-
May 14th, 2014, 12:08
-
تعداد تشکر ها از alirezakhani به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2014 12:08
# ADS
-
May 14th, 2014, 16:03
پاسخ : جستجوگر های داخلی! با موتور یا بدون موتور؟

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تنهایی میتونیم با یک گروه رقابت کنیم
گوگل و یوتیوب با این همه عظمت, لینک همدیگه رو توی سایت هم گذاشتن و با هم همکاری میکنن!
توی ایران هم بلاگفا و رزبلاگ که 2 تا از بزرگترین سایت های ایران هستن, بجای همکاری با هم رقابت میکنن...
مطمئن باشید اگه ما بخوایم میتونیم یه سایت ایرانی رو با دامنه ملی جز 10 سایت برتر جهان کنیم
فرض کنید سرویس وبلاگ دهی بلاگفا و شبکه اجتماعی فیس نما و شبکه آپارات و عکس تیوب و... رو روی یه دامنه بزاریم و یه موتور جستجوگر هم بالای صفحه اصلی بزاریم!!! اونوقت همه برنامه ها روی یه دامنه پیاده بشه
اینجوری میتونیم پیشرفت زیادی کنیم
مطمئن باشید اگه برنامه نویس های ایرانی به هم کمک کنن, میتونن یه موتور مانند گوگل رو هم طراحی کنن
من قصد دارم در چند سال آینده که برنامه نویسی رو فول شدم, تعدادی از برنامه نویس های بزرگ رو جمع کنم و به صورت گروهی این آرزوی خودم رو به واقعیت تبدیل کنم
به همین دلیل بود که در این انجمن تاپیک های زیادی در این مورد ارسال کردم.
دوست عزیز مالک یوتیوب شرکت گوگل هست
-
تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2014, 17:55
عضو انجمن
پاسخ : جستجوگر های داخلی! با موتور یا بدون موتور؟
من فکر میکنم دوست عزیز همین جوری که این دوست بالای نوشتن که مالک یوتوپ گوگل هستش شم ااول برید وتاریخچه موتورهای جستجوگر رو دربیارید وبعدش اخبار روز رو مطالعه کنید والگوریتم هایی که هر سه ماه گوگل آبدیتش میکنه ویا الگوریتمهای جددی میاد بیرون رو بیشتر روش تمرکز کنید به نظرمن کم کم میتونید اگر با هوش باشید ازش خیلی خلی چیزهارو یاد بگیرید
پیشنهاد میکنم توی شبکه هیا اجتماعی درمورد شرکت گوگل و...... بیشتر مطاله کنید
این صفحات رو مطالعه کنید
فهرست موتورهای جستجو - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
Web search engine - Wikipedia, the free encyclopedia
والبته هزار صفحه دیگر برای شروع اول باید نقش هراه رو بنوسید وبعدش هم اطلاعاتتون از همه موتورها باید بالا وبرو باشه
وقت بخیر خوش باشید
-
تعداد تشکر ها از alirezakhani به دلیل پست مفید