امروز با دوستان سری به نمایشگاه زدیم
ابتدا برای کسایی که حال خوندن ندارم خلاصه ای می نوسیم: مضخرف
حالا کسایی که حال خوندن دارن.....
واقعا این نمایشگاه اوضاع فاجعه باری داره
اولین نکته ای که بر فاجعه بار بودن این نمایشگاه تاکید می کنه اینه که 50% نمایشگاه رو رایتل گرفته ،طبقه پایین یک سالن که کلا مال رایتل هست ، همینجوری هم غرفه در بیرون و در سالن های دیگه داره ، صف طولانی برای گرفتن سیم کارت ،مسابقه دارت و تئاتر و ....
مبین نت و ایرانسل هم مثل همیشه هستند ، چندین شرکت ارائه اینترنت ، چند شرکت هاستینگ چند شرکت اس ام اس و چند شرکت طراح وب سایت و یک مشت فروشنده و اندی شرکت امنیتی و غیره، تمام.
حالا چرا هیچ کدوم از این شرکت ها قبل بحث نیستند
در نمایشگاه شما باید چیزی برای عرضه داشته باشید نه این که صرفا بیاید بازاریابی کنید
اپراتور های تلفن همراه که اونقدر گند زدن به همه چی توی این چند ساله که از بحث در موردشون می گذرم
شرکت های اینترنتی ، اصولا در ایران چیزی به اسم اینترنت وجود نداره ، اما همین شرکت هایی که اسما اینترنت ارائه می دن هم رسما ملت رو مسخره کردن ، شرکتی که کل افتخارش اینه که پهنای باند از زیر ساخت می خره با هزار دوز و کلک و زیر آبی به مردم می فروشه جایی در نمایشگاه نداره.
شرکت های هاستینگ هم کلا در موردشون بحث نمی کنم، هاستینگ جوری شده که طرف یه VPS می گیره یک پنل می ندازه روش می شه هاستینگ
شرکت های طراح وب سایت ، من اصولا به برداشتن CMS اه Opensource و تغییر ظاهرش و فروختنش به مردم نمی گم طراحی وب سایت ، حالا شاید برخی بگن.....
آقایون فروشنده ، آقایی که برداشتی عکس HP,Cisco,Legrand,Leoni,.... رو زدی در دیوار ، تو صرفا یک وارد کننده هستی و بس ، اونم نه وارد کننده مستقیم ، وارد کننده دست چندم ، من موندم با چه رویی عکس Cisco رو می زنی توی غرفه ات در حالی که Cisco ایران رو کلا تحریم کرده و فروش محصولاتش به افرادی که ساکن ایران هستند به طور کل غیر مجازه، الکی خوشیم
شرکت های اس ام اس ، من نمی دونم کاری که در دنیا به اسم جرم شناخته می شه چه طور ازش در ایران به عنوان تبلیغ یاد می شه ، عزیز من کار شما Spamming هست و این کار در کل دینا پیگرد قانونی داره
اندی امنیت کار ، آقا سر جدتون انقدر ملی و بومی و اینا نکنید ، ماشاالله همچی بومی و ملی داریم ما ، WAF,IPS,IDS,Token,... ، من موندم با این اوضاع چه طور شرکت هایی مثل Juniper,Cisco,... جمع نکردن برن ، ماشاالله انقدری که WAF بومی ساخت ایران هست که از مجموع کل WAF های ساخت کشور های دیگه بیشتره ، من موندم نصب یک Linux + IPTABLES/CSF + Snort و ساخت یک صفحه مدیریت تحت وب برای این ها ، چه جوری می شه محصول بومی ، اصلا دسته آسیب پذیری ای در دنیا داریم که اولین بار یکی از ایران ریپورتش کرده باشه که الان ادعا بهتر بودن از نمونه های خارجی هم می کنید!!!!
و غیره ، و غیره می شه اندک شرکت هایی مثل UPS ساز ها که سر و تهشون از یک طرح در میاد ، آموزشگاه های شبکه با مدرک هاش خوشگلشون که مفت نمیرزه ، یک مشت جاهایی مثل بانک ها و نهاد های دولتی و ... که آدم می مونه این ها اینجا چی کار می کنن ، یک سری وبسایت که بود و نبودشون فرقی نمی کنه و چند شرکتی که من از قلم انداختم به طور حتم
در آخر ، وقتی چیزی برای عرضه نباشه نمایشگاه می شه فروشگاه ، کار ما شده یا محصولات این و اونو آوردن و فروختن ، دست کاری محتوای Opensource و کردن تو پاچه ملت با عنوان محصول بومی ، چسبوندن برند ایرانی به محصولات چینی ، سرویس کردن دهن مردم با اپراتور های تلفن همراه و شرکت های اینترننتی و ....
تا وقنی IT و ICT اه این روند رو ادامه می ده ، بازار لقب مناسب تری هست برای الکامپ نا نمایشگاه
نمره من به این نمایشگاه 0.25/10 هست ، اون 0.25 هم به تیام شبکه می دم که زحمت کشیده بود یک تریلی کوچیک آورده بود توی نمایشگاه