انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
ممنون TN Projects عزیز از اینکه میتونیم با این شرایط خوب و مناسب باهم همکاری داشته باشیم
امیدوارم در صورت رضایت از نحوه کارهام دامنه همکاریمون بیشتر بشه
با سلام
منم با تعرفه های زیر آماده کار هستم
موزیک و موزیک ویدیو هر پست 400
رزومه کاری هم ارسال شد
کسی نمونه کار نداشته باشد نمی شود ؟ یعنی نمی شود تازه کار باشد ؟
میشه دوست عزیز.
اما باید شماره تماس + راه ارتباطی آنلاین حتما قرار بدین که درصورت بوجود اومدن مشکلی سریع برطرف بشه.
زمینه ای که میتونید در اون فعالیتی داشته باشید رو هم اعلام کنید.
معمولا تعرفه پست دهی هم کمتر هست.
اما درصورت حرفه ای بودن جزو نویسنده های همکار و حرفه ای ما پذیرفته میشید و سطح همکاری به مراتب بیشتر خواهد شد.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
سلام نويسندگي سايت هاي دانلود فيلم و سريال و اندرويد و Apple و دانلود + مشاوره و راه اندازی سرور آبدیت نود بصورت اختصایی پذيرفته ميشود نرم افزار (بستن SETUP بدون نیاز به کرک با Splash اختصاصی شما) در صورت نياز در پيام خصوصي موضوع و قيمت پيشنهادي و تعداد پست مورد نياز و اطلاعاتي كه فكر ميكنيد نياز داريد رو بگيد مثلا ايدي ياهو يا ايميل تا بررسي كنم و خبرش رو از همون طريق بهتون بدم كپي پيست داريم و پست ها بطور اختصاصي و نيه اختصاصي قرار هم داریم آشنایی کامل با وردپرس و VPS پرداخت مرتب و به موقع به صورت هفتگي YID: PortableIran ساعت انجام پست از ساعت 9 صبح تا 9 شب.
سلام در خدمت هستم
در سایت های مثل
1- پزشکی
2- خودرو
3- فیلم و سریال
4- اسکریپ
5- نرم افزار
6- موزیک
و...
کار کردم اگر خواستین ادرس هاشون میدم بعضی ها اختصاصی بود بعضی های کپی و نیمه کپی
سوالی بود بفرمایید تا پ خ کنم
سلام
پست اختصاصی در زمینه دانلود(ویندوز + موبایل،مخصوصا اندروید+ابزارهای فتوشاپ+) در خدمتم
هزینه هر پست 700
دارای سابقه کار در زمینه های فوق
آشنایی با وردپرس + سئو + ftp با vps هم آشنایی نسبتا مختصری دارم
اگر تمایل به همکاری داشتید اعلام بفرمایید تا آیدی یاهو خدمتتون بدم
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز و یا موبایل (تمام سیستم عامل های موبایل) میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
هر پست جدید 700 تومن و پست اپدیت (ویرایش) 300 تومن به صورت ماهیانه به شماره کارتتون واریز می کنیم.
ID Yahoo : kamyabdl@ymail.com
کمیاب دانلود - www.kamyabdl.com
- - - Updated - - -
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
هر پست جدید 700 تومن و پست اپدیت (ویرایش) 300 تومن به صورت ماهیانه به شماره کارتتون واریز می کنیم.
- - - Updated - - -
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز یا بازی تمام کنسول ها (پلی استیشن ، ایکس باکس ، کامپیوتر ، پی اس پی ) میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
- - - Updated - - -
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
سلام. براتون پیغام خصوصی فرستادم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)