-
عضو انجمن
پاسخ : حفره(باگ) آدنیس سیستم فروش هاستینگ
همين آدم هاي ***ي كه از اين سيستم هاي مردم استفاده مي كنند اگر كسي 100 تومان (درسته 1000 ريال) از پولشونو براي ثبت دامنه پرداخت نكنه ميان تو همين انجمن حرف هاي مفت مي زنند .
متاسفانه آن قدر از اين افراد زياد شدند كه آدم نمي داند به چه كسي اعتماد كند . ماشالله بازار ***ي هاستينگ ها هم حسابي داغ شده و هر روز به تعداد اين افراد افزوده هم مي شود . هر كسي يك نمايندگي 10000 توماني مي گيرد و شروع به كلاهبرداري مي كند .
به جز تعداد بسيار بسيار معدودي كه در اين كار صادقانه كار مي كنند بقيه تنها به فكر منفعت شخصي هستند و ديگران را در اين مسير در نظر نمي گيرند .و زماني كه هدف خود رسيدند مشتريان بيچاره (احمق) خود را رها مي كنند .
يادم باشد امضاي خودم را ويرايش كنم .بازار هاستینگ = بازار دروغ گویان بزرگ اين جمله بايد تبديل به بازار هاستینگ = بازار ***ان بزرگ بشود .
موفق باشيد .
ویرایش توسط persiansoft : May 2nd, 2010 در ساعت 00:12
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
تعداد تشکر ها ازpersiansoft به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2010 22:20
# ADS
-
عضو انجمن
بله منم حرف دوست عزیز رو تایید میکنم آحه به نظرم کسی که حداقل میخواد هاستینگ بزنه یه دست یه طراح رو هم بگیره بیار توی هاستینگش /سپس یه گروه بشن که خدمات صحیح و صادفانه بدن به چهار تا آدم که میخوان سایت بزنن به هر دلیلی حالا اعتماد و اطمینان حاصل میکنن و سپس به قول دستمون سر نمایندگی که گرفتن میرن کنار یا کلاه پول های بدخت ملت که یک ساله پرداخت کردن رو یا علی میکنن / خلاصه در قالب حداقل صفحه اول اختصاصی باشه بهتره از یه فاهاستینگ که رایگانش کردن بعد افتادن به جون آدنیس اونم فری کردن / من هیچ قالب و اسکریپت پشرفته که چشم گیر باشه ندیدم از اون هاست دی ال گرفته تا ایران سرور و غیره ولی بهترین استفاده همون سیستم های پشتیبانی جهانی کایکو و وی اچ ام سی اس هست که وصل میکنن به صفحه اول /
-
-
عضو انجمن
بله منم حرف دوست عزیز رو تایید میکنم آحه به نظرم کسی که حداقل میخواد هاستینگ بزنه یه دست یه طراح رو هم بگیره بیار توی هاستینگش /سپس یه گروه بشن که خدمات صحیح و صادفانه بدن به چهار تا آدم که میخوان سایت بزنن به هر دلیلی حالا اعتماد و اطمینان حاصل میکنن و سپس به قول دستمون سر نمایندگی که گرفتن میرن کنار یا کلاه پول های بدخت ملت که یک ساله پرداخت کردن رو یا علی میکنن / خلاصه در قالب حداقل صفحه اول اختصاصی باشه بهتره از یه فاهاستینگ که رایگانش کردن بعد افتادن به جون آدنیس اونم فری کردن / من هیچ قالب و اسکریپت پشرفته که چشم گیر باشه ندیدم از اون هاست دی ال گرفته تا ایران سرور و غیره ولی بهترین استفاده همون سیستم های پشتیبانی جهانی کایکو و وی اچ ام سی اس هست که وصل میکنن به صفحه اول /
شما خدای هاستینگ ایران (whmcs هم بهترین سیستم فروش و پشتیبانی هاستینگ) ! از لحن صحبت کردنتون کاملا میشه حدس زد ... تصمیم رو میزاریم به عهده کاربران چون بنده ترجیح می دم با شما هم کلام نشم .
موفق باشید .
-
-
عضو انجمن
-
-
October 6th, 2010, 22:16
با عرض سلام خدمت آقای داوری عزیز
می خواستم بدونم قسط شما در بدترین حالت ممکن چطوریه؟مرسی
-
-
October 6th, 2010, 23:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nimait70
با عرض سلام خدمت آقای داوری عزیز
می خواستم بدونم قسط شما در بدترین حالت ممکن چطوریه؟مرسی
بهشون میل بزنید
php.mohsen At Gmail DOT com
تاپیک کهنه هم بالا نیارید!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-