با مدیر سرور تماس بگیرید
شاید شما رو ببره رو یه سرور دیگه که سیستم مجازی سازی دیگه استفاده میکنه
با مدیر سرور تماس بگیرید
شاید شما رو ببره رو یه سرور دیگه که سیستم مجازی سازی دیگه استفاده میکنه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دوست عزیز من فایروال رو پاک کردم دوباره نصب کردم اینبار whm رو روم نمیبنده وهمه چیز باز وok هست فقط سایتها باز نمیشن باید چکار کنم؟
چک کن port 80 باز باشه
دیدی درست نشد iptables رو استوپ کن ببین درست میشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
دوست گرامی همین ارور رو میدهiptables این رو از کجا میتونم استپ کنم
service iptables stop
سلام
من هم پیشنهاد می کنم با مدیر سرور تماس بگیرید قطعا ایشان بهتر می توانند راهنمایی کنند
با تشکر
سلام دوستان کسی می تونه آموزش دقیق CFS رو برای سرور مجازی شده با OpenVZ رو توضیح بده برای کنترل پنل cPanel
و اینکه من چند مشکل رو بر طرف کردم ولی وقتی CFS رو run می کنم FTP سرور از کار می افته و داخل incomign , outing ها هم پورت 21 رو معرفی کردم
کد PHP:
Testing iptables...
Testing ip_tables/iptable_filter...OK
Testing ipt_LOG...OK
Testing ipt_multiport/xt_multiport...OK
Testing ipt_REJECT...OK
Testing ipt_state/xt_state...OK
Testing ipt_limit/xt_limit...OK
Testing ipt_recent...FAILED [Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for PORTFLOOD and PORTKNOCKING features
Testing ipt_owner/xt_owner...FAILED [Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for SMTP_BLOCK and UID/GID blocking features
Testing iptable_nat/ipt_REDIRECT...FAILED [Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for MESSENGER feature
RESULT: csf will function on this server but some features will not work due to some missing iptables modules [3]
سلام بنده این فایرول رو امشب فعال کردم .
اما متاسفانه الان همه سایت های که رو این سرور هستند صفحات خیلی دیر لود میکنند ؟؟؟
مشکل از کجاست (فوری هست لطفا کمک برسونید)؟[COLOR="Silver"]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)