شما اصلا حرف نزن دامین *** خودت بهتر میدونیشما راست میگی پی سی رنک رو نصب نکن رو سایت تت بعد بگو کپی رایت .
بعدم پی سی رنک اصل سیستمش خارچیه برادر! به شما هم هیچ ربطی نداشت و البته شما که دامین رو ... بر میداری و حتی به آرم و شعار منم رحم نمیکنی و توی سایتت ازش استفاده میکنی اصلا حرف نزن.
پس دیگه در تاپیک های من .... نزن
در ضمن من اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنم که برای انجمنم رفتم و vbulltein publishing suite رو به قیمت 250 دلار و vbseo رو با قیمت 149 دلار خریدم
ویرایش توسط p30rayan : July 14th, 2010 در ساعت 20:14
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
2 تا كه چه عرض كنم...متاسفانه به صورت قارچي رشد كرده !لینکش که همین الان توی 2 سایت دیگه هست اون هم مستقیم
اگه شكايت به نتيجه برسه پولي كه از انتشار دهنده ها بابت جريمه گرفته ميشه فكر كنم بيشتر از درآمدش بشه!
واقعا برای چنین افرادی متاسفم ( پی سی ول ) کارشون با ***ی فرقی نداره . . .
درسته که کار سایت هایی مثل پی سی ول اشتباه است ولی کاش کپی رایت رو همه ایرانی ها رعایت می کردند.
تا جایی که من میدونم محسن داوری یه سیستم اطفاء حریق () توی اسکریپتش کار گذاشته که سایت کسانی که نال استفاده میکنند دیفیس میشه
![]()
همینجور که ما انقدر ناراحت میشیم اسکریپت یه ایرانی نال شده خیلی از خارجی های بیچاره هم ناراحت میشن که اسکریپتشون نال میشهالبته من خودم پیشاپیش بگم 2 تا نرم افزار کرک شده دارم
اگه منبع در امد بود حتما لیسانس میگرفتم ...
خدا این تخریب گر هارو (cracker) از رو زمین محو کنه :دی
عوضی هستند که انقدر اولش از برنامه نویس ایرانی حمایت می کنند بعدش می یاند می کوبوندش !
آقای داوری باید هرچه سریع تر سیستم رو به ثبت برسونند بعضی ها مال مردم رو نخورند .
شدیدا از برنامه ها و اسکریپت های ایرانی حمایت می کنم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)