موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
ولی بنظرمن مقدارکارمزدبرای شروع کارکاملاتاثیرگذاره.
همینطورکه دوستان گفتن برای اینکاراحتیاج به صبرزیادی میباشد+تیم مجرب که اگه داشته باشیدقطعاموفق خواهیدشد
حالا دوستان بجای بحث و نصیحت دیگران این بنده خدا رو کمک کنید.
دوستان ایا وثیقه نیازه ؟؟؟
همون طور که دوستان گفتم چون اکثر کاربران این سایتهای یا زیر 18 هستن یا محصول غیر مجاز می خوان بفروشن اگه برای دادن درگاه مدارک نخواید کارتون صد در صد می گیره
جناب @M!zban98
نقل :
همون طوری که سیبا پال اعتماد جلب کرد ، شاید بنده هم با ایده هایی نوین تر مجددا اعتماد شمارو به سوی خودم جلب کردماما خرابکاری که این چند سایت پرداخت اخیر انجام دادن به شخصه منو کاری کرد که اصلا به فکر هیچ درگاه واسطه ای نباشم . تا اینکه سیباپال آمد و خوب دوباره اعتمادم جلب شد
من واقعا نخواستم ایشون رو پشیمون کنم شاید لحن صحبتم طوری بوده که درش ناامیدی هست و از این بابت عذر میخوام اگر اینطوری بوده فقط خواستم فکرهاشون رو خوب بکنند
امیدوارم موفق بشند
نظرتون چیه ؟؟
ممنون از کسایی که راهنمایی میکنند ولی من هنوز جواب یکی از سوالاتمو رو نگرفتم ؟
آیا برای زدن چنین سایتی به وثیقه نیازه ؟؟
من برای شروع ، ثبت شرکت ، گرفتن مجوز ، تاسیس سایت ، کدنویسی و برنامه نویسی ، گرفتن نماد | مراحل کار درسته ؟
بله و بعدش گرفتن درگاه
و از همه مهم تر داشتن پارتی قوی
مثلا الان یک گروهی دارن درگاه پرداخت جدید راه میندازن که من اطلاع دارم و میشناسمشون سیستمی که دارن کار میکنند عالی هست و امکانات خوبی دارن قرار میدن
و تمام این ها روی این هست که پدر مدیر گروه رییس مدیرت شعب شمال غرب یکی از بانک های بزرگ هست و همه کارهاشون با یک زنگ راه میفته
وگرنه خیلی از بانک ها مثل پارسیان پاسارگاد تجارت و... در صورت استفاده درگاه برای واسطه درگاه رو مسدود میکنند و شاید حساب هم مسدود کنند
یا باید سرمایه درگردشون خیلی خیلی بالا باشه یا همون بند پ
ویرایش توسط asdadsdxz : August 10th, 2014 در ساعت 01:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)