زن کجا بود من هنر کنم خودمو جمع می کنم
پس تهران ارزش نداره مگر این که یکی دو تا هم خونه داشته باشی...
زن کجا بود من هنر کنم خودمو جمع می کنم
پس تهران ارزش نداره مگر این که یکی دو تا هم خونه داشته باشی...
اگر بفکر اجار اتاق یا خونه از درامد هستید که یکم ریسک هم هست ، چون هزینه ها اجاره در تهران بالا می باشد .
اما کارتون هم باز مهم هست که ثابت باشه یا خیر .
طراحی وب نیز بصورت حرفه ای بتونید انجام بدید 1.5 حقوق میدن ، باز اینم بستگی به اون شرکت داره
با درود و احترام.
تمام موارد کاملا به خودتون بستگی داره و فقط میزان تعامل شرکت تمرکزش رو خود شرکته.
یعنی خودتون میتونید کاملا اوضاع رو که هر جور در فکرتون هست با منطق و برنامه پیش ببرید (اما خب باید هواستون باشه بجای ثواب کباب نکنید زندگی خودتون رو.)
بهتره صرفا اگر دانش فنی بالایی دارید اینکار رو انجام بدید ..... . بهتون پیشنهاد میدم قبل از اینکار 100% با چندتا هاستینگ یا شرکت دیگه بصورت ریموت یا همون غیرحضوری قرارداد ببندید و بعد هم اگر شرکتی با تضمین و قرارداد حاضر شد باهاتون کار کنه سراغش برید اونم باید پولی که شرکت حضوری بهتون میده رو برای اجاره و کلا خرج بزارید (البته صرفا اگر دانش مناسبی دارید و طبیعتا حقوق هم یک تومن یا بالاتر هست) و بقیه پولی که از هاستینگ و جاهای دیگه که بصورت ریموت هست بهتون میدن پس انداز کنید.
این حرف رو از بنده بشنوید هیچ وقت بدون فکر پس انداز به هیچ کاری تکیه نزنید چون فقط فکرش راحته و مطمئن باشید بدون برنامه ریزی و درنظر گرفتن یکسری موارد زندگی بشدت براتون اعصاب خوردکن خواهد شد.
اما اگر دانش فنی مناسب و برنامه ریزی داشته باشید قضیه کاملا متفاوت هست و یک فرد باسابقه کاری هستید و یقین داشته باشید که بهترین زندگی رو میتونید داشته باشید.
چون الان خیلی از دوستان دانش فنی بسیار خوبی دارن اما برنامه و ایده زندگی مناسبشون نسبتا بشدت کم هست و برخی دوستان هستند ایده هاشون عالیه اما دانشون جابگو نیست ...... در کل اینو میخوام بهتون بگم دانش و برنامه ریزی هر دو مکمل هم دیگه هستند که باید مورد دوم رو منطقی انجام بدید وگرنه بجای ثواب کواب میشید.
به امید موفقیت شما و دوستان.![]()
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
بزرگترین اشتباه هاستینگ : دی
حالا چرا توی یک شرکت هاستینگ. یک رستورانی جایی برور کار کن جای خواب هم میدم 1.5 میل هم حقوق میدن بهتره تا توی هاستینگ بیای
تو توی هاستینگ زور بزنی بتونی 1 میلیون در بیاری که با اون چطور میخوای هزینه ی اجاره خونه + خور و خوراک + کرایه و ... بدی بنظر من همون شهرستان بمونی بهتره حداقل پیش خونواده ای زندگی میکنی شاید حقوق کمتری داشته باشی ولی اینقدر سگ دو نمیخواد بزنی : دی
قصدم نا امید کردن نیست فقط میخوام حقایق رو بگم بهت که پشیمون نشی
یا علی.
درود
اگه توجه کرده باشید منظور بنده از سگ دو نوع زندگی میباشد نه شغل هاستینگ توجه با این قسمت کنید
بنده عرض کردم با این حقوق نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی و از پس مخارجت بر بیای ... نه به شغل کسی توهین کردم نه چیزی...چطور میخوای هزینه ی اجاره خونه + خور و خوراک + کرایه و ... بدی بنظر من همون شهرستان بمونی بهتره حداقل پیش خونواده ای زندگی میکنی شاید حقوق کمتری داشته باشی ولی اینقدر سگ دو نمیخواد بزنی : دی
سلام
هزینه ها در تهران بسیار بالا میباشد. مسکن و هزینه رفت و امد و خوراک و پوشاک و هزینه های تحصیل و.... کلیه این موارد را در نظر داشته باشید.
درامد زیر 2.000.000 به هیچ عنوان برای شما به صرفه نیست.به نظر بنده برای ادامه تحصیل به کشور مالزی بروید بسیار به صرفه تر و بهتر و هزینه ها پایینتر هست تا تهران!!!درامد هاستینگ در مالزی بیشتر است!
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
اصلا اشتباه نکنی بیای تهران شهرستان جای پیشرفتت خیلی زیاده.
الان بیای تهران لعنتی که چی؟ آلودگی شلوغی از همه مهمتر گرونی نمیشه زندگی کرد شهرستان باش پولتو پس انداز کن خیلی بهتره.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)