-
June 14th, 2014, 22:47
عضو دائم
پاسخ : حمله DDos به هاست
دوست عزیز؛ پیشنهاد میکنم در نوع گفتار خود تجدید نظر بفرمایید (چگونگی صحبت کردن شما نشان دهنده شخصیت شما است)؛ در این انجمن هر آنچه بازگو میشود برای کمک به اشخاص است و چه اشتباه و چه درست قابل تقدیر است. تا به الان دی داس هایی که داشتیم از نوع ارسال پاکت بوده است. مجدد نیز عنوان میکنم خدمت شما هر آنچه بازگو میشود نسبت به تجربه ایی که داشته ایم است؛ حال درست یا غلط فکر نکنم همچین برخوردی شایسته ما و دیگر دوستان که قصد کمک دارند باشد. با اینگونه رفتارها موجب میشوید تا روز به روز شاهد کم شدن اظهار نظر و کمک به دوستان در این انجمن شوید. آرزوی موفقیت دارم برای شما دوست عزیز
ویرایش توسط a.e : June 14th, 2014 در ساعت 23:00
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
June 14th, 2014 22:47
# ADS
-
June 14th, 2014, 23:13

نوشته اصلی توسط
a.e
دوست عزیز؛ پیشنهاد میکنم در نوع گفتار خود تجدید نظر بفرمایید (چگونگی صحبت کردن شما نشان دهنده شخصیت شما است)؛ در این انجمن هر آنچه بازگو میشود برای کمک به اشخاص است و چه اشتباه و چه درست قابل تقدیر است. تا به الان دی داس هایی که داشتیم از نوع ارسال پاکت بوده است. مجدد نیز عنوان میکنم خدمت شما هر آنچه بازگو میشود نسبت به تجربه ایی که داشته ایم است؛ حال درست یا غلط فکر نکنم همچین برخوردی شایسته ما و دیگر دوستان که قصد کمک دارند باشد. با اینگونه رفتارها موجب میشوید تا روز به روز شاهد کم شدن اظهار نظر و کمک به دوستان در این انجمن شوید. آرزوی موفقیت دارم برای شما دوست عزیز
پیشنهاد می کنم مقداری در مورد حملات ddos مطالعه کنید.
بنده در چیزی که دانش نداشته باشم اصلا دخالت نمی کنم، زمانی که شما بیمار می شوید پاسخ دکتر درست است یا پاسخ کسی که اطلاع ندارد و شبیه بیماری شما داشته ( اصلا این فرد حق اظهار نظر دارد ؟ ) ؟
-
-
June 14th, 2014, 23:14
عضو انجمن
سلام
نوع دیداس رو ذکر کنید و در صورت تمایل پیام خصوصی بدید براتون دفع کنم برای دفع حمله هم مهم نیست هاست داشته باشید یا مدیر سرور باشید
موفق باشید
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
June 14th, 2014, 23:15
تاپیک رو مثل تاپیک های دیگر به میدان جنگ و جدل تبدیل نکنید !
با تشکر !
-
تعداد تشکر ها از Javan Host به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 23:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
storage
پیشنهاد می کنم مقداری در مورد حملات ddos مطالعه کنید.
بنده در چیزی که دانش نداشته باشم اصلا دخالت نمی کنم، زمانی که شما بیمار می شوید پاسخ دکتر درست است یا پاسخ کسی که اطلاع ندارد و شبیه بیماری شما داشته ( اصلا این فرد حق اظهار نظر دارد ؟ ) ؟
در این انجمن و در تمام انجمن های دنیا تمامی کاربران گرد هم آمده تا توان برطرف کردن مشکلات یکدیگر را داشته یا حداقل به دانش خود اضافه نمایند و به کسب و کار خود رونق بخشند؛ اگر بنده در مورد مشکلی نظر میدهم طبق تجربه ایی است که داشته ام لازم به موضع گیری نیست ! مسلماً هیچ کس کامل نیست و صد البته شما و اشخاص دیگری تجربه های بیشتری نسبت به بنده و هر آنکس که اظهار نظر میکند دارید کافیست تا با خونسردی و به درستی آنچه را که اشتباه است برای بنده بازگو نمایید؛ باور بفرمایید که نه بنده بلکه چندین نفر که همانند بنده در اشتباه هستند از شما تشکر میکنند.
به هر حال تا به الان (در حدود 1 سال) تجربه ما با ovh بدین صورت بوده است و تا به الان بدین گونه با ما برخورد کرده اند؛ البته گمان کنم در سایت ovh نیز ذکر شده است که بر روی سرورها آنتی دیداس به صورت سخت افزاری وجود دارد.
شب خوبی برای شما آرزومندیم
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 23:34
به عنوان یک هاستینگ که تخصصش آنتی دیداسه، شما باید نوع حمله رو مشخص کنید. از سرویس دهنده بپرسید. این راه حلی که با httaccess هست فقط برای حمله های HTTP و بعضی مواقع کاربرد داره. حتی اگر تعداد آی پی های حمله کننده زیاد باشه همون ارور 403 که به پاسخ داده میشه باعث کندی سرور میشه. اگر نوع حمله TCP SYN و کوچک باشه میشه با CSF تا حدودی جلوشو گرفت ولی اگر سایزش زیاد باشه و یا UDP باشه باید شبکتون دیداس پروتکشن داشته باشه. اون سایزی که گفتید 80000 PPS منظورتونه یا 80000 Page/Second ?
-
-
June 15th, 2014, 10:29

نوشته اصلی توسط
Mohsen.b
به عنوان یک هاستینگ که تخصصش آنتی دیداسه، شما باید نوع حمله رو مشخص کنید. از سرویس دهنده بپرسید. این راه حلی که با httaccess هست فقط برای حمله های HTTP و بعضی مواقع کاربرد داره. حتی اگر تعداد آی پی های حمله کننده زیاد باشه همون ارور 403 که به پاسخ داده میشه باعث کندی سرور میشه. اگر نوع حمله TCP SYN و کوچک باشه میشه با CSF تا حدودی جلوشو گرفت ولی اگر سایزش زیاد باشه و یا UDP باشه باید شبکتون دیداس پروتکشن داشته باشه. اون سایزی که گفتید 80000 PPS منظورتونه یا 80000 Page/Second ?
هاستینگ گفتند 80000 p/s. منظورشون رو منم متوجه نشدم. نوع حمله هم تشخیص ندادند
-
-
June 15th, 2014, 11:50
Ovh تا حدودی میتونه جلوی حمله رو بگیره ولی پروتکشن اختصاصی نداره واسه هر سرور. پروتکشنش بین همه سرورهاش اشتراکیه.
-