با سلام
خیلی ساده است
سایت هایی که هم اکنون ssl ندارند اما نماد 2 ستاره دارند به علت این است که زمان دریافت نماد ssl گرفته بودند
با احترام
با سلام
خیلی ساده است
سایت هایی که هم اکنون ssl ندارند اما نماد 2 ستاره دارند به علت این است که زمان دریافت نماد ssl گرفته بودند
با احترام
بله اون که مسلم هست. بحث در مورد اینه که این نماد باید تداوم داشته باشه. الان حداقل 4 5 تا سایت هستند که ssl رایگان از 15 روزه تا 3 ماهه میدن. خوب نمیشه که موقع ثبت نام شما ssl بزارید بعد که نماد رو بهتون دادن ورش دارین. اینماد باید ssl هارو به صورت مداوم بررسی کنه.
- - - Updated - - -
میشه بیشتر توضیح بدید!؟ اینکه میگید کانکشن های SSL در ایران غیر امن شمرده میشه از چه نظر هست؟ از نظر cryptography که امکان نداره مگر خود هاست ها بخوان قانون شکنی کنن.
بعد اگر اینماد این قضیه رو میدونه پس چرا هنوز برای نماد 2 ستاره SSL میخواد؟ یکم الکی نیست به نظر شما؟
البته من که با اینماد تماس گرفتم چنین چیزی رو ذکر نکردند و فقط گفتند بررسی می کنیم.
سایت دیجی کالا خیلی معروفه وکارشونم درسته باید به دیجی کالا تمام ستاره ها را بدهند این مشکل از قوانین enamdبنظر من معیار درستی برای درجه بندی ندارند
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
یکی داشته تو حیابون راه می رفته ...
میگفته 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
یکی میرسه میگه چرا هی داری این عدد رو تکرار میکنی ؟
میگه دارم فوضول ها رو میشمارم
بعد شروع میکنه میگه 14 14 14 14 14 14 14 14 14
حالا شما استارتر![]()
آقا من شاید در حدی نیستم که بخوام راجع به این موضوع نظر بدم
ولی این نماد هم خیلی ساده به هر کسی میدن که نتیجش این میشه اعتماد از بین میره
من چند ماه پیش اومدم از 1 جا هاست بخرم که اینماد داشت بعد موقع ثبت نام در whmcs اطلاعات رو کامل وارد نکردم
بعد چند ساعت بعد که تو یاهو از اون هاستینگ هاستم رو خواستم
1 طوری باهام حرف میزد که انگار من بچه 5 سالم و یک قاتل زنجیره ای و متجاوز جنسی هم هستم
میگفت بخاطر اینکه اطلاعاتتو موقع ثبت نام ندادی به پلیس شکایت میکنه و شاید زندان هم برم :دی
میگفت ما با وزارت صنعت و معدن قرارداد داریم (سو استفاده از نماد تا چه حد!) و از شما شکایت میکنیم
بعد من موقع ثبت نام 3 هزار تومن پول هاست ماهانه رو هم داده بودم بهش گفتم نخواستیم آقا پولو پس بده
نداد که هیچ این تحدید ها هم کرد من هم حقیقتا اون موقع زیاد اطلاع نداشتم و یکم ترسیدم
یعنی از اونروز به بعد من جایی میبینم این نماد رو داره ازش خرید نمیکنم که بعد این مشکلات گریبانمو نگیره
درود چقدر شایعه به به
کافی بود با خود دیجی کالا صجبت می کردید
تنها دلیل رایج این هست که بیشتر کانکشن های اس اس ال در ایران حتی در بعضی مواقع سایت های بزرگ غیر امن شمرده می شه
و دیجی کالا و سایت هایی که می خوان مشتری نپره این اس اس ال رو غیر فعال می کنن
بعد از دریافت نماد و یا اینکه با enamad.ir هماهنگ می کنن و دلیل رو عنوان می کنند
دلیل دیجیکالا رو نمیدونم اما میدونم توی ایران اسلامی هیچ کجاش تا به حال قانون واسه همه یکسان نبوده ! (همیشه قانون راه فرار داشته)
من موقع درخواست اینماد یه جا خوندم نوشته بودن از یه تاریخی به بعد فقط نماد دو ستاره میدن ! این به این معنی خواهد بود که فقط سایت های دارای رمزنگاری ssl میتونن اینماد بگیرن ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)