عزیز همه شرکت های هاستینگ میدونن که هاست دی ال هیچ مشکلی تا به الان نداشته!
و نخواهد داشت! چه سرویس های میزبانی و چه دانلود! و باید اینم متذکر بشم که هر کی بابت 1 گیگ هاست 10.000 تومان بگیره مسلما سرویس خوبی میده![]()
عزیز همه شرکت های هاستینگ میدونن که هاست دی ال هیچ مشکلی تا به الان نداشته!
و نخواهد داشت! چه سرویس های میزبانی و چه دانلود! و باید اینم متذکر بشم که هر کی بابت 1 گیگ هاست 10.000 تومان بگیره مسلما سرویس خوبی میده![]()
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
هاست دی ال واقعا سرویساشون خوبه
پشتیبانی هم اکثر مواقع هستند
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
ضمن تشکر از همه دوستان
اگه اطلاعاتی در مورد ehost.ir دازید ممنون میشم در مورد کیفیت و ..... نظراتی ارائه فرمائید
هاست دی ال به عنوان یک سرویس دهنده ناامن خدمت همگی کاربران دراومده ... از اون افتضاحی که بر سر سایت های موزیک اورد که بالاتر در طول تاریخ میزبانی وب ایران که نداریم ...
توصیه اکید من خدمت همه عزیزان چه از مدیران سایتهای موزیک گرفته تا نرم افزار و ... سمت هاست دی ال نرین ... هاست دی ال تحت الشعاع نظارت شدیده ...
احتمالا میگن سایت های نرم افزاری هم غیرمجازن و سریعا هاست دی ال ترتیبشونو به آسونی و با خیال راحت میده ...
دلتا جان زیاد عصبانی نشو عزیزم ، هاست دی ال قدردان زحماتت هست عزیز جان
لینک رو مشاهده کن داداش >>>>> HostDL :: Major Web Hosting Services
چی بگم والا... تقصیر اینا نیست برادر.. نمیخوام حرفی بزنم چون 3 یا 3 میشه.. خود من کلی ضرر میبینم اما میدونم تقصیر اینا نیست.شما هم بودی جمع میکردی برادر!
در مورد هاست دی ال فکر نکنم حرفی باشه
خیلی حرفه ای و عالی دارن کار می کنن
پ.ن: من سایتم رو رویه چندتا میزبانی وب انتقال دادم ولی به هفته نکشید می گفتن فشار رویه سرور زیاد هست و مجبور به انتقال به جایه دیگه می شدیم
آخر هم تصمیم گرفتیم یکم هزینه بیشتر بکنیم و بریم هاست دی ال
الان شش ماه هست تقریبا رویه هاست دی ال هستیم و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتیم
پشتیبانیشون هم که حرف نداره
حداکثر زمانی که برای پاسخ گویی یک تیکت صبر کردم فکر کنم 15 دقیقه بود (اونم ساعت 1 شب)
تاپیک مربوط به 2 سال پیشه:|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)