فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
تعداد یوزر به هیچ وجه معیار برتری هاست نیست اینجا ایرانه و همه میدونن که بیشتر پروژهای سایت های شرکتی توسط افراد بازاریاب به دست طراح می رسند و بازار یاب دانش خاصی درباره کیفیت هاست و ... نداره و همیشه دنبال برند قدیمی بودن یا تبلیغات میگرده که هاست این شرکت ها روی این هاست ها میزبانی می کنه
به نطر من ملاک برتی هاست تعداد یوزر نیست بعضی از شرکت های ذکر شده در بالا من شخصا ازشون سرویس داشتم و متاسفم که چرا بخاطر اسم این شرکت ها سرویس تهیه کردم که از لحاظ کیفیت اصلا خوب نبودن
اونوقت آمار دقیق مشتری های هاستینگ هایی رو که ذکر کردند از کجا در آوردن ؟ !
از نظر تجارت جهانی، اونی که تعداد مشتری بیشتری دارد نسبت به رقبا قوی تر است
از نظر وب هاستینگ اینفو قوی ترین ها بهترین ها تلقی شده اند
قطعا یک هاستینگی که 100 تا مشتری ندارد بهترین نیست و قطعا یک هاستینگی که 15 هزار مشتری دارد بهترین نیست
بهترین از بعد کیفیت، پشتیبانی، خدمات پس از فروش، روابط عمومی و ... و در آخر قیمت مناسب
من فکر می کنم بهترین هاستینگ/های ایرانی را در همین لیست عنوان شده باید پیدا کرد که معیار های مهم را داشته اند و با داشتن بیزینس پلن صحیح، سرمایه گذاری و امور اداری، مالی، فنی، تحقیق و توسعه، بازاریابی، فروش، خدمات پس از فروش و ... توانسته اند به موقعیت خوبی دست یابند
دوستان
از نظر شما، جنگ تجاری ( میزان سود حاصله ) از کل هاستینگ ایران ( تنها در زمینه هاست ) چه مبلغی می باشد؟ توجه کنید سود حاصله نه در آمد حاصله.
وبکاست (مرجع هاستینگ کشور) منتشر کرد
به روز رسانی جداول رده بندی از سایتwebhosting.info به همراه ترجمه قوانین رده بندی این سایت
- - - Updated - - -
هموطن عزیز، وبکاست هیچگونه ارزیابی روی گروه های هاستینگ انجام نمیدهد. بلکه برای اولین بار در کشور اقدام به معرفی پلن های گروه های فعال هاستینگ نموده است تا فروشندگان به راحتی قیمت های خود را نسبت به همکاران مقایسه کنند و خریداران نیز راحتتر هاستینگ مورد نظر را انتخاب کنند
منتظر دریافت پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان می باشم
با تشکر
WebCost.ir
ببخشید ولی کاری نداره که آدم 5000 دامین به قیمت ارزان مثل in بخرد و روی سرور خودش ست کند که می شود 20 میلیون تومان و با یک همچین سرمایه گذاری وارد رتبه های بالای این لیست بشود!
ویرایش توسط shivahost : September 14th, 2014 در ساعت 14:21
در حال حاضر فقط دامینهای COM, NET, ORG, BIZ, INFO در رده بندی لحاظ میگردند
شما میتوانید ترجمه قوانین webhosting.info را از وبلاگ مدیریت وبکاست (مرجع هاستینگ ایران) مطالعه نمایید
وب کاست - مرجع مقایسه قیمت انواع هاست و سرور - هاستینگ ایران
متاسفانه اين مشكل وجود داره كه سرور هاي مجازي توي اين هاستينگ ها حساب نميشه اما خود بنده با عزيزاني مثل آقاي سنجري آشنايي دارم كارشون هم درسته ، بيشتر از يه همكار با هم مثل دو دوست هستيم با همديگه ، هر وقت هم يه حرف ميزنند مطمئنيم كه درسته حرفشون واقعا
البته بنده خودم از نزديك با يكي از همين 25 شركت از نزديك ديدار داشتم و پنل دامنه شون رو كه ديدم واقعا ديدم درسته
به غير از دامنه هاست و سرور مجازي هاي زيادي داشتند كه واقعا ديدم دليل بودنشون توي اين ليست چي هست
بعضي ها واقعي كار ميكنند بعضي ها هم به گفته دوستمون شايد با ثبت دامنه ارزان خودشون را بالا ميكشن!
در کنار کیفیت مناسب که باعث ماندگاری یک سرویس گیرنده میشه، برندسازی و پلن مناسب در جذب بازار بسیاربسیار اهمیت دارد.
با سلام
آخرین تغییرات اعمال شده در وبکاست (مرجع هاستینگ ایران) بدین شرح است:
7 مهرماه 93:- هاستینگ لینوکس ایران talahost.com افزایش قیمت داشته است و هاست های ویندوز این هاستینگ از وبکاست حذف شد.- tehranhost.com هاستینگ لینوکس آلمان و هاست دانلود آلمان افزوده است- پلن های هاستینگ لینوکس vps3nter.ir از وبکاست حذف شدند.- webramz.com افزایش و کاهش قیمت در برخی پلنهای هاستینگ داشته است- windows-host.ir به علت یکی بودن با تگراهاست، از فهرست مرجع هاستینگ لینوکس حذف شد
شما هاستینگ محترم می توانید پس از ایجاد تغییرات در قیمت و یا سایر موارد پلنهای میزبانی خود، به وبکاست اطلاع دهید تا تغییرات اعمال شده توسط شما را در فهرست های مرجع هاستینگ ایران وارد نمایدرده بندی هاستینگ های ایرانی نوع الفرده بندی هاستینگ های ایرانی نوع ب
وبکاست - مرجع هاستینگ ایرانwww. WebCost .ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)