-
October 27th, 2014, 16:03
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب رشته!

نوشته اصلی توسط
bamahost
با درود
دوست عزیز به عنوان کسی که سالهاست دارم در مورد مهاجرت تحقیق میکنم لازم دونستم نکاتی رو به شما بگم تا شاید کمکی بشه
اگر شما میخواید داخل ایران کار کنید بهتره از همینجا مدرک بگیرید و سرمایه یا پارتی هم داشته باشید
ولی اگر قصد دارید خارج از ایران زندگی و کار کنید که فکر کنم این مد نظر شماست بهتره قبل از ورود به دانشگاه مهاجرت کنید و در اونجا ادامه تحصیل بدید تجربه ثابت کرده دوستانی که از اول در دانشگاه های خارج درس خوندن راحت تر تونستن با محیط اونجا وقف پیدا کنن و موفق تر بودن البته همیشه استثنا هم وجود داره
در مورد رشته ، من خودم فناوری اطلاعات یا همون it قبول شدم رشته آی تی تو ایران اون چیزی که شما میخوای نیست اینجا از هر چیزی یکم میخونی و به صورت تخصصی وارد مبحثی نمیشه ، ولی خارج اینطور نیست اونجا گرایش های تخصصی زیاده مثلا رشته بازی سازی که فقط مختص ساخت بازی هست چند سال پیش با کسی آشنا شدم که وقتی دیپلم گرفته بود رفته بود کانادا و رشته بازی سازی خونده بود الان تو یکی از معتبر ترین شرکت های بازی سازی کار میکنه و ماهیانه 15000 دلار در آمد داره
البته من شنیدم تو ایران هم رشته امنیت اطلاعات اومده و 2-3 تا دانشگاه دارن ولی من هرچه گشتم پیدا نکردم
و مهمترین نکته ای که باید بگم اینه که خارج مثل ایران نیست که مدرک رو قبول داشته باشن اونجا دانش و کار شما رو میخوان یعنی شما باید بتونید براشون پول سازی کنید وگرنه با مدرک دکترای آی تی و... هم نمیتونید اونجا کار پیدا کنید در واقع اگر شما مدرکی هم نداشته باشید ولی بصورت تخصصی در یک زمینه بتونید فعالیت کنید کار و درامد خوبی خواهید داشت
من جای شما بودم از همین الان اقدام میکردم برای رفتن چون بعد که سن بره بالا دیر میشه و خیلی سخت میشه از اول شروع کرد.
بیش از این زیاده گویی نمیکنم
امیدوارم موفق بشید

بسیار عالی .توضیحات بسیار کاملی بود بنده خودم همه علاقه مندم قبل از ورود به دانشگاه مهاجرت کنم . اما عده ای میگن برای مهاجرت تنها راه دریافت ویزای تحصیلی هست که باید رشته رو در دانشگاه ایران قبول شم تا بهم ویزای تحصیلی بدن آیا اینطور نیست؟ در این مورد هم اطلاعاتی دارید؟ راه رفتن به چه شکل است؟
-
-
October 27th, 2014 16:03
# ADS
-
October 28th, 2014, 14:34
عضو جدید
دوست عزیز، برای انتخاب رشته و زندگی، تکلیفتون را با خودتون بصورت صریح روشن کنید. ایران میخواهید بمونید و کار کنید یا خارج. چیز بینابینی وجود نداره.
-
تعداد تشکر ها از cybamin به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2014, 15:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cybamin
دوست عزیز، برای انتخاب رشته و زندگی، تکلیفتون را با خودتون بصورت صریح روشن کنید. ایران میخواهید بمونید و کار کنید یا خارج. چیز بینابینی وجود نداره.
قطعا خارج از کشور!
-
-
October 28th, 2014, 15:50

نوشته اصلی توسط
sitetheme
قطعا خارج از کشور!
شما از خارج چی دیدی که میخوای بری اونجا؟
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2014, 15:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sitetheme
قطعا خارج از کشور!
خب پس با خیال آسوده برید سراغ رشته مورد علاقتون کامپیوتر که اونطرف آب، هوا آفتابیه. مهم اینه که بدونید مدرک تحصیلی مهمه ولی در دانشگاه چیز زیادی یادتون نمیدن و از آن مهمتر تواناییهای خود شماست.
اگر میخواهید خارج از کشور زندگی کنید و کلا مهاجرت کنید، بهتره دوره لیسانس را هم اونطرف بگذرونید. در غیر اینصورت بعدا کمی اذیت خواهید شد تا خو بگیرید به محیط.
-
تعداد تشکر ها از cybamin به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2014, 16:54
عضو انجمن
اول چیزی که اهمیت دارد میزان بوجه است
اگر در این مورد محدودیت دارید در ایران تحصیل کنید
خیلی مهم نیست کدام دانشگاه ولی سراسری بودنش خیلی مهم است
پس از آن نمره بالا و تحصیل عالی و بیشتر زوم روی نمره باشد تا تخصص
سپس ارشد را نیز به همین منوال در ایران تحصیل کنید با این تفاوت که با حفظ نمره در سطح بالا به فکر دانش تخصصی و عملی باشید
نمره ی بالا در دانشگاه دولتی ضامن ورود شما به کشور سطح بالاست
پس از اون برای موفقیت در اون کشور تخصص به کارتون میاد.
شما با مدارکی که عرض شد شانس زیادی برای گرفتن گرین کارت از طریق لاتاری خواهید داشت
شهروند امریکایی خواهید شد، فقط تا ۵ سال حق رای در امریکا نخواهید داشت
کامپیوتر رشته ای بروز و مناسب برای شماست
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید