رایگان :D
سلام وهاب جان
ما منتظریم که برای فروش بزاریش و بخرمیش
در مورد کپی رایت هم هیچ وقت نمیشه با یک چشم همه رو دید نه میشه بگی که هیچ کس کپی رایت رو بر نمیداره نه میتونی بگی همه کپی رایت رو برمیدارن
من با ایده ای که یکی از دوستان داد خیلی موافقم نسخه اندروید برای مدیریتش خیلی میتونه خوب باشد
همیشه پیروز و سربلند باشی
سلام دوستان
روی سایت قرار گرفت
آدرس : وهاب آنلاين | الیسا مسنجر
قیمت 10 هزار تومان
در خدمتتون هستم
خریداری شد فقط من یه سوال داشتم اگه امکانش هست آیدی یاهو منا ادد کنید یا آیدی یاهوتون را برام خصوصی کنید
میخواستم تو تاپیک فروش پست بدم گفتم شاید تاپیک خراب بشه
اگه برنامه ای هم براش نوشته بشه که طریق اندروید یا ios بتونیم پشتیبانی بدیم عالی میشه
میتونه جای لابو زیلا و سایر برنامه های پشتیبانی رو بگیره
اگر براش لایسنس هم بزاری بهتره چون ممکنه مثل خیلی از قالب ها و اسکریپت ها بعد چند وقت توسط یکی پخش بشه
و چون بدون لایسنس هست به راحتی استفاده میشه ، البته لایسنس هم بزاری ممکنه نال کنن ولی امکانش کمتر هست
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
سلام
من خودم شخصا به کار برنامه نویس های ایرانی اهمیت زیاد می دهم و حتما کپی رایتش حذف نمی کنم.
اما افرادی پیدا می شن که کپی رایت پاک می کنند یا حتی اگر رایگان بگذارید با کپی رایت خودشون اقدام به فروش می کنند.
البته ممکنه زیاد هم نباشن اما وقتی کسی وقت گذاشته و یک چیزی نوشته یا ویرایش کرده به چند مورد محدود می خوره به ذوقش بر می خوره .بعدشم دفعه بعد کار رایگان نمی کنه.اگه دوست داشتید رایگان بگذارید کار خیلی خوبی هست.
در هر صورت موفق باشید
برای دریافت یاهو آیدی پ.خ بدید
سلام داداش
ممنون از نظر لطفت
اگه گسترش پیدا کنه جای پیشرفت زیادی داره
من ترجیح دادم بدون لایسنس باشه و اگه هم پخش باز باعث خوشحالیم میشه و عده ای میان و روش کار میکنند
تا جایی که سعی دارم میخوام گسترشش بدم و آپدیت ها هم به دوستانی که خریداری کردند رایگان ارائه میشه
سلام داداش ممنون از نظر لطفت
اما ترجیح دادم با هزینه اندک خدمت دوستان ارائه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)