کار پک های نرم افزاری چطور هست؟ نرم افزار رو با پکیج و اتوران تجاری خودتون میزنید و پخش می کنید؟ بازدهی این کار چطور هست؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با سلام و عرض ادب خدمت استارتر عزیز
دوستان عزیز راهنمایی های خوبی کردن استفاده کردیم. به نظر منم کار های اینترنتی و کامپیوتری شغل اصلی مد نظر نگیرید کسی که تو این شغل موفق است دانش فنی بالا و سرمایه کافی داشته باشه.
شما باید با توجه به رشته تحصیلی خودتون و توانایی خودتون کاری رو که میخواید شروع کنید با برنامه پیش برید ...!!!
هزارن شغل وجود داره و هزارن راه میشه درآمد کسب کرد!!! همین تولید نرم افزار و بازی رو شروع کنید و هدف دار پیش برید تا به موفقیت برسید.
امیدوارم موفق باشید
با احترام
ممنون دوست عزیز فرمایشات شما دقیق و حساب شده هست
من خودم رشته ام کامپیوتره و تخصصم طراحی و برنامه نویسی نرم افزارای مالتی مدیا و آموزشی و فرهنگی هست که در سطح خیلی خوب کار کردم و از اول هم تو ذهنم یه شرکت نرم افزاری فرهنگی و مذهبی بوده و هست اما بخاطر اینکه یکم گرونی شد بازار انگار یکم خوابیده و سر همین یکم دست نگه داشتم
شغل هایی که مرتبط با تکنولوژی هستش متاسفانه سرمایه زیادی می خواد تو دنیا تا موفق شد مگر اینکه قصد کسب تجربه و... داشته باشیم با 10 یا 20 مشتری تجربتونو بالا ببرید الان تمامی شرکت های بزرگ رو ببینید چندین میلیارد سرمایه گذاری کردند؟ گوگل؟ یاهو؟ فیس بوک؟ و داخلی هم هاست ایران؟ پارس انلاین؟ مبین نت؟ های وب و.... ولی با یکم تحقیق بیشترمیتونید سود چندین برابری از 100متر کسب کنیید !!!!!!این نظر شخصی بنده بود لطفا" دوستان شروع به انتقاد ازش نکنند شاید حق با دیگران باشه!!!!
فرمایشات شما متین هست
من میدونم چی میگید اما من بهترین نتیجه گیری ای که میتونستم کردم و به فکر شرکت افتادم
مثلا اول قصد فروشش رو داشتیم که 150 میرفت و میشد باهاش بساز بفروش هم شروع کرد اما خونواده حیفشون میاد و نمیزارن بفروشیم و من هم دیدم حیفه گفتم شروع کنم و ازش استفاده کنم
جدا از اینها در مورد شرکت های بزرگ شما درست میفرمایید اما خب همه شرکت ها که از اول میلیاردی شروع نکردن و کم کم گسترش پیدا کردن و من هم همین تو ذهنم هست که کار رو کم کم شروع کنم و تدریجا اونو گسترش بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)