-
December 10th, 2014, 11:46
پاسخ : شکایت هاستینگ از ما ( لطفا کمک کنید )

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
اینم متن کامل تاپیک : ( البته اسم شرکت ها رو .... کردم شرمنده ) و اینکه من نمیدونم به خاطر اینه یا چیز دیگه ای ولی به هر حال بعد این تاپیک این اتفاق افتاد و هیچگونه خطای دیگه ای نداریم سپاس
سلام
دوستان من از ... می خوام برم ... ولی گزینه بک آپ در هاست که نیست هیچی تیکت دادم گفتم فول بک آپ می خوام یه جورایی پیچوندن و معلوم هست که نمی خوان بک آپی به ما بدن
ازن این ور هم صورت حساب هاست من 2 روز دیگه به پایان میرسه
الان تکلیف چیه من چیکار باید بکنم ؟؟
این که اکاذیب نیست دوست عزیز
اول اینکه میخواست راهنمایی بگیره.
در ضمن اگه از متن پیچونده منظورش اکاذیب هست که باید به حال اون شرکت تاسف خورد که برای یک کلمه دارن شکایت میکنن
دوست عزیز شک نکن اونا محکوم میشن چون تو متن چیزی نیست که
و یه جورایی راهنمایی خواسته تو قوانین شرکت در مورد بکاپ ببین چی نوشه اگه در مورد بکاپ نوشته شرکت باید بگیره یه شات بگیر داشته باش به عنوان مدرک
-
تعداد تشکر ها از hossein6151 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2014 11:46
# ADS
-
December 10th, 2014, 11:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
باور کنید فقط فقط همین هستش دقیقا بعد چند دقیقه از ارسال این تاپیک در ناحیه کاربری جوابی بر مبنی شکایت و ... اومد
به خدا میترسم یه موقع شخصیتم زیر سوال بره
خیالم راحت باشه یعنی ؟
یا منم دست به کار بشم شکایت کنم ؟
الان وضعیت سایت من چی میشه ؟
شما اول با همون شعبه ای که شکایت قبول کرده تماس بگیرید ببینید این شکایت بوده یا نه
-
تعداد تشکر ها از chaleshtor به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2014, 11:48

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
باور کنید فقط فقط همین هستش دقیقا بعد چند دقیقه از ارسال این تاپیک در ناحیه کاربری جوابی بر مبنی شکایت و ... اومد
به خدا میترسم یه موقع شخصیتم زیر سوال بره
خیالم راحت باشه یعنی ؟
یا منم دست به کار بشم شکایت کنم ؟
الان وضعیت سایت من چی میشه ؟
شما از تیکت و قوانین بکاپ یا شات بگیر به عنوان مدرک خیالت راحت باشه
بعد از اینکه شرکت محکوم شد شما هم یه شکایت علیه تحمتی که بهت زدن+خسارت این چند روزه سایتت ازشون + خرج و مخارج شکایت ازشون دریافت میکنی
-
تعداد تشکر ها ازhossein6151 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2014, 11:49
نه شما الان شکایت نکنید
شاید اون شرکت هم شکایت نکرده
فعلا به فکر سایتتون باشید
اگر واقعا شکایت کردند و شما به دادسرا رفتید شما هم به خاطر بستن هاست و قفل کردن دامنه شکایت کنید چون چنین حقی ندارند
-
تعداد تشکر ها ازm0rt3za به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2014, 11:50
بند هشتم: مسئوليت فايلها و مطالب موجود در سايت بر عهده شماست. گرفتن نسخه پشتيبان ، تعويض كلمه عبور هر چند وقت يكبار ، مونيتور كردن فعاليتهاي سايت و ... بر عهده شماست و در صورت بروز هرگونه مشكلي از سوي اين موارد، مبلغ پرداختي برگشت داده نخواهد شد. (لازم به ذکر است بک آپ ها هر روز ساعت24 جایگزین بک آپ روز قبل می شود، با این حال مسئولیت اخذ بک آپ به عهده شماست)
در صوتی که کلا گزینه بک آپ در هاست غیر فعال هستش بعد ما از کجا باید بک آپ بگیریم ؟
-
-
December 10th, 2014, 11:53

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
بند هشتم: مسئوليت فايلها و مطالب موجود در سايت بر عهده شماست. گرفتن نسخه پشتيبان ، تعويض كلمه عبور هر چند وقت يكبار ، مونيتور كردن فعاليتهاي سايت و ... بر عهده شماست و در صورت بروز هرگونه مشكلي از سوي اين موارد، مبلغ پرداختي برگشت داده نخواهد شد. (لازم به ذکر است بک آپ ها هر روز ساعت24 جایگزین بک آپ روز قبل می شود، با این حال مسئولیت اخذ بک آپ به عهده شماست)
در صوتی که کلا گزینه بک آپ در هاست غیر فعال هستش بعد ما از کجا باید بک آپ بگیریم ؟
خوب تمام این مدارک رو ازشون عکس بگیر و داشته باشه از کنترل پنلت که هم گزینه بکاپ نداره
و همین بندشونم تو عکس اضافه کن به عنوان مدرک
-
-
December 10th, 2014, 11:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
شما اگه یه تصویر از غیرفعال بودنش داشتید به راحتی می تونستید ارایه بدید
در کل این شکایت هیچ مدرک درست حسابی ای نداره و نشر اکاذیب محسوب نمیشه
-
-
December 10th, 2014, 12:10
گفته خودشون مبنی بر اینکه :
بزودی این قابلیت فعال می شود ( همون بک آپ گرفتن در پنل )
خودش سنده داداش
- - - Updated - - -
دوستان الان با این اوضاع
به نظر شما من چیکار بکنم ؟
از طرفی میترسم شکایت واقعیت داشته باشه
از طرفی خیالم بابت اینکه مدارک کافی دارم جمه
از طرفی هم نگران سایتم هستم
خدا شاهده این دو لینک رو نگاه کنید همین یک هفته نمیشه بک لینکشونو برای سایتی که تو امضام هستش گرفتم خب اینا همش به سئو ضرر میزنه دیگه
http://navad.net/
http://khabarkhoon.com/Post/%D9%86%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%84-%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%86-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF
-
-
December 10th, 2014, 12:11
عضو انجمن
با سلام
از تمام تیکت ها شات تهیه کنید
اون شماره هایی که بهتون دادن رو حتماً داشته باشید و اگر می تونید از طریق مراجع قانونی تایید بگیرید ازش
پیشنهاد می کنم حتماً درصورتی که درست بود با وکیل مشورت کنید مطمئناً کار من و بقیه همکارا نیست و هرکسی اطلاعات ناقصی داره
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2014, 12:13

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
گفته خودشون مبنی بر اینکه :
بزودی این قابلیت فعال می شود ( همون بک آپ گرفتن در پنل )
خودش سنده داداش
- - - Updated - - -
دوستان الان با این اوضاع
به نظر شما من چیکار بکنم ؟
از طرفی میترسم شکایت واقعیت داشته باشه
از طرفی خیالم بابت اینکه مدارک کافی دارم جمه
از طرفی هم نگران سایتم هستم
خدا شاهده این دو لینک رو نگاه کنید همین یک هفته نمیشه بک لینکشونو برای سایتی که تو امضام هستش گرفتم خب اینا همش به سئو ضرر میزنه دیگه
Navad[90] Sport Newspaper | روزنامه ورزشی 90
نيكول کیدمن: امسال اصلا سال من نبود! - برترین ها - خبرخون
واسه چی میترسی دو ست عزیز؟
شما مدرک که داری که تمام این مدارک رو نشون بدی حله
خوب ضرر که زد بعد از اینکه موفق شدی محکومشون کنی یه شکایت مینویسی برای همون شرکت که هم تحمتی که هم تحمتی که بهت زدن و هم ضرر سایتت و هم مخارج که دادگاه برسی میکنه و تمام ضررتون از شرکت دریافت میکنی این ضرر مالی هست که جبران میشه.
-