به اين تاپيک نبود. وقتی شما داريد تو تاپيک اطلاعات اشتباه ميديد لازم هست تو همين تاپيک اشتباه اطلاعات رو تصحيح کنيم

در این تاپیک نظر کاربارن خواستار بودن ما هم نظر دادیم اصولا در تاپیک review کسی که مورد بررسی قرار میگیرد نباید دخالت کند حالا سطح شما بالا هست دخالت می کنید
شما هم ایمیل بدید و تضمین بازگشت وجه در صورت مغایرت بدید ما هم اطلاعات ایمیل می کنیم چون مشکل ما به این تاپیک مربوط نیست و فقط تاپیک Review هست
-
-
December 29th, 2014, 13:51
پاسخ کاربران رو هم مطالعه کنيد 
متاسفانه
تنها عیب بزرگی که داره اینه که سایتهای نمایش دهنده به هیچ وجه قابل مشاهده و مدیریت نیست
برای ما هم
زیاد جالب نبود
نه اينکه کلا جالب نبود. زياد جالب نبود.
در مورد عيب بزرگ هم سعی شده مشابه الگوی AdSense رفتار بشه.
ما با مبلغ پایین تست کردیم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت
فکر کنم با مبلغ بیشتر بازدهی داشته باشه
سه تا کمپین ایجاد کرده بودیم با قیمت کلیک های متفادت
ولی کیفیت کلیک ها خوب بودند و کاربرانی که وارد میشدند سایت رو بررسی میکردند
اصلا بازدهی نداره
لینک ارجاعی هم مشخص نیست. تعداد کلیک ها با ورودی هم همخوانی نداره و کلیک اکثرا فیک هستن
ايشون هم که اصلا شارژ نکردن 
ما تست کردیم ولی بازدهی زیادی نداشت،اساسا این سیستما وقتی تعداد سایتای نمایش دهنده زیادی داشته باشه بهتره که سایتهای نمایش دهنده دسته بندی بشن تا مثلا حوزه هاستینگ توی سایتای دسته خودش نمایش داده بشه مثل anetwork
البته الان من دقیق بررسی نکردم که نمایش دهنده ها برای بنرها چه طور انتخاب میشن و چیزی که بود فقط میشد قیمت کلیک ها رو بالابرد تا تو سایتای بزرگتر نمایش داده بشه.
من سه روز دایم ورودی های سایت رو به صورت آنلاین چک میکردم ولی خیلی بالاست کلیکا و ما چند تا بازدید داشتیم یهو مبلغ لیمیت شده تمام شد.
مورد دیگه ***** کردن سایتای نمایش دهنده بود که وقتی ما نمیدونیم چه نمایش دهندگانی داریم چه طور *****شان کنیم؟ ! در تیکتی هم عرض کردم این موضوع رو خدمتتون و فرمودید خیر امکانش نیست
در آخر از تکرار تبلیغ فعلا منصرف شدیم. شایدم من بررسی هام درست نبوده باشه که اگر اینچنینه بزرگواری کنید در این خصوص توضیح دهید.
همیشه از زرین پال تا رایت کلیک برای تست هم که شده همه سرویس های شما را استفاده کردیم و به شما خسته نباشید میگم
:-)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
aminrt4
در این تاپیک نظر کاربارن خواستار بودن ما هم نظر دادیم اصولا در تاپیک review کسی که مورد بررسی قرار میگیرد نباید دخالت کند حالا سطح شما بالا هست دخالت می کنید

شما هم ایمیل بدید و تضمین بازگشت وجه در صورت مغایرت بدید ما هم اطلاعات ایمیل می کنیم چون مشکل ما به این تاپیک مربوط نیست و فقط تاپیک Review هست

بله ولی کاربرانی حق نظر دادن دارن که خودشون از سيستم استفاده کردن.
نه اينکه بياين بگيد من 500 هزار تومان شارژ کردم در حالی که اينکار رو نکرديد
-
-
December 29th, 2014, 14:01

نوشته اصلی توسط
samansystems
پاسخ کاربران رو هم مطالعه کنيد
نه اينکه کلا جالب نبود. زياد جالب نبود.
در مورد عيب بزرگ هم سعی شده مشابه الگوی AdSense رفتار بشه.
ايشون هم که اصلا شارژ نکردن
- - - Updated - - -
بله ولی کاربرانی حق نظر دادن دارن که خودشون از سيستم استفاده کردن.
نه اينکه بياين بگيد من 500 هزار تومان شارژ کردم در حالی که اينکار رو نکرديد

عجب
http://up.vbiran.ir/uploads/37983141...0_Untitled.png
مبلغش 500 هست و اگر بازم میخواید analiz google و امار سایت شما بزاریم
نگفتید بازگشت میدین یا نه؟!
-
-
December 29th, 2014, 14:04
لطفا شناسه کاربری خودتون رو بديد!
اگر راضی نبوديد دليلی برای نگرانی وجود نداره که اطلاعات کامل ارائه نميديد.
مگر اينکه همچنان در حال استفاده از سرويسی هستيد که به ديگران توصيه ميکنيد استفاده نکنن.
-
-
December 29th, 2014, 14:07

نوشته اصلی توسط
samansystems
لطفا شناسه کاربری خودتون رو بديد!
اگر راضی نبوديد دليلی برای نگرانی وجود نداره که اطلاعات کامل ارائه نميديد.
مگر اينکه همچنان در حال استفاده از سرويسی هستيد که به ديگران توصيه ميکنيد استفاده نکنن.
خیر استفاده نمی کنم تا اخر مرداد استفاده کردم ایمیل بدید مشخصات کامل براتون میفرستم سیستم شما ضعف داره و کلیک Fake ارسال میکنه اگر مثل گوگل امکان چک کردن کلیک ورودی حداقل 10s داشتید سیستم کاملی بود
-
-
December 29th, 2014, 14:09
1. کليک فيک وجود نداره و اتفاقا نظارت شديدی روی کليک ها هست.
2. اگر پيشنهادی داريد حتما استقبال ميشه. البته به صورت محترمامه و دوستانه نه با توهين و تهمت!
3. اگر اطلاعات شناسه کاربريتون رو بديد ممنون ميشيم. قطعا مشکلی بوجود نمياد ولی برای شفاف سازی سايرين لازم هست.
-
-
December 29th, 2014, 14:14

نوشته اصلی توسط
samansystems
1. کليک فيک وجود نداره و اتفاقا نظارت شديدی روی کليک ها هست.
2. اگر پيشنهادی داريد حتما استقبال ميشه. البته به صورت محترمامه و دوستانه نه با توهين و تهمت!
3. اگر اطلاعات شناسه کاربريتون رو بديد ممنون ميشيم. قطعا مشکلی بوجود نمياد ولی برای شفاف سازی سايرين لازم هست.
لطفا ایمیل بددید تا کامل ارسال کنیم
اگر در فوتر پذیرندگان تبلیغ، کد برای چک کردن و سپس کسر کلیک قرار بدید سیستم تا حدودی قابلیت شناسای کلیک خواهد داشت اشتباه شما محاسبه کلیک در ابتدا هست و به سایت مقصد توجهی نمیکنید که کاربر واقعا وارد شده یا نه
امار دقیق سایت ها ارجاع دهنده و ایپی کاربران وردی هم باید به پنل اضافه کنید
سیستم شما بسیار مبهم هست و امار جامع می دهید در حالی که جزئیات مهم هستند
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید