پ خ خصوصی بدید براتون لینکشو میدم خلاف قوانین سایت که نخوندم و جای ندیدم که سیستم نال شده باشه خلاف باشه _یه چراغ روشن میکنم همتون رو از دم
همون طور که حقیقت است آقای که میگی خلاف هست (سیستم عامل نصب شده روی سیستم خانگی خودت رو یه نگاه بنداز - سی دی ها که توی دست و بالت هست توی کشوی میزت از موزیک و نرم افزار و سیستم عامل تا سیستم عامل که روی سرور های مجازی نصب میکنید / باز کردن کانال های کارتی آنتن / و هزار تا مسئله دیگه کجاش رو شما رغایت کردی 160 دلار میدی لیسانس ویندوز میخری یا اینکه میری سی دی شرکتی میخری ؟ یا قانون کپی رایت رو رعایت میکنی هزار تا نرم افزار هست که کرک میکنی فتوشاپ . انواع بازی ها و .... سی پنل 11 رو هم کرک میکن / آقا آنچه برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند . صدرصد رعایت نمیکنی چون زیر خط فقر هستم اکثرا . بخوام رعایت هم کنیم پولش نیست قربونت برم نه هست ؟؟؟ خداییش / حالا بنده خدا یه لینک خواسته دیگه که اونم پیدا میکنم - من این باگ آدنیس رو نه پیدا کردم که صاحب رو از نون خوردن بندازم نه فحش بشنوم نه کسی رو ضایع کنم / نه چیز دیگه بعضی وفتا بهتره به جای که غریبه ها و خارجی ها مشکل سازی بکنن توسط خود ما همکارا آگاه بشین دیدی اولین پست من توی این تاپیت که سایت فلان کس بوده برو ببن باگشو برطرف کرد ./
خوب دست درد نکنه هم که نگفتن هیچ هزار تا فحش شنیدم و تهمت ***ی هم زدن که اصلا یه مثال صدسال پیش که مشهدی شمع *** هستن / من والا خودم توی همه شهر ها جیبم رو زدن الا مشهد مقدس . خلاصه کار ندارم ......