2 سرور از ایشون دارم یکیش هاردش خراب از آب در اومد !!
2 سرور از ایشون دارم یکیش هاردش خراب از آب در اومد !!
ویرایش توسط shinsilvers : July 11th, 2014 در ساعت 21:21
باز هم فروش دارید میخواستم در صورت امکان یک سرور خریداری کنیم
با توجه به قیمت مناسب این سرور من دیشب ساعت 1 بامداد سرور از هلند سفارش دادم و جناب فرحزادی ساعت 8 صبح سرور رو تحویل دادند
با قیمتی که ایشون از سینگل هاپ ارائه می دهند هیچ کس در ایران نمی توانند از این دیتا سنتر سرور بدهند
بنده خودم نمایندگی رد استیشن رو دارم ولی سرور از سینگل هاپ ندیدم کسی با قیمت نوین لاین ارائه بدهد
با تشکر
فروش ادامه دارد![]()
با سلام خدمت نوین لاین عزیز
بنده از سال 2007 مشغول فعالیت با دیتا سنتر سینگل هاپ هستم و بعد از اینکه افر شما رو دیدم بسیار متعجب شدم چون سینگل هاپ اصلا bandwidth بالای 30 ترابایت ارایه نمیدهد.همین امر باعث شد دیشب تماس تلفنی با مارتینا کارشناس ارشد فروش سینگل هاپ داشته باشم و ایشون هم اعلام کردن که ما به هیچ مشتری bandwidth بالای 30 ترابایت ارایه ندادیم تا به حال.بنده قصد جسارت یا خدایی ناکرده خدشه دار کردن business شما را ندارم ولی ممنون میشوم شفاف سازی کنید و مدرکی دال بر اینکه شما 60TB bandwidth از سینگل هاپ میدهید ارایه کنید.
با تشکر
با سلام خدمت شما همکار گرامی
نه مشکلی نیست دوستان هر سوالی در مورد این سرور ها باشه در خدمتم
در مورد پهنای باند همان طور که به کسانی که تا بحال خرید کرده اند زمان سفارش توضیح داده شده: پهنای باند ماهیانه به صورت ارسال و دریافت 60 ترابایت اعلام شده و 30 ترابایت برای ارسال د و دریافت نامحدود میباشد.
فروش ادامه دارد![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
با سلام و تشکر فراوان از پاسخ واضح و روشن شما
همکار گرامی جسارت است اما پیشنهاد میکنم از این پس به جای اعلام 60 ترابایت همان 30ترابایت outbound و inbound نامحدود را اعلام کنید چون 60 ترابایت در میان همکارها و مشتری ها ایجاد شک و شبهه میکند ضمن اینکه خود سینگل هاپ نیز در سایت خود ماکزیمم 30 ترابایت را به عنوان پهنای باند ارایه میدهد.
با احترام
با سلام ببخشید ای پی از هلند و امریکا برام بفرستید
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)