فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
اوکی
من از مسئولین درخواست می کنم اینترنت خونه اینا رو قطع کنن و به جاش بهشون اینترانت بدن خودم هزینه اش رو میدم
فکر کتن شما تعریف درستی از اینترانت ندارید
کنفرانس های آنلاین با چی ؟ یاهو یا اسکایپ ؟! یا مسنجر های ایرانی که ....
برادر من استفاده از اینترانت مساوی با پاک کردن صورت مَس عَله برای تقویت اینترنت هست
ویرایش توسط downloaddl : July 16th, 2014 در ساعت 09:58
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دوست عزیز اول این که کنفرانس انلاین تحت نرم افزار های شبکه محلی هست :
چنین شبکه هایی در بسیاری از کشور هایدنیا موجود هست دی صورتی که پورت 100 مگابیت اینترنت هم دارند! چون امنیت و سرعت بالایی داره.
- - - Updated - - -
دوست عزیز اول این که کنفرانس انلاین تحت نرم افزار های شبکه محلی هست :
چنین شبکه هایی در بسیاری از کشور هایدنیا موجود هست دی صورتی که پورت 100 مگابیت اینترنت هم دارند! چون امنیت و سرعت بالایی داره.http://www.baharsoft87.ir/Thread-نرم-افزاری-برای-ویدئو-کنفرانس-توی-LAN
- - - Updated - - -
اینم تاییدی بر حرف بنده!
خواهش ميكنم قبل از اينكه تاپيك باز كنيد ي مقدار تحقيق كنيد
اينترنت ملي همون اينترانته و اصلا قرار نيست جاي اينترنتو بگيره و فقط كسايي كه نياز دارند ازش استفاده ميكنند اونم به دليل سرعت بالاتر باز كردن سايتها ي داخلي و سرويس هاي داخل كشور و بانكي و ،،،
حتي ي سري شركتها ميتونن به طور كامل بستر سرورهاشونو رو اينترانت بذارن كه هم دسترسي سريعتر و امنيت بالاتر
تو ايران قبل از اينكه در مورد چيزي تحقيق بشه در موردش نظر داده ميشه!!
Sent from my iPad using Tapatalk
بنده خودم الان با اینترانت ( همون اینترنت ملی) آنلاین هستم و به سرور مجازی ایران تونل زدم
خداروشکر خوش میگذره
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بیان ما واسشون تونل بزنیم![]()
خوب عزیزم هرکی به اندازه نیازش سرویس تهیه میکنه
مثلا من یک سرور مجازی از شاتل گرفتم که پهنای باند نامحدود باشه ( 80 هزار تومان)
اینترانت هم حدود 70 تومان میشه
150 تومان در ماه برای بنده هزینه داره ولی ارزش داره برای من
یکی هم هست 2 گیگ در ماه براش کافیه و میره 128 اینترنت میگیره
کاملا انتخابی هست
لازم نیست همه یا اینترنت باشن یا اینترانت - من خودم کنار این ها ماهی 3 گیگ هم از رایتل تهیه میکنم برای احتیاط ( اینترانت کنار اینترنت)
دقیقا مشکل کجاست؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)