بابا جان مثال زدم!
شرمنده! با خوردم بودم :دی
========
چیز پی ان پول بالاش میره :دی
بابا جان مثال زدم!
شرمنده! با خوردم بودم :دی
========
چیز پی ان پول بالاش میره :دی
علما به جایی نرسیدن ؟
به نظر من مطرح کردن گزینه "برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است! " هم جایز نیست !
بلکه ، فقط سوء استفاده می کنند ! به نظر من دادن تست هم به مشتری کار اشتباهی هست !
مشتری اگر مشتری هست مبلغ را واریز می کنه و از سرویس استفاده می کنه ! سرویس خوب نبود درخواست بازگشت وجه پرداختی میدهد !
علما به نتیجه ای نرسیدن ؟!
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
چه نتیجهای مهندس؟ بگیم از چقدر ارزون تر نمیشه فروخت و آفر داد؟ این قضیه بارها مطرح شده و هیچ وقت هم نتیجه منطقی و نهایی نشد ازش بگیریم. شما پیشنهادت رو درست و حسابی بگو تا ببینیم چه کنیم.
البته در مورد اسپانسری میشه قانون گذاشت که اسپانسری ممنوع (اینو من تو انجمن مدیران مطرح میکنم نتیجه رو اعلام میکنم)، چون اون دیگه ابهام نداره. ولی قیمت رو نمیشه به این راحتی روش عدد گذاشت.
این پیش نویس قانونها
1- هر گونه تقاضای اسپانسر و اعلام آمادگی برای اسپانسرینگ ممنوع است مگر برای سایتهای با بازدید بالای 2000 در روز.
2- هر گونه آفر دادن رایگان وی پی اس و هاست و ... ممنوع است. دوستان چنانچه در قالب طرح های تشویقی و متعارف قصد ارائه سرویس دارند میتوانند از تخفیف دادن استفاده نمایند و هر گونه اعلام سرویس رایگان ممنوع است.
نظرات تکمیلی رو بدین تا ببینیم بقیه مدیران هم نظرشون چیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)