1admin.ir
man khodam ba chadin site seo kar kardam mesl " pars seo " seoo roz shomal seo ba seotech poli ke be arash seo 6 farvardin 93 dadam az 2 roz badesh karamo shoro kard hata to sitesh etelaiye zad ke kar ghabol nemikone mitonest mesl bazi sita pol begire bezar to nobat hata kharjay ezafi mesl baghiye seo kara baram dorost nakard goft shoma niyaz ba back link nadari manam bedon back link hame postam index shod khoda shahede amaramo az 4 hezarta resond be 49 hezarta tamam postam dakhle google index shod kares doroste asasi khastin aksam mziaram
Modiresite
Kaspid
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
سلام دوست عزیز خسته نباشید
من اون روز توی یاهو مشکل سایت خودم رو که شاید بسیارتون میشناسید با آرش سئو مطرح کردم بیشتر سئو کار ها معمولا پول وسط نباشه کاری نمیکنن در حالی که ایشون نزدیک به 2 ساعت وقتش رو روی سایت من قرار داد اصلا نه آرمی از خودش خواست بزاره و نه اینکه پولی خواست هیچی و واقعا من تعجب کردم خواستم بهتون بگم کسانی که واسشون پول اهمیت نداره معمولا آدم های شرافت مندی هستن و همیشه از سوی ما حمایت میشن من بر اساس تجربه خودم این حرف رو اینجا نوشتم امیدوارم کمکی کرده باشم یا حق
بهترین سئو کار خود مدیر سایت هست
خود ما تا به حال رو بیش از 10 تا سایت برای خودمون کار کردیم و با توجه به آموزش هایی که تو اینترنت هست جلو رفیتم و موفق بودیم
ولی اگر دنبال کسی هستید که بتونه راهنماییتون کنه و براتون کار انجام بده
2 تا سایت هست که مقاله های آموزشی خوبی خودشون می نویسن و آنالیز های سایتشون هم خوب هست
1admin.ir
rezashirazi.com
از مقالات آموزشیشون خودم زیاد استفاده کردم. ولی در مورد نمونه کارهاشون چیز زیادی نمی دونم. می تونید تماس بگیرید باهاشون و ازشون نمونه کار بخواید
ارش سئو رو همه دوستان تا حالا برای اولین بار می شناسند و تازه کار هستند.
بنظر من مسعود فاطمی عزیز (یک ادمین) و امیرسینا زمانیان (سئو موز فارسی) و هادی پورمحمد (سئو گوگل) بهترین سئو کارای ایران هستند.
- - - Updated - - -
همونطور که مشخصه بنده در کلاس های یک ادمین در مشهد با نام استارت آپ ویکند (روشن شو) شرکت کردم بسیار عالی.برنده جشنواره هم شدن خیلی عالی هست
سلام بنده در خدمتم بهتون آموزش میدم خودتون سئو کنید اگر مایل بودید پیام بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)