کدوم ورژن رو توسیه میکنین
من فکر کردم بعد کانفیک اگه آپدیت بشه کار میکنه
کدوم ورژن رو توسیه میکنین
من فکر کردم بعد کانفیک اگه آپدیت بشه کار میکنه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من کلا پاک کردم
فایل هاش رو هم از روی هارد پاک کردم
ولی نسخه 6.9 رو ندارم
از کجا بگیرم
من این را نصب کردم :
http://www.mailenable.com/standard686.exe
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نصب کردم همونجوری یه
نمی دونم کلا وب سایت پنل رو پاک کنم از اول نصب کنم یعنی؟
حتی اکانت های پیشفرض رو هم نمیشه پاک کرد یا تغییر داد
از تو قسمت سرور وب سایت پنل هم نمیشه سرویس ایمیل رو پاک کرد این ارور رو میده
Service could not be deleted
Service could not be deleted because it contains service items (web sites, FTP accounts, databases, etc.). Delete related hosting spaces or separate service items and then delete service.
الان دو تا سایت دارم که دیتابیس و فایل دارن بخاطر همین نمی خوام وب سایت پنل رو پاک کنم دوباره نصب کنم
ویرایش توسط gbg : February 17th, 2014 در ساعت 18:28
تست جدید کردم
یه هاست جدید درست کردم
برای اون ایمیل میشه ساخت ، به وب میل هم باهاش میشه لاگین کرد ولی برای اون دوتا هاست که قبل از اصلاح mailenable درستشون کردم نمیشه ایمیل درست کرد
حالا چیکار کنم
هاها درستش کردم
عجب حالی کردم![]()
[QUOTE=gbg;1011056]هاها درستش کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)