سلام
بنده برای شراکت اماده هستم
از طریق Yahoo با بنده در ارتباط باشید.
سلام
بنده برای شراکت اماده هستم
از طریق Yahoo با بنده در ارتباط باشید.
شرایط و قیمت
3hr.ir
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
با سلام
شرایط شراکت رو برای بنده ارسال نمائید
دوستان عزیز گفتم که برای شراکت 40 درصد از سود رو دریافت میکنن واسه محصولات
بنده شرایط رو اعلام میکنم اینجا
فروش سایت اتروز هاست آماده به کار کامل، دارای نماد اعتماد و گواهی ثبت.و ثبت ای پی های سرور ها در سایبری
فروش چندین سایت که امتیازشون متعلق به اتروز هاست میباشد و اماده برای کار.
فروش اسکریپ اختصاصی چت روم توسط تیم اتروز هاست و تیم برنامه نویسی آپتانا کامل و بدون نقض
این میزبانی کامل و دارای 5 سرور اماده
سرور سی پنل
سرور دایرکت ادمین
سرور مخصوص بکاپ های دی چت
سرور ویندوز
سرور بکاپ
سرور بکاپ که به صورت کامل از هر سه سرور بکاپ میگیرد به روزانه، هفتگی، ماهیانه
و مشتریان کامل خود دارای درام ماهیانه در حال حاظر 150 هزار سود میباشد به این دلیل کم شده چون بنده مشغله کاریم زباد بوده نتونستم بازاریابی کنم
رنک این سایت هم خوب میباشد. گفتم اگر مشغله کاری نداشتم کامل میزبانی رو ادامه میدادم
در این زمینه میتونم شراکت هم کنم قیمت کل این میزبانی که شما دوستان عزیز فقط به مشتریانش میبنید 300 الی 500 هزار نیست دوستان عزیز
این میزبانی خیلی زحمات روش کشیده شده نمونش دریافت نماد اعتمادش که با قوانین جدید به این سادگی هر کسی نمیتونه بزودی دریافت کنه
دوستانی که تمایل به خرید دارن کل این میزبانی با مواردی که عرض کردم با مشتریانش به فروش میرس یا شراکت دارن در خصوصی در ارتباط باشن یا تماس بگیرن
5 میلیون. ما ایرانی ها نباید چشممون فقط به مشتریان یه میزبانی باشه.باید موارد کل میزبانی رو بسنجیم
ویرایش توسط roozbeh837 : November 30th, 2014 در ساعت 12:19
زیاد سخت گرفتین !
نماد اعتماد !!!! به نام شخص دیگه هیچ ارزشی برای خریدار نداره ! ( این که به راحتی با این قوانین نمیشه گرفت اصلا اینجوری نیست من خودم الان دو ماهه با شرایط جدید گرفتم ! امتحان و ... )
ثبت در سایبری با نام شما ! که باید تغییر بدیم در صورتی که بخواییم با هاشون همکاری کنیم !!
تمام افرادی که اینجا هستن برای کارشون زحمت کشیدن ( شب شده تا صبح برای رفع مشکل بیدار بمونن ! )
یا چند تا برنامه بک آپ گیری و راه اندازی چند تا سرور میزبانی به این قیمت بیش از یه خورده زیاده !! چون هزینه ماهیانه داره و افرادی که اینجا هستن حداقل 4تا سرور دارن و میخوان که انتقال بدن !
پس تنها چیزی که ارزش داره این وسط کاربرای شما هست
اونم در صورتی که شما هاست یک ساله داده باشید یعنی چند ماه میزبانی رایگان !!
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
خوبه برادر خودتون عرض میکنی شب تا صبح زحمت. پس بدونید شامل بنده هم میشه این زحمات قرار نیست زحمت چند ساله رو به مقدار پول ناچیز بفروشم.شما خودتون باشید چنین عملی رو انجام میدید؟
پس توقع نداشته باشید چنین چیزی با قیمت ناچیز فروخته بشه.مشتریان هستن درست. ولی یه میزبانی به کیفیت و اعتبارشه.موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)