واقعا متاسفم...
بازار هاستینگ ایران به آخرین پیچ رسیده بعدش دیگه هیچی نیست....
واقعا متاسفم...
بازار هاستینگ ایران به آخرین پیچ رسیده بعدش دیگه هیچی نیست....
شما میتونی اطلاعیه بدی تا یوزر ها پخش بشند توی همکاران
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
با دروود
دست کم مشخصات سرور رو می آوردید تا ببینیم چه اندازه ارزش رسیک کردن را دارد
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
مشخصات در صفحه اول هست.
99% ریسک داره.
همانطور که خودشون فرمودند در حال مذاکره هستند برای انتقال یوزرها...
این مشصخات یکی از سرورها هست که توی تاپیک من دیدیم سرور شماره 1 سررو دوم هم فکر نکنم زیاد تفاوت انچنانی داشته باشه باپورت و پهای باند در حد فاجعه هستش 5 ترا بایت و پورت 100 حدود 40 تا یوزر ظاهرا روی همچن سروری هست من موندم پهنای باند چطور ی تمام نشده
Tyan SuperServer TRANSPORT GT24
Tyan SuperBoard Thunder K8SRE
2x AMD Opteron 2212 Dual Core (4 Physical Core)
8GB DDR2 ECC/Reg Memory
Western Digital 500GB SATA-3 Drive
5000GB Premium Transit
100Mbps Full-Duplex Uplink Port
Jacksonville, Florida, United States
Avesta Networks LLC Datacenter
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با دروود و سپاس از آگاهی رسانی شماWestern Digital 500GB SATA-3 Drive
امکان اینکه حدودا 50 نفر کاربر بر روی یک هارد 500 گیگابایتی سرویس دریافت کنند برای من میسر نیست!پس از نظر من ارزش این را ندارد!بهتر است مشتریان را جابجا نماید.
به صورت توافقی می توانیم مشتریان را از ایشان خرید نماییم
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
خیر سرور ارتقا پیدا کرده بعد از اون فروش
Processor:
Intel i3-2120 Dual Core w/ HT (4 Cores)
Hard Drive 1:
500GIG SATAII / 32MB cache
Hard Drive 2:
500GIG SATAII / 32MB cacheOperating System:
VMWare ESX/ESXi 5
Network Port Speed:
100Mbps Full-Duplex
Bandwidth:
5000GIG/mo.
48IP
سرور دوم
Processor:
2x Intel Xeon L5420 Quad Core
Hard Drive 1:
2000GIG SATAII / 64MB cache
Operating System:
VMWare ESX/ESXi 5
Network Port Speed:
1000Mbps Full-Duplex
Bandwidth:
10000GIG/mo.
Bandwidth:
10000GIG/mo
74IP
جدای از گفتمان فروش و بالا رفتن نرخ ها،اما دوست گرامی،آیا شما گمان نمی کنید 74 ماشین مجازی بر روی یک همچین سرور هایی و یا 50 سرور مجازی بر روی یک پورت 100 مگ کاری جز Oversell بوده باشد؟و یا شاید هم چیزی دیگر...!!!
اصلا تعجب نکنید ،خوب استفاده لابد نکردند که تموم نشده! من خودم وی پی اس دیدم که ماهیانه 3 گیگ هم مصرف نکرده
ولی کلا این تاپیک خیلی جالبه هم بسته شده و هم زمانش 3 ساعت بوده ولی الآن هنوز داره ادامه پیدا می کنه!
به نظرم که همه سرور ها رو میکروتیک دادند،اگر واقعا این تعداد یوزر در کار باشه!!!!! که البته بازم ظلمه به یوزر ها!!!!!!!
اور سل شدست دیگه وقتی که پورت 100 رو این همه سرور بزنی!
قدم ها باید استوار و محکم باشند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)