متاسفانه سفارش من با گذشت 4 روز از پرداخت هنوز تحویل داده نشده و تیکت هام هم بیجواب مونده
متاسفانه سفارش من با گذشت 4 روز از پرداخت هنوز تحویل داده نشده و تیکت هام هم بیجواب مونده
آقای عزیز تیکتها رو جواب بدید
سرور دیشب تاحالا down هست
بزرگترین اشتباه من خرید 3 ماهه از این آقا بود سرورشون 3 روز هم کار نکرد درست ، نه جواب تیکت میدن نه جواب یاهو
یعنی کلاه سرم رفت وقتی به حرف این آقا اعتماد کردم
توی ۶ روز ۷۲ ساعت قطع بود جوابگو هم نیستند. واقعا که
قربانی یکی از این افراد در چند ماه قبل بودم ... پول هاپولی شد و رفت یک روز سرور تحویل داد و وقتی اعتراض کردم سرعت سرور پایین هستش ... سرور دان کرد و پول بالا کشید .. متاسفانه در این سایت هم کسی کاریش نداره ...
خوبه دیگه اینم یه جور شیوه کلاهبرداریه
یه تاپیک فروش بزن بعد که سفارش جمع کردی جمع کن جواب کسی رو نده به همین سادگی بعد چند ماه یه تاپیک دیگه بزن
آقا علیرضا
به اینا سرور دادی
به من که سرویس هم ندادی
پول منو چرا پس نمیدی؟
الان چند روزه تیکت زدم!
اصلا کلا یوزر منو حذف کرده بوذی!!!(تو پشتیبانی!!!!)
دلیلش چی بود؟؟
دوستان ایشون یه فرد کلاه بردار *** هستند. خواهش میکنم دیگه از ایشون خرید نکنید و دوستانی هم که ازشون خرید کردید به پشتیبانی پارس پال هم گزارش بدید تا حداقل از کلاه برداری های بعدی ایشون جلوگیری بشه.
از مدیرهای این انجمن هم درخواست میکنم از جلوی فعالیت اینگونه افراد رو بگیرند.
خیلی ممنونم از دوستانی که با اینکه با ایمیل بار ها و بار ها اطلاع رسانی کردیم که به دلیل قدیمی بودن سخت افزار private layer و همچنین برخورد با ddos شدید، در حال انتقال سرور میباشیم اما باز تهمت دز-دی رو میزنند
متسفانه فرایند تحویل سرور جدید زمان بر شد و دوستان شاهد دان تایم شدیم، به هر حال بابت مشکلات پیش امده از دوستان عزر خواهی میکنم و برای تمامی دوستان 3 هفته سروریس رایگان به سر رسید انها اضافه شده است
به هر حال سرور تقریبا تا آلان تمامی دوستان تحویل داده شده از دیتاسنتر سینگل هاپ و دوستانی که نیز تا آلان مشخصات خود را ارسال ننمودند سریعا اقدام نمایند
درخواست قفل تاپیک فروش برای ایجاد تاپیک فروش جدید از دیتاسنتر سینگل هاپ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)