هنوز باگ موجود هست. من موندم دیگه چیکار کنم
هنوز باگ موجود هست. من موندم دیگه چیکار کنم
centos 6.5 هست برا من. منظورتون ورژن centos?
ورژن 6 که مشکلی ندارد .
قسمت update فایل /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo را چک کنید ببینید فعال هست ؟
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
بفرمایید.
http://www.xum.ir/images/2014/04/17/ssss.png
یعنی این باگ مارو کچل کرد :| اخرم نفهمیدم چرا پچ نمیشه
ویرایش توسط MR.EBLIS : April 18th, 2014 در ساعت 00:35
enabled=1 اضافه کنید و # ابتدای baseurl را ردارید سپس به ترتیب yum clean all و yum update و yum update openssl را بزنید .
اگر با تمام این تفاسیر به هر دلیل ی باز اپدیت نشد از پکیج های rpm openssl Download (DEB, RPM, TXZ, XZ) با توجه به ورژن و معماری لینوکستون انتخاب و با کامند rpm -Uvh نصب کنید
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
نصب کردم اینکارایی که گفتید هم کردم اما همچنان همون مشکل هست:| من دیگه واقعا مخم نمیکشه
با سلام
لطفا دسترسی ارسال نمایید تا مشکل برطرف گردد.
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
صرفا جهت افزایش اطلاعات . heartbleed بود این نقطه ضعف نه heartbeat
جسارتا، اگه به عنوان تاپیک نگاه کنید، استارتر فرمودن که باگ در heartbeat و OpenSSL
heartbleed باگی بود که در اکستنشن heartbeat وجود داشت.
پس عبارت باگ در heartbleed جور در نمیاد! همون عبارتی که استارتر استفاده کردن درسته.
Heartbleed - Wikipedia, the free encyclopediaHeartbleed results from improper input validation (due to a missing bounds check) in the implementation of the TLS heartbeat extension,[3] the heartbeat being the basis for the bug's name.[4] The vulnerability is classified as a buffer over-read,[5] a situation where software allows more data to be read than should be allowed.[6]
ویرایش توسط hamid.soltani92 : June 6th, 2014 در ساعت 12:51 دلیل: تبدیل اکتنشن به اکستنشن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)