سلام
نظر شخصی بنده با 8 سال سابقه در این زمینه از نظر کیفیت و مخصوصا پشتیبانیSingleHop است.
سلام
نظر شخصی بنده با 8 سال سابقه در این زمینه از نظر کیفیت و مخصوصا پشتیبانیSingleHop است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
گزینه 1 استفاده می کنیم که مقرون به صرفه هست و واقعاْ مشکلی نداریم با هتزنر
گزینه 2 نیز استفاده می کنیم کیفیت مطلوبی داره فقط تعداد ابیوز ها زیاد هست و کانفیگ هایی داره که در بعضی از سیستم عامل ها اعمال نمیشه ولی از لحاظ اینکه هزینه ی آی پی فقط یکبار گرفته می شود تا تعدادی خوبه برای مجازی سازی
گزینه ی 3 از این دیتا سنتر هم استفاده کردیم نسبت به قیمتش کیفیت بدی رو نداره در حد معمولی هست
گزینه ی 4 این دیتا سنتر سرور های بسیار با کیفیتی ارائه می کنه ولی متاسفانه در مقایسه هزینه ی سرور های این دیتا سنتر نسبت به سایر دیتا سنتر ها بالا تر هستش
بقیه دیتا سنتر هارو نمیتونم قضاوت کنم فعلاْ
سلام.
من الان از hetzner دارم و راضی هستم.
از redstation و dacentec هم داشتم.
redstation عالی هست اما قیمتش نسیت به hetzner بالاست.
dacentec آشغال بود فقط یک ماه سرور گرفام دیدم کیفیت نداره مشتری نگرفتم که بدنام نشدم. کاری باهاش نکردم تا اعتبار یک ماهش تمام بشه (200 هزار تومان رو به باد دادم.)
xlhost میگن واسه هاستینگ خوبه فکر کنم واسه مجازی سازی گرون باشه.
online.net قیمت مناسبی داره اما فقط 5 تا آی پی میتونی بگیری. بیشتر بگیری قیمتش بالا میره و hetzner مناسب تر هست. سرور رم 16 به پایین از این دیتاسنتر توصیه نمیشه.
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
Equinix
SingleHop
OVH
Leaseweb البته بسته به DC اش
البته موارد ذکر شده صرفا از لحاظ خوب بودن دیتاسنتر هست ، ممکنه از لحاظ Abuse,قیمت و کاربرد برای شما مناسب نباشه
Iranian Pentesters Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)